Review – Supernatural – 11×06 – Our Little World

94
2

castiel vs metatron 11x06

Review – Supernatural – 11×06 – Our Little World

Το 6ο επεισόδιο της σεζόν έδωσε ένα τέλος που μας φρίκαρε όλους, τόσο που για να μπορέσω να γράψω Review έπρεπε να περάσουν ώρες και να το δω ακόμα 2-3 φόρες για να καταφέρω να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη. Ας το πάρουμε λοιπόν από την αρχή:

Τα πατρικά συναισθήματα του Κράουλι.

Η Αμάρα γυρνάει κρυφά σπίτι έχοντας βγει κρυφά και ο Κράουλι τη βάζει τιμωρία, βλέπει memes και γενικά έχει συμπεριφορά μιας συνηθισμένης κοπέλας στην εφηβεία. Τόσο που ο Κράουλι αναγκάζεται να διαβάσει βιβλία για γονείς με παιδιά στην εφηβεία και να της ζητήσει να πάει λίγο με τα νερά του γιατί στο μέλλον θα τον χρειαστεί. Βέβαια «συνηθισμένη έφηβη» πέρα από το γεγονός ότι είναι πιο ισχυρή και τρομακτική.

Ο Σαμ και ο Ντιν ψάχνουν την Αμάρα…

sam and dean suits winchester 11x06

ακολουθώντας ένα μονοπάτι από άψυχους ανθρώπους που τους βγάζει σε δολοφονίες άψυχων από δαίμονες, υπό τις διαταγές του Κράουλι, ώστε να καλύψει τα κατορθώματα της Αμάρα. Αιχμαλωτίζουν ένα δαίμονα (στο ίδιο δωμάτιο από το Changing Channels που τους είχε παγιδέψει Trickster) που τους λέει ότι η Αμάρα είναι με τον Κραουλι. Ενώ ο Ντιν πάει να τον σκοτώσει ο Σαμ του θυμίζει ότι μπορούν να τον εξορκίσουν αφού πλέον σώζουν ανθρώπους. Βέβαια το meatsuit του είναι ήδη νεκρό οπότε ο Ντιν τον σκοτώνει με περίσσια δίψα. Ψάχνουν το καταφύγιο του Κράουλι και πάνε εκεί με σκοπό να σκοτώσουν την Αμάρα.

Ο Ντιν πηγαίνει να σκοτώσει την Αμάρα…

amara and dean winchester 2 11x06

αλλά δε τα καταφέρνει. Όχι ότι θα την σκότωνε το μαχαίρι της Ρούμπι αλλά τουλάχιστον θα είχε προσπαθήσει. Τους βρίσκει ο Κράουλι και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει και η Αμάρα τον υπερασπίζεται. Βρίσκει τις δυνάμεις της και κατατροπώνει τον Κράουλι, λέγοντας του ότι δεν τον χρειάζεται και τον αναγκάζει να αφήσει τον Ντιν να φύγει.

Κας – Μέτατρον

castiel vs metatron hurt 11x06

 

Ο Κας ενώ καίγεται στις σειρές και τις ειδήσεις, παρατηρεί την αντανάκλαση του cameraman και είναι ο Μέτατρον (θα μου πει εμένα μετά κανένας ότι η τηλεόραση δεν είναι χρήσιμη). Τον βρίσκει να προσπαθεί να στηριχτεί στα, πλέον ανθρώπινα, πόδια του και του ζητάει πληροφορίες για το Σκοτάδι με… τον δύσκολο τρόπο. Ο Μέτατρον (που πάλι δεν πέθανε) του λέει ότι μισεί που είναι άνθρωπος και ότι ο Θεός για να δημιουργήσει τον κόσμο, έπρεπε να προδώσει το μόνο πράγμα που ήξερε. ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ!!! Ο Κας παίρνει την δαιμονική ταμπλέτα και φεύγει αφήνοντας τον να ζήσει.

Τα οράματα του Σαμ.

lucifer cage 11x06

 

Ο Σαμ μετά την πάλη του με τους δαίμονες, βλέπει οράματα που δείχνουν πέτρινους τοίχους και αλυσίδες, και αργότερα βλέπει ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ και χέρια να ξεπροβάλλουν μέσα από αυτό. Είναι ο Εωσφόρος; Πώς μπορεί και στέλνει οράματα στον Σαμ; Ίσως μπορεί να επικοινωνήσει συγκεκριμένα με τον Σαμ επειδή ήταν το δοχείο του.

 

castiel with tablet 11x06

 

Γενικά μ`άρεσε πολύ το επεισόδιο. Είχε εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και έχω μια (μεγάλη) υποψία ότι οι «ενδιαφέρουσες συνεργασίες» που αναφέρουν συνεχώς, εννοούν τον Λούσι. Η σεζόν πάει από το καλό στο καλύτερο!

Επιτέλους ο Κράουλι και ο Κας επιτέλους δείχνουν οι παλιοί badass εαυτοί τους. Καιρός ήταν γιατί είχαμε κουραστεί να παίζουν τα σκυλάκια του Σαμ και του Ντιν. Ας ελπίζουμε ότι θα παραμείνει έτσι.

Μου έκαναν εντύπωση οι ματιές του Ντιν με την Αμάρα. Φαίνεται η σύνδεση που έχουν και πόσο προστατευτικοί είναι ο ένας με τον άλλον. Κατά την Αμάρα ο Ντιν ήταν το πρώτο πράγμα που είδε μόλις ελευθερώθηκε. Η πρώτη της εμπειρία από το δημιούργημα του αδερφού της. Εντάξει εδώ που τα λέμε δε χρειαζόταν να δει και τίποτα άλλο μετά! 😛

Ο Σαμ και ο Ντιν πάλι κρατάνε μυστικά ο ένας από τον άλλο. Δεν έχουν μάθει το μάθημα τους τόσα χρόνια; Να δούμε που θα τους βγάλει πάλι αυτό.

Ο τίτλος του mid season «O Brother Where Art Thou?» φαίνεται πιο τρομακτικός τώρα. Σε ποιον αναφέρεται; Για τον Σαμ και τον Ντιν ή μήπως για την Αμάρα και τον Θεό;

Βαθμολογία επεισοδίου: 9/10

Πως σας φάνηκε το 11x06 - Our Little World;

View Results

Loading ... Loading ...

Προηγούμενο άρθρο11×07 – Plush – Trailer
Επόμενο άρθρο11×07 Plush – Promo photos
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.