Ο Alexander Calvert θα είναι series regular στην 13η σεζόν!

9
0

Σύμφωνα με το EW, ο Alexander Calvert, τον οποίο είδαμε στιγμιαία στην τελευταία σκηνή του φινάλε της 12ης σεζόν, θα προαχθεί σε μέλος του κύριου καστ, μαζί με τους Jared Padalecki, Jensen Ackles, Mark Pellegrino και Misha Collins, για την 13η σεζόν, όπου θα επανέλθει στο ρόλο του Jack, του Νεφελίμ γιου του Εωσφόρου. Όμως, μην περιμένετε ο Jack να είναι μια νεότερη βερσιόν του πατέρα του – μπορεί να είναι μισός άγγελος, αλλά είναι και μισός άνθρωπος.

“Γεννημένος κυριολεκτικά χτες, ο Jack πασχίζει να καταλάβει τον κόσμο και την οικογένεια που τον πήρε υπό την προστασία της (τον Sam και τον Dean Winchester), ενώ ταυτόχρονα παλεύει να βρει τη θέση του στον κόσμο.  Θα είναι καλός; Κακός; Ή κάτι ενδιάμεσο;»

Η περιγραφή του χαρακτήρα δεν μας αποκαλύπτει κάτι περισσότερο από αυτό που περιμέναμε έτσι κι αλλιώς. Το σημαντικότερο που κρατάμε είναι ότι οι Winchesters αποφασίζουν να ‘υιοθετήσουν’ Jack και ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια τεράστια αλλαγή στη δυναμική της σειράς με αυτήν την νέα προσθήκη στο καστ. 

Όσον αφορά τον ίδιο τον Calvert τώρα – μπορεί να αναγνωρίσατε τον 27χρονο Καναδό από τον πρόσφατο ρόλο του χαοτικού κακού Anarky στο Arrow του CW, ή ίσως από τον ρόλο του Nick στη δραματική κομεντί Edge of Seventeen (2016). Όπως και να έχει, ετοιμαστείτε να χορτάσετε το προσωπάκι αυτό από 12 Οκτώβρη που το Supernatural θα επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας!

 • Προσπαθώ να το δω αντικειμενικά κι όχι φανγκερλιστικα (αλλα ειναι ομορφουλικο το ατιμο και με δυσκολευει), αλλά γενικά μου αρέσει σαν ιδέα η υιοθέτηση του Τζακ από τα αγόρια. Δυστυχώς είναι κάτι που έχουμε ξαναδει στο περιπου με την Αμάρα οπότε θέλω να δω κατι διαφορετικό. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρουν οι σεναριογράφοι, αλλά το ελπίζω. Με ιντριγκάρει που δεν θα είναι απο γεννησημιου του κακός και από ότι φαινεται θα εχει το ρολο αντιηρωα – όπως και τα αγόρια εξάλλου. Καλούνται να μεγαλώσουν και θα εκπαιδεύσουν ένα πανισχυρο πλάσμα που δεν γνωρίζει το Καλό και το Κακό και πρέπει να του εμφυσήσουν αξίες που καλα-καλά οι ίδιοι δυσκολευονται να ξεχωρίσουν καποιες φορες. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το πραμα!

  Η δυναμική της σειράς θα αλλάξει δραματικά πιστευω, ειδικά τώρα που ο Καλβερτ θα εμφανίζεται τόσο συχνά. Δεν θα είναι δλδ όπως πέρσι με την Μέρι που τη βλέπαμε μια φορα στο τόσο. Αυτόν υποθετω θα τον βλέπουμε με την ίδια συχνότητα που βλέπαμε μεχρι τώρα τον Καστιελ και τον Κράουλι.

 • Dimitris St

  Ο Mark Pellegrino δεν θα είναι series regular τελικά??

  • Κάποιες πηγές τον έχουν στο regular cast (πχ. wikipedia, supernatural wikia) αλλά θεωρώ ότι δεν είναι 100% επίσημο, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν οτι δεν πήγε με τους άλλους 3 στο Comic-Con.

   • ncis merlin like

    Εδώ που τα λέμε, να πάει να κάνει τι, στο Comic-Con; Άσε που μπορεί να προσπαθούσαν να μην το επιβεβαιώσουν 100%, για να κρατήσουν τους φανς σε αγωνία, τουλάχιστον για τον Τζακ (αφού για τον Κας δεν τους βγήκε, λόγω ‘γενναιοδωρίας’ Τζάρεντ. XD)

    UPDATE: Τώρα συνειδητοποίησα ότι μιλάτε για τον Πελεγκρίνο… :Ι Αλλά και πάλι, κι αυτός τι να πάει να κάνει μετά από τις τόσες εμφανίσεις; Μπορεί και να μην προλάβαινε (βλ. Quantico)

  • Είναι Series Regular είναι επιβεβαιωμένο

   • Από πέρσι ακόμα δυσκολεύομαι να βρω πηγή που να σχολιαζει το μεγάλο γεγονός της προαγωγής του σε main cast.
    Στο sdcc γνωρίζουμε γιατί δεν ήταν φέτος; Το παρακολούθησα το πάνελ, δεν θυμάμαι να τον ανέφεραν τύπου «ο πελεγκρινο έπρεπε ναναι εδώ αλλά είχε άλλες υποχρεώσεις».

    • Όχι δεν τον ανέφεραν. Ίσως να είχε κάτι να κάνει ή απλά δεν θα πρόσφερε και κάτι να ήταν. Δεν ξέρω. Από την άλλη ούτε ο Alex ήταν.

   • Dimitris St

    Αν ισχύει όντως,το cast της 13ης σεζόν είναι πολύ δυνατό και μένει να δούμε αν θα καλυφθεί το κενό του Mark Sheppard.Περιμένουμε και εκπλήξεις στις επιστροφές παλιών χαρακτήρων,που θα δούμε στο εναλλακτικό σύμπαν.

 • Άλλη φάτσα ρε παιδί μου…