Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 12×20 – Twigs and Twine and Tasha Banes

Press Release – 12×20 – Twigs and Twine and Tasha Banes

Επίσημη περίληψη – 12×20 – Twigs and Twine and Tasha Banes

O RICHARD SPEIGHT, JR. ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ – Η Alicia Banes (guest star Kara Royster) τηλεφωνεί στην Mary (guest star Samantha Smith) για βοήθεια όταν χάνονται τα ίχνη της μητέρας της, της Tasha (guest star Alvina August). Ο Sam (Jared Padalecki) απαντά στο τηλέφωνο της Mary και μαζί με τον Dean (Jensen Ackles) ξεκινούν να πάνε να βοηθήσουν την Alicia και τον δίδυμο αδερφό της, Max (guest star Kendrick Sampson), να βρουν την μητέρα τους, η οποία εξαφανίστηκε κυνηγώντας μια πανίσχυρη μάγισσα. Εν τω μεταξύ, η Mary αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τους Βρετανούς Ανθρώπους των Γραμμάτων.

Σενάριο: Steve Yockey | Σκηνοθεσία: Richard Speight Jr.

Πρώτη προβολή: 4 Μαΐου 2017

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

  • «Εν τω μεταξύ, η Mary αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τους Βρετανούς Ανθρώπους των Γραμμάτων.» Σωωωωωωπα ρε Μαριώ! -_-

    Άσχετα με τη Mary, που προσπάθησα πολύ να την υπερασπιστώ με τις επιλογές της, αλλά έχει αρχίσει να μου σπάει τα νευρα επικινδυνα, πολύ χαίρομαι που θα επιστρέψουν τα δίδυμα! Τους ειχα συμπαθήσει πολύ στο 6ο επεισόδιο και έχουν προοπτική σαν χαρακτηρες πιστεύω. Το ίδιο και η μαμά τους! Μάγοι-κυνηγοί δεν είναι κάτι που έχουμε ξαναδει στη σειρά!

  • Castiel Lover

    Οχ… πάλι αυτοί οι αντιπαθητικοί…

Top