Νέος χαρακτήρας στην 11η φέρει το Σημάδι του Κάιν!

3
0

samantha isler with the mark of cain darkness

Νέες διαστάσεις στις θεωρίες για την 11η σεζόν δίνει μια περίεργη φωτογραφία από τα γυρίσματα. Μια γυναίκα ντυμένη σε ένα μακρύ φόρεμα, φέρεται να έχει το Σημάδι του Κάιν πάνω από το στήθος της στα αριστερά. Η ηθοποιός ονομάζεται «Samantha Isler» και είναι η πρώτη φορά που ακούμε το όνομά της για το Supernatural.

Γεννώνται πλέον περισσότερα ερωτήματα για την 11η σεζόν:

 1. Αφού το Σημάδι του Κάιν καταστράφηκε από το ξόρκι της Ροβένα, πως μεταφέρθηκε σε κάποιον;
 2. Στο τέλος της 10ης σεζόν το Σκοτάδι εξαπολύθηκε στη Γη διότι δεν υπήρχε πλέον το Σημάδι του Κάιν σε κάποιον, καθώς λειτουργούσε ως «κλειδαριά» για το μέρος του Σκοταδιού. Πως λοιπόν εξακολουθεί να υπάρχει;
 3. Πως μεταφέρθηκε το Σημάδι;
 4. Γιατί δεν είναι στο χέρι της;
 5. Αν η κυρία αυτή αντιπροσωπεύει το Σκοτάδι και είναι ο νέος κακός, γιατί έχει πάνω της το Σημάδι; Ξέρουμε ότι ο ίδιος ο Λούσι δημιούργησε το Σημάδι στον Κάιν. Το Σκοτάδι όμως προυπήρχε των ανθρώπων, ίσως και του Θεού ο οποίος το πολέμησε πριν δημιουργήσει την Γη. Άρα αφού το Σκοτάδι υπήρχε πριν το Σημάδι τότε πως το φέρει επάνω του; #MindBlowing
 6. Και στο κάτω κάτω, συγγνώμη κυρία μου, ποια είστε;
 • Μαρία

  Από αυτό που έδειξαν στο 10.23, έχω την εντύπωση πως το σημάδι του Κάιν δεν καταστράφηκε, αλλά αφαιρέθηκε από το χέρι του Ντιν. Ακόμη και στη συζήτησή του με τον Θάνατο, ο ίδιος ο Θάνατος τού είπε ότι θα μπορούσε να τον απαλλάξει από αυτό (αφού το μετέφερε σε κάποιον τρίτο), όχι ότι θα μπορούσε να το καταστρέψει. Επίσης, του είπε πως το σημάδι λειτουργεί ως κλειδί και κλειδαριά. Υποθέτω πως όταν αυτό έφυγε από τον Ντιν η κλειδαριά έσπασε, αλλά θεωρητικά ως κλειδί θα πρέπει να παραμένει άθικτο.
  Ίσως αυτή η κοπέλα είναι η προσωποποίηση του Σκοταδιού και το φέρει, επειδή υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους. Ίσως αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί το σημάδι βρίσκεται πάνω από το στήθος της και όχι στο χέρι της. (Άσχετο, αλλά βρίσκεται στο ίδιο σημείο που έχουν ο Σαμ και ο Ντιν τα ταττουάζ τους.)
  Η Αμάρα, η οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο 11.03, έχει άμεση σχέση με το Σκοτάδι και την υποδύεται άλλη ηθοποιός, έτσι δεν είναι; Άρα θα υπάρχουν δύο ξεχωριστοί χαρακτήρες που θα εμπλέκονται στην ιστορία του Σκοταδιού;

 • ΑκιΣ ΠαΠα ΚομπραΣ

  prota pola o thanatos eipe oti TIPOTA dn mporei na skotosi to simadi proton kai deuteron dn to dimiourgise o lousifer alla o THEOS otn klidose to skotadi kai to edose sto lousifer giauto k egine diavolikos o lousifer to metefere se enan trito eksisou dolofono san ekeinon ton KAIN kai meta o kain sto DEAN 🙂 vlepete to motibo? kai i treis dn kseroun posoi ekatontades pethanan apo ta dika tous ta xeria xaxaxaaxax malon i kiria einai mia megali DOLOFONOS an kai dn m polli gemizi to mati gia dolofonos einai omorfoula….

 • Kerkyraios

  Αμα είδατε καλά στο 10.23 όταν έπεσε ο ροζέ κεραυνός πάνω στο σημάδι του Κάιν στο μπράτσο του Ντιν, δεν καταστράφηκε απλά έφυγε ή καλύτερα ξεκόλλησε από τον Ντιν και έφυγε ψηλά. Οταν τα αδέρφια βγήκαν από τη πόρτα πηγαίνοντας προς την Ιμπάλα, είδαμε τους ροζέ κεραυνούς να χτυπάνε τη Γη. Αν θυμάστε καλά το όλο θέμα των κεραυνών στη σειρά έχει βιβλική διάσταση ( με λίγα λόγια κάτι μεγάλο έρχεται ) , όπως και με το θέμα με τον Κέβιν ( τον προφήτη ) , τον χτύπησε κεραυνός και μετατράπηκε σε προφήτη. Πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο να έγινε και με τη κοπέλα της φωτογραφίες, την χτύπησε πιθανότατα κάποιος από τους ροζέ αυτούς κεραυνούς μετατρέποντας την σε φορέα του Σημαδιού. Πιστύεω θα είναι τρομερή η 11η σεζόν ! Λίγη υπομονή ακόμη !