Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 8×22 – Clip Show

Press Release – 8×22 – Clip Show

metatron

Press Release – 8×22 – Clip Show. Επίσημη περίληψη 22ου επεισοδίου 8ης σεζόν :

Το επεισόδιο θα παιχτεί στις 8 Μαΐου.

ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΩ Η ΤΡΙΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ – Ο Σαμ και ο Ντιν θα επανενωθούν με τον Καστιήλ. Ψάχνοντας στα αρχεία των ανθρώπων των Γραμμάτων, βρίσκουν μια άγνωστη ταινία η οποία θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την τρίτη δοκιμασία. Ο Μέτατρον στρατολογεί τον Κας για να συλλογιστούν για τα προβλήματα στο σπίτι τους. Εν τω μεταξύ, ο Κράουλη σκάβει το παρελθόν του Σαμ και του Ντιν. Guest Star οι Taylor Cole, Graham Wardle, και Cindy Busby. Ο Thomas J. Wright σκηνοθέτησε το επεισόδιο και το έγραψε ο Andrew Dabb.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • sofi74

    Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!

  • Maria Smith

    Είναι πολύ ωραίο να ξαναβλέπουμε ηθοποιούς που είχαν εμφανιστεί στους πρώτους κύκλους της σειράς! Αναμένω με αγωνία τη συνέχεια, θα είναι συναρπαστική! 😉

Top