Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Promo photos – 13×01 – Lost and Found

Promo photos – 13×01 – Lost and Found

Promo photos – 13×01 – Lost and Found

Επίσημες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της 13ης σεζόν:

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • Agent Constantinos

  Ο ηθοποιός που υποδύεται το Νεφελίμ μοιάζει τουλάχιστον » psycho badass » στο ρόλο του…απλά 3 εβδομάδες ακόμα!!

 • Marianna Winchester

  Ρε παιδια, αυτοι οι δυο οσο μεγαλωνουν γινονται και πιο ωραιοι, ΤΕΛΟΙΟΙ, ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΙ, ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΙ https://uploads.disquscdn.com/images/e3a83d0b13c4bfd8aaf95baca3eebad208597e4b339e8e35664226a80e96a7d5.gif
  αΠΛΑ δΕΙΤΕ τΟΝ τΖΕΝΣΕΝ σΤΗΝ πΡΩΤΗ φΩΤΟΓΡΑΦΙΑ……………..

 • FuckingKingOfFuckingHell

  Θα ειναι τελειο τελειο τελειο 🙂 Eνθουσιαστηκα απο οτι καταλαβατε :’)

  • Κατανοω πλήρως την ανυπομονησια σου, άλλα καλμα, μην προτρεχουμε. Η ουσία είναι πως δεν θα εχουμε ξαναζεσταμενο φαι τυπου Αμαρα αρχες 11ης σεζόν, διότι είναι διαφορετικες μεταβλητες, παντως και ο Λουσιφερ τζούνιορ θα είναι το απολυτο αινιγμα της σεζον (καλός, κακός, ουδέτερος) η άγνωστη μεταβλητη.
   Παντως ενμερη δικαιολογω τους ενδοιασμους του Ντην παρολο που δεν εχει ξεκινησει η σεζόν, Ον (νεφελιμ) που εχει απιστευτες δυναμεις και ειναι και Γιος του Εωσφόρου δικαιως τρομαζει τους παντες. Είναι ομως και γιος θνητής Κέλι (που της αξιζουν τα ευσημα της σωστης Μάνας) και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται και να χαρακτηριζεται!!!

Top