Τιμητικό βραβείο Saturn για τον Eric Kripke!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

2012+Summer+TCA+Tour+Day+4+Eric+Kripke

Στα 42α ετήσια Βραβεία Saturn, στις 22 Ιουνίου 2016, ο Eric Kripke έλαβε το τιμητικό βραβείο Dan Curtis.

Από το site των Βραβείων Saturn:

Eric Kripke – The Dan Curtis Legacy Award

Το τιμητικό βραβείο Dan Curtis θα δοθεί στον παραγωγό/σεναριογράφο Eric Kripke ο οποίος είναι ο δημιουργός και παραγωγός μιας από τις πιο δημοφιλείς σειρές φαντασίας στην τηλεόραση, το Supernatural, το οποίο προβάλλεται από το 2005. Η δουλειά του Eric περιλαμβάνει επίσης τη σειρά του NBC, Revolution, το Ghost Facers, και το Tarzan που δημιουργήθηκε μαζί με τους Mike Werb και Michael Colleary. Το νέο του τηλεοπτικό project είναι το επερχόμενο Time. Ο Eric είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και περιζήτητους showrunners στην τηλεόραση σήμερα. Ο Dan Curtis ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς στην τηλεόραση, έχοντας παράξει κλασικές σειρές όπως τα: Dark Shadows, The Night Stalker (τηλεταινία), Trilogy of Terror, και τις μίνι-σειρές The Winds of War και War and Remembrance.

Τι είναι τα Βραβεία Saturn;

Τα Βραβεία Saturn είναι η επίσημη παρουσίαση των βραβείων που ψηφίζουν τα μέλη της Ακαδημίας Ταινιών Επιστημονικής Φαντασίας, Φαντασίας και Τρόμου (The Academy of Science Fiction, Fantasy and Horror Films). Είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1972. Στην αρχή, ο σκοπός του οργανισμού ήταν να τιμά και να αναγνωρίζει τα κινηματογραφικά είδη της επιστημονικής φαντασίας, του fantasy και του τρόμου. Καθώς η Ακαδημία εδραιώθηκε στον κόσμο της φαντασιακής ψυχαγωγίας και στην κινηματογραφική βιομηχανία, η εστίαση πέρασε και σε άλλα είδη για τη διαδικασία των βραβείων. Επιπροσθέτως, ξεκίνησαν να ψηφίζονται τιμητικά βραβεία για τους τομείς της τηλεόρασης, του home entertainment και, ενίοτε, του θεάτρου.

***

Ο Eric Kripke εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του μέσω Twitter:

Οι πρωταγωνιστές του SupernaturalJensen Ackles και Jared Padalecki, παραβρέθηκαν στην τελετή και μάλιστα ήταν αυτοί που παρέδωσαν το τιμητικό βραβείο στον Eric Kripke!

ΥΓ Τα Βραβεία Saturn δεν καλύπτονται τηλεοπτικά, μπορείτε όμως να διαβάσετε όλα τα επίσημα live-tweets από την ώρα της τελετής εδώ, ενώ μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το επίσημο κανάλι των βραβείων στο Youtube εδώ.

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This