Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Η Chelsey Reist θα κάνει guest στη 13η σεζόν του Supernatural

Η Chelsey Reist θα κάνει guest στη 13η σεζόν του Supernatural

Σύμφωνα με τους μάνατζέρ της, η Chelsey Reist θα κάνει guest εμφάνιση στην επερχόμενη 13η σεζόν του Supernatural. Η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter και, προς το παρόν, δεν ξέρουμε άλλες λεπτομέρειες για το χαρακτήρα που θα υποδυθεί η ηθοποιός, ούτε αν θα είναι επαναλαμβανόμενος ο ρόλος της. 

Η 30χρονη Καναδή είναι γνωστή από το ρόλο της ‘Harper McIntyre’ στη σειρά του CW, The 100, και ανήκει σε μια μακριά λίστα ηθοποιών που μεταπηδούν σε κάποια άλλη σειρά του ίδιου καναλιού. [Για την πλήρη φιλμογραφία της Reist, ανατρέξτε στο imdb.] 

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • Ελπίζω να ειναι κανα μικρο κομπαρσογκεστ, γιατι η τυπισσα δεν ειναι και Μεριλ Στριπ (από το 100 που εχω δει τουλαχιστον)… :/

  • Για ποιο λόγο να θες την Μέριλ Στριπ; 😛

   • Αν μας κατσει κανενα αγγουρι παλι σαν την Κλερ ή την άλλη τη λυκανθρωπο να σε δω τι θα λες! 😛

    • Λυκάνθρωπο λες την ξανθιά; Τουλάχιστον αυτή ήταν καλό 😛

     Το Arrow παίρνει Michael Emerson και μεις τούτην. Δεν περιμένω και πολλά από guest χαρακτήρες εδώ και χρόνια

     • «Το Arrow παίρνει Michael Emerson και μεις τούτην.» Αααχ, μην ξυνεις πληγες. Και εντάξει, αν ειναι γκεστ μικρο το κακό. Τωρα τελευταία και στους recurring ρολους βαζουν κατι αγγουράκια (οπως αυτες που σου ανεφερα) και με χαλάει.

Top