Ο A. Dabb μιλάει για την πιθανότητα επιστροφής του Crowley, για το Scooby-Doo crossover και για… τρένα!

10
6

Είμαστε κάτι λιγότερο από δυο μήνες πριν την επιστροφή του Supernatural για 13η χρονιά και η αγωνία κορυφώνεται. Όσα ξέρουμε για τη σεζόν είναι πολύ λίγα, αλλά έτσι κι αλλιώς εμείς καιγόμαστε περισσότερο για τους δυο μεγάλους θανάτους του φινάλε. Για τον Castiel τα πράγματα είναι πιο σίγουρα (;), όμως τι θα γίνει με τον Crowley; Θα τον δούμε να επιστρέφει στην 13η σεζόν;

Ο Mark Sheppard μπορεί να ήταν κάθετος όσον αφορά την επιστροφή του χαρακτήρα του, αλλά η σειρά όχι και τόσο. «Λατρεύουμε τον Mark,» δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Andrew Dabb στο TVLine. «Πιστεύουμε ότι είναι καταπληκτικός, και ότι ήταν φοβερός στη σειρά. Σε αυτή τη φάση, [μια πιθανή επιστροφή του] είναι λίγο στον αέρα. Το που οδηγήσαμε τον Crowley, το που κατέληξε, βγάζει νόημα για εμάς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δεν θα ξέγραφα ποτέ την πιθανότητα επιστροφής κάποιου στη σειρά, αλλά θα ήταν ψέματα αν σας έλεγα ότι υπάρχουν σχέδια για να τον φέρουμε πίσω, ας πούμε, στο επεισόδιο 3.»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Dabb μίλησε και για το πολυαναμενόμενο Scooby-Doo επεισόδιο του Supernatural, όπου, ναι μεν θα δούμε τις καρτούν εκδοχές του Sam και του Dean, αλλά το επεισόδιο θα είναι σκοτεινό και «όσο πιο έξω από την πεπατημένη οδό πάει«.

Όμως, υπάρχει κι άλλη μια διασκεδαστική περιπέτεια που περιμένει τους Winchesters την χρονιά που μας έρχεται: «Έχουμε ένα επεισόδιο που θα παίξει μετά το midseason διάλειμμα, το οποίο ουσιαστικά ονομάζουμε «Stakes on a Train», δηλαδή »Παλούκια στο Τρένο» (ΣτΜ. πιθανώς λογοπαίγνιο από την έκφραση ‘snakes on the plane’). Θα είναι η δική μας εκδοχή μιας ληστείας τρένου – με βρυκόλακες!»

ΠΗΓΗ