Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Comic Con > Cast: «Ο Castiel είναι πιο νεκρός απ’ ότι συνήθως»

Cast: «Ο Castiel είναι πιο νεκρός απ’ ότι συνήθως»

To finale της 12ης σεζόν μας στιγμάτισε για τα καλά: Ο Κράουλη θυσιάστηκε, ο Εωσφόρος δολοφόνησε τον Κας, το Νεφελίμ γεννήθηκε, και η Μαίρη παγιδεύτηκε σε ένα παράλληλο σύμπαν με τον Διάβολο. Η 13η σεζόν θα ξεκινήσει δευτερόλεπτα από εκεί που μας άφησε το σοκαριστικό φινάλε και οι Winchesters θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όλα τα τραγικά συμβάντα.

Οι πρωταγωνιστές του Supernatural Jared Padalecki, Jensen Ackles, και Misha Collins σταμάτησαν στο στούντιο του EW στο Comic-Con και συζήτησαν για το πως οι Σαμ και Ντιν θα χειριστούν τα πράγματα.

Όσο για τον Castiel, ο Collins λέει ότι θα γυρίσει σιγά σιγά και πρόσθεσε ότι είναι νεκρός. Πιο νεκρός απ’ ότι συνήθως. Θα επιστρέψει όμως, ή τουλάχιστον «τα πιο σημαντικά του μέρη» θα γυρίσουν.

Δείτε το παραπάνω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • Τι καραγκιόζηδες είναι ρε χαχαχαχα <3

  • **ΒΑΛΤΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ «CC»**

  • Φτιάξτε μας και άλλο… Δεν έχουμε πάθει ήδη κατάθλιψη… ωραία τώρα θα αναστηθεί και ο μισός Cas…

Top