Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > 1×17 Hell House | Fun facts & Trivia

1×17 Hell House | Fun facts & Trivia

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις παρασκηνιακές μικρολεπτομέρειες που (πιθανότατα) δεν γνωρίζατε για το 17ο επεισόδιο του Supernatural με τίτλο Hell House, το οποίο γράφτηκε από τον Trey Callaway και σκηνοθετήθηκε από τον Chris Long:

hell-house-ghostfacers

Αυτό ήταν το πρώτο επεισόδιο του Supernatural που προβλήθηκε βράδυ Πέμπτης. Πριν από αυτό, το Supernatural έπαιζε Τρίτες.


Η τοποθεσία αυτού του επεισοδίου, το Richardson του Texas, είναι η πατρίδα του Jensen Ackles. Όμως, το αληθινό Richardson δεν είναι κωμόπολη, όπως απεικονίζεται στο επεισόδιο,, αλλά μια μεγάλη επαρχιακή πόλη μέσα στη μητροπολιτική περιοχή του Dallas.


Το site «Hellhounds Lair» ήταν αληθινό και δημιουργήθηκε από την παραγωγή αποκλειστικά για το επεισόδιο. Στο site υπήρχαν φωτογραφίες από τις υποθέσεις με φαντάσματα των χαρακτήρων αλλά και ιστορίες που είχαν ανεβάσει οι φανς. Οι φανς μπορούσαν να ανεβάσουν στο site τις δικές τους τρομακτικές ιστορίες με την προϋπόθεση ότι δεν θα λάβουν κάποιο χρηματικό ποσό αν οι ιδέες τους χρησιμοποιηθούν στη σειρά. Τώρα πια το URL του site ανακατευθύνει τους χρήστες στο επίσημο site του καναλιού CW.


Στην καφετέρια όπου ο Sam ανακαλύπτει τη φάρσα που του έκανε ο Dean με τη φαγουρόσκονη, ένας άνδρας δίνει στον Dean δυο ποτά και του λέει: «Ορίστε, Jensen.»


Supernatural 1x17 sam laugh prank on deanΟι φάρσες που βλέπουμε στο επεισόδιο:

  • Ο Dean βάζει ένα πλαστικό κουτάλι στο στόμα του Sam όσο αυτός κοιμάται, τον βγάζει φωτογραφία και μετά δυναμώνει τη μουσική, τρομάζοντας τον Sam που ξυπνάει ξαφνιασμένος.
  • Ο Dean αναφέρει μια φάρσα που έκανε παλιά στον Sam: του είχε βάλει αποτριχωτική κρέμα Nairμέσα στο μπουκάλι του σαμπουάν. 
  • Ο Sam δυναμώνει το ράδιο μέχρι το τέρμα, ξαφνιάζοντας τον Dean με ένα τραγούδι τάνγκο.
  • Ο Dean βάζει φαγουρόσκονη στο εσώρουχο του Sam ενόσω αυτός είναι στο ντους.
  • Ο Sam κολλάει το χέρι του Dean σε ένα μπουκάλι μπύρας.
  • Ο Sam καλεί τον Ed και τον Harry, παριστάνοντας ότι είναι παραγωγός που τους προτείνει να κάνουν ταινία.
  • Ο Dean βάζει ένα νεκρό ψάρι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των Ed και Harry.

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top