Review – Supernatural – 11×06 – Our Little World

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Sofia
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

castiel vs metatron 11x06

Review – Supernatural – 11×06 – Our Little World

Το 6ο επεισόδιο της σεζόν έδωσε ένα τέλος που μας φρίκαρε όλους, τόσο που για να μπορέσω να γράψω Review έπρεπε να περάσουν ώρες και να το δω ακόμα 2-3 φόρες για να καταφέρω να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη. Ας το πάρουμε λοιπόν από την αρχή:

Τα πατρικά συναισθήματα του Κράουλι.

Η Αμάρα γυρνάει κρυφά σπίτι έχοντας βγει κρυφά και ο Κράουλι τη βάζει τιμωρία, βλέπει memes και γενικά έχει συμπεριφορά μιας συνηθισμένης κοπέλας στην εφηβεία. Τόσο που ο Κράουλι αναγκάζεται να διαβάσει βιβλία για γονείς με παιδιά στην εφηβεία και να της ζητήσει να πάει λίγο με τα νερά του γιατί στο μέλλον θα τον χρειαστεί. Βέβαια “συνηθισμένη έφηβη” πέρα από το γεγονός ότι είναι πιο ισχυρή και τρομακτική.

Ο Σαμ και ο Ντιν ψάχνουν την Αμάρα…

sam and dean suits winchester 11x06

ακολουθώντας ένα μονοπάτι από άψυχους ανθρώπους που τους βγάζει σε δολοφονίες άψυχων από δαίμονες, υπό τις διαταγές του Κράουλι, ώστε να καλύψει τα κατορθώματα της Αμάρα. Αιχμαλωτίζουν ένα δαίμονα (στο ίδιο δωμάτιο από το Changing Channels που τους είχε παγιδέψει Trickster) που τους λέει ότι η Αμάρα είναι με τον Κραουλι. Ενώ ο Ντιν πάει να τον σκοτώσει ο Σαμ του θυμίζει ότι μπορούν να τον εξορκίσουν αφού πλέον σώζουν ανθρώπους. Βέβαια το meatsuit του είναι ήδη νεκρό οπότε ο Ντιν τον σκοτώνει με περίσσια δίψα. Ψάχνουν το καταφύγιο του Κράουλι και πάνε εκεί με σκοπό να σκοτώσουν την Αμάρα.

Ο Ντιν πηγαίνει να σκοτώσει την Αμάρα…

amara and dean winchester 2 11x06

αλλά δε τα καταφέρνει. Όχι ότι θα την σκότωνε το μαχαίρι της Ρούμπι αλλά τουλάχιστον θα είχε προσπαθήσει. Τους βρίσκει ο Κράουλι και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει και η Αμάρα τον υπερασπίζεται. Βρίσκει τις δυνάμεις της και κατατροπώνει τον Κράουλι, λέγοντας του ότι δεν τον χρειάζεται και τον αναγκάζει να αφήσει τον Ντιν να φύγει.

Κας – Μέτατρον

castiel vs metatron hurt 11x06

 

Ο Κας ενώ καίγεται στις σειρές και τις ειδήσεις, παρατηρεί την αντανάκλαση του cameraman και είναι ο Μέτατρον (θα μου πει εμένα μετά κανένας ότι η τηλεόραση δεν είναι χρήσιμη). Τον βρίσκει να προσπαθεί να στηριχτεί στα, πλέον ανθρώπινα, πόδια του και του ζητάει πληροφορίες για το Σκοτάδι με… τον δύσκολο τρόπο. Ο Μέτατρον (που πάλι δεν πέθανε) του λέει ότι μισεί που είναι άνθρωπος και ότι ο Θεός για να δημιουργήσει τον κόσμο, έπρεπε να προδώσει το μόνο πράγμα που ήξερε. ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ!!! Ο Κας παίρνει την δαιμονική ταμπλέτα και φεύγει αφήνοντας τον να ζήσει.

Τα οράματα του Σαμ.

lucifer cage 11x06

 

Ο Σαμ μετά την πάλη του με τους δαίμονες, βλέπει οράματα που δείχνουν πέτρινους τοίχους και αλυσίδες, και αργότερα βλέπει ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ και χέρια να ξεπροβάλλουν μέσα από αυτό. Είναι ο Εωσφόρος; Πώς μπορεί και στέλνει οράματα στον Σαμ; Ίσως μπορεί να επικοινωνήσει συγκεκριμένα με τον Σαμ επειδή ήταν το δοχείο του.

 

castiel with tablet 11x06

 

Γενικά μ`άρεσε πολύ το επεισόδιο. Είχε εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και έχω μια (μεγάλη) υποψία ότι οι “ενδιαφέρουσες συνεργασίες” που αναφέρουν συνεχώς, εννοούν τον Λούσι. Η σεζόν πάει από το καλό στο καλύτερο!

Επιτέλους ο Κράουλι και ο Κας επιτέλους δείχνουν οι παλιοί badass εαυτοί τους. Καιρός ήταν γιατί είχαμε κουραστεί να παίζουν τα σκυλάκια του Σαμ και του Ντιν. Ας ελπίζουμε ότι θα παραμείνει έτσι.

Μου έκαναν εντύπωση οι ματιές του Ντιν με την Αμάρα. Φαίνεται η σύνδεση που έχουν και πόσο προστατευτικοί είναι ο ένας με τον άλλον. Κατά την Αμάρα ο Ντιν ήταν το πρώτο πράγμα που είδε μόλις ελευθερώθηκε. Η πρώτη της εμπειρία από το δημιούργημα του αδερφού της. Εντάξει εδώ που τα λέμε δε χρειαζόταν να δει και τίποτα άλλο μετά! 😛

Ο Σαμ και ο Ντιν πάλι κρατάνε μυστικά ο ένας από τον άλλο. Δεν έχουν μάθει το μάθημα τους τόσα χρόνια; Να δούμε που θα τους βγάλει πάλι αυτό.

Ο τίτλος του mid season “O Brother Where Art Thou?” φαίνεται πιο τρομακτικός τώρα. Σε ποιον αναφέρεται; Για τον Σαμ και τον Ντιν ή μήπως για την Αμάρα και τον Θεό;

Βαθμολογία επεισοδίου: 9/10

[poll id=”148″]

94 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

94 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Κυριάκου Γιάννης
Κυριάκου Γιάννης
12 November 2015 06:26

Μόνο ένα έχω να πω… MIND—>BLOWN 🙂

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
12 November 2015 07:01

Σοφία έκανες ένα μικρό λάθος στον τίτλο. Είναι το 11.06 😉
Περίμενα κι εγώ πόση ώρα να ψηφίσω μέχρι που συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν το ριβιού χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πωωωωωω εντάξει δεν ξέρω τι να πω για το επεισόδιο…

Κατ’ αρχάς χαίρομαι που κάθισα να το δω λαιβ. Ήταν απλά ΕΠΙΚΟ! Ο Ρόμπερτ Μπερενς μας χάρισε ένα ακόμη πωρωτικό επεισόδιο, αντάξιο του “The Executioners Song”.
Η φετινή σεζόν πάει απ’ το καλό στο καλύτερο!

Τι να πρωτοπιάσω;

Τη νέα αδελφική αναλογία(τρελαίνομαι τρελαίνομαι τρελαίνομαι);
Τη Σκοτάδω που είναι τελικά αδελφή του Θεού;
Το ΚΕΛΙ;
Επαναλαμβάνω το ΚΕΛΙ του Λουσιφερ;
(όταν έγινε η αποκάλυψη για την Αμάρα κι είδα ότι είχε ακόμη ένα 0λεπτο το επεισόδιο απορούσα τι άλλο είχε μείνει να δούμε και τελικά ήταν το ΚΕΛΙ)

Τον Κας που από εκεί που καιγόταν στην τηλεόραση και υπέφερε από μετατραυματικό στρες μέσα σε μια στιγμή έγινε ο μπανταςς άγγελος που ξέραμε και μας είχε λείψει;
Το ΚΕΛΙ; (θα το πω πολλές φορές μέχρι να το χωνέψω)
Το χέρι μέσα από το ΚΕΛΙ; (Λούσι εσύ είσαι;)

Την επίθεση της Αμάρα στον Κράουλι;

(το βιβλίο για γονείς εφήβων που διάβαζε κρυφά ο Κράουλι;)
Τον Ντιν που δεν μπόρεσε να σκοτώσει την Αμάρα(όχι ότι θα της έκανε κάτι το μαχαίρι της Ρούμπι, αλλά τεσπα); Και που πήγε να τη μαχαιρώσει όταν εκείνη επιτέθηκε στον Σαμ;
Το “δεσμό” Σκοταδιού και Ντιν;

Το Θεό που πρόδωσε την αδερφή του για να δημιουργήσει τον κόσμο;
(η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως)
Το ότι έτσι εξηγείται και ο συμβολισμός του σημαδιού του Κάιν ως το κλειδί που την κρατούσε κλειδωμένη;
Το ότι ο τίτλος του μιντ σίζον φινάλε φαντάζει τώρα χίλιες φορές πιο απειλητικός;

Το ότι η πρώτη εικόνα που αντίκρυσε η Αμάρα από τη δημιουργία του Θεού επί γης ήταν ο Ντιν(νομίζω το δείγμα άγγιζε την τελειότητα, δε χρειάζεται να δει κάτι άλλο)
Ότι η Αμάρα έχει “ανοιχτούς λογαριασμούς” με τον αδερφό της;
(παρεμπιπτόντως, κάτι μου λέει ότι ως προδωμένη από τον δικό της αδερφό δεν της πολυαρέσει η σχέση των αγοριών και πώς ο Ντιν όταν την είδε να βλάπτει το Σαμ βρήκε το “θάρρος” να της επιτεθεί)
Τα οράματα από το ΚΕΛΙ (αυτή τη φορά έχω λόγο που το επαναλαμβάνω) και το γεγονός ότι ο Σαμ δεν το είπε στον Ντιν(και αντιστόρφως ότι ο Ντιν δεν λέει όλη την αλήθεια για τη Σκοτάδω και τα αγόρια κρατούν ΠΑΛΙ μυστικά ο ένας από τον άλλον)

Την τραγουδάρα στο τέλος(η οποία ήταν ολίγον τι απειλητική -η Αμάρα θα γίνει σύντομα γυναίκα και θα επανακτήσει όλες της τις δυνάμεις);

Ή το καμμπακ ενός πολύ “διακριτικού” σκηνικού;
(Αμαλία περιμένω την αναφορά στα φαν φακτς!)

Sofia
Sofia
12 November 2015 16:38

Χαχαχαχαχα μέσα στη νύστα που χα το βράδυ χαίρομαι που αυτό ήταν το μόνο λάθος μου! 😛

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
12 November 2015 16:58
Reply to  Sofia

Καλά κι εγώ το Ποντιάκι αντί να δω τον τίτλο του επεισοδίου έψαχνα το νούμερο χαχαχαχαχαχαχαχα

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
12 November 2015 17:01

Just saying.

Sofia
Sofia
12 November 2015 19:24

Μπα έχω την αίσθηση ότι αν ελευθερωθεί θα είναι καλός. Αλλά αν δεν είναι (ιδέα που μου ρθε τώρα) θα μπορούσε να συμμαχήσει με την Αμάρα ενάντια στον Θεό.

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
12 November 2015 19:41
Reply to  Sofia

Δεν ανέβασα την εικόνα ως ένδειξη για τις προθέσεις του, αλλά ως αναφορά στο άλλο foreshadowing της σειράς με τον δαίμονα dean που ενώ νομίζαμε ότι δεν θα γίνει ποτέ, το είδαμε στο φινάλε της 9ης σεζόν…και το γεγονός ότι το “εδώ” που αναφέρει ο Λούσι είναι το 2014(κι ένας κόσμος στον οποίο ο Τσακ πραπονιέται έλλειψη χαρτιού υγείας -αυτό ήταν αστείο για έλληνες φανς μόνο χαχαχαχαχαχαχαχαχα) είναι ακόμη πιο απειλητικό από το πρώτο foreshadowing.
Ο Λούσι λέει στον Ντιν πως ό,τι επιλογές κι αν κάνει, ό,τι αλλαγές κι αν κάνει ΠΑΝΤΑ θα καταλήγουν σε αυτό το σημείο

Μαρία
Μαρία
12 November 2015 21:48

Αν μου έλεγε κάποιος ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο πριν από τον ενδέκατο κύκλο, θα έλεγα πως είναι αδύνατο, γιατί το συγκεκριμένο μέλλον έχει απορριφθεί. Ο Κας παρενέβη στο τέλος του 5.22 (στο 4.16 ο Κας είχε πει πως οι άγγελοι επηρεάζουν τη μοίρα) δίνοντας χρόνο στον Ντιν να συζητήσει με τον Σαμ και έτσι ο Σαμ, με τη σειρά του, έπεσε μέσα στο κελί. Όμως, με όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στον ενδέκατο κύκλο και ειδικά με την ξεκάθαρη αναφορά στο κλουβί, πλέον πιστεύω πως όλα είναι πιθανά.
Επίσης, οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί έχουν κάνει λόγο για ανίερες συμμαχίες που θα γίνουν για να νικηθεί το Σκοτάδι και ο Σαμ θα ψάξει να βρει το νόημα των οραμάτων του χωρίς τον αδερφό του. Επιπλέον, ο Κας ανέκτησε τη δαιμονική πλακέτα και έδειξε έλεος στον Μέτατρον. Όλα τα στοιχεία δείχνουν να “κουμπώνουν” μεταξύ τους.

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
12 November 2015 22:31
Reply to  Μαρία

μα αυτό λέω, ότι ενώ νομίζουμε ότι η μοίρα είχε αλλάξει και αυτό το ενδεχόμενο είχε αποκλειστεί, μια ανατροπή να επιβεβαιώσει τα λόγια του Εωσφόρου ότι ΠΑΝΤΑ θα καταλήγουμε εδώ, ότι επιλογές κι αν κάνεις, όσες λεπτομέρειες κι αν αλλάξεις. Και φυσικά ότι επειδή το είχαμε βγάλει τελείως από το μυαλό μας ως πιθανότητα να είναι η πιο πωρωτική ανατροπή έβερ που θα αποδείξει τα λόγια του Λούσι ως “προφητικά”

Sofia
Sofia
12 November 2015 21:56

Ακόμα δεν καταλαβαίνω τη σκέψη σου. Ο Ντιν του 2014 δεν ήταν δαίμονας.

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
12 November 2015 22:28
Reply to  Sofia

Μην μπερδεύεις τις δύο περιστάσεις. Μιλάω για δυο τελείως διαφορετικές προοικονομίες, οι οποίες το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι θα μπορούσαν να συμβούν ενώ κανείς δεν το περιμένει -ανεξάρτητα η μία από την άλλη.

Σε δύο επεισόδια είχαμε επεισόδια με foreshadowing τύπου “θα καταλήγουμε πάντα εδώ” που στην πορεία φάνηκε ότι καταρρίφθηκαν εντελώς
-στο the end με τον lucifer!sam το οποίο εν μέρει πραγματοποίηθηκε, αφού ο Σαμ έστω προσωρινά είπε ναι στο Λούσι κι έγινε το δοχείο του, αλλά στη συνέχεια οδήγησε στον εκ νέου εγκλωβισμό του Λούσι, συνεπώς θεωρήθηκε ότι έκλεισε ο κύκλος του.
-και στο dream a little dream of me όπου ο demon!dean λέει στον κανονικό Ντιν ότι “αυτό θα γίνεις” το οποίο νομίζαμε ότι καταρρίφθηκε όταν ο Ντιν ανεγέρθη από την κόλαση, ωστόσο ΌΝΤΩΣ πραγματοποιήθηκε έξι χρόνια μετά, υπό καταστάσεις που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα επιβεβαίωνε την προοικονομία του 3ου κύκλου(και πλέον μιλούσαμε για τραγική ειρωνεία).

Αυτό που λέω είναι ότι θα μπορούσε να γίνει ένα ανάλογο plot twist, ώστε η προοικονομία του the end να μην αφορά τελικά το ναι στο Ντιτρόιτ, αλλά ένα ναι που θα πραγματοποιηθεί -όλως τυχαίως- έξι χρόνια αργότερα και -επίσης όλως τυχαίως- ένα έτος κοντά στο 2014. Μιλάω δηλαδή για το ενδεχόμενο να προκύψει μια νέα τραγική ειρωνεία από το πουθενά

Sofia
Sofia
12 November 2015 23:38

Εντάξει άργησα αλλά το έπιασα. Ναι θα ήταν πολύ ειρωνικό αλλά και πολύ ενδιαφέρον να συμβει αυτό. Και από όσο ξέρουμε τους σεναριογράφους θα μπορούσαν να το πάνε εκεί.

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
12 November 2015 23:40
Reply to  Sofia

Σε αυτό ελπίζω

Μαρία
Μαρία
12 November 2015 23:52

Αν όντως πάνε εκεί την ιστορία, προβλέπω να γίνεται χαμός! Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες μαζεμένοι και οι Γουίντσεστερ να βρίσκονται στη μέση…

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
13 November 2015 00:13
Reply to  Μαρία

Ε μα καιρός είναι να γίνει ένας κακός χαμός.. Πόσο μάλλον αν ο κακός χαμός συνδέεται με την κρεμ ντε λα κρεμ των “υπερδυνάμεων” του σπν(σκοτάδι-θεός-εωσφόρος-μιχαήλ)

Μαρία
Μαρία
13 November 2015 00:40

Κρεμ ντε λα κρεμ… χαχαχα!!!

Anonymous Visitor
Anonymous Visitor
13 November 2015 03:17
Reply to  Sofia

Και ναι και όχι. Απ την μία ναι μιάς και ο Εώσφορος είναι πια ενάντια στον Θεό αλλά απ την άλλη ίσως και όχι καθώς μπορεί να την φοβάται και έτσι να την θεωρεί απειλή προς εξόντωση καθώς μην ξεχνάμε πώς στην Αρχή της Δημιουργίας χρειάστηκε η δύναμη τόσο του Θεού όσο και όλων των Αρχάγγελων για να την φυλακίσουν και πώς ακούστηκε κραυγή σε όλη την Κόλαση απ το Κλουβί στην αρχή της σεζόν. Δεν νομίζω η Αμάρα/το Σκότος να θέλει και ιδιαίτερα να συμμαχήσει με κανέναν, πόσο μάλλον με κάποιον που κάποτε βοήθησε τον…..Αδερφό της (καλά μιλάμε είχα σκεφτεί κάποια σενάρια αλλά ποτέ μα ποτέ όμως ότι θα ήταν αδερφή του….Θεού!!?!)

Οπότε ναι μπορεί όντως να είναι καλός υπό την έννοια να την βλέπει και εκείνος ως εχθρό. Προσωρινά πάντως γιατί πες ξεπαστρέφουν το Σκότος, ο Διάβολος μετά σίγουρα θα εξακολουθεί να θέλει την κυριαρχία επί της Γης και να σκοτώσει και κάναν Μιχαήλ.

Πολλοί τσακωμοί αδελφών ρε παιδί μου όλα αυτά τα Ουράνια Πλάσματα, πρώην και νυν….

Sofia
Sofia
13 November 2015 14:08

Ο Λούσιφερ κατά μία έννοια έγινε κακός λόγο του σημαδιού οπότε και του Σκοταδιού. Τώρα που απελευθερώθηκε μπορεί να λυτρώθηκε και να συνειδητοποίησε τι λάθος έκανε και εξού και η κραυγή

Μαρία
Μαρία
13 November 2015 18:30
Reply to  Sofia

Παρόλο που το σημάδι αποτελεί πλέον χαρακτηριστικό γνώρισμα της Αμάρα, δεν πιστεύω πως το Σκοτάδι ευθύνεται για τη συμπεριφορά του Λούσιφερ. Ο Θάνατος είπε πως αυτό που τον διέφθειρε, ήταν το σημάδι.
Στις τρεις περιπτώσεις (Μιχαήλ-Λούσιφερ, Κάιν-Άβελ, Ντιν-Σαμ) που αυτό εμφανίζεται, υπάρχει προδωσία αδερφού σε αδερφό. Επιπλέον, αποτελούσε το κλειδί της φυλακής της Αμάρα, η οποία επίσης προδώθηκε από την οικογένειά της.
Υποθέτω πως το σημάδι συμβολίζει αυτή την προδωσία, είναι ένα “ελάττωμα” ή ένας “σπόρος κακού” που υπήρξε πριν από τη δημιουργία του κόσμου και στη συνέχεια μπήκε σε αυτόν μέσω του Κάιν.
Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που στη μυθολογία της σειράς, ο Θεός είναι σχεδόν αμέτοχος. Ίσως νιώθει πικραμένος γι’αυτή την προδωσία. Επίσης, εξηγεί το γιατί έχει βοηθήσει έμμεσα τον Σαμ και τον Ντιν να υπερνικήσουν όλα τα εμπόδια τους.

Sofia
Sofia
14 November 2015 00:06
Reply to  Μαρία

Καλά θα ήταν εξωφρενικό για πολλούς λόγους, να κάνουν τον Διάολο καλό ξαφνικά και δε θα τους συνέφερε λόγο αντιδράσεων του θρησκευτικού κοινού (εμένα θα μ’άρεσε η αλήθεια είναι).

Μαρία
Μαρία
14 November 2015 02:24
Reply to  Sofia

Κι εμένα θα μου φαινόταν εξωφρενικό κάτι τέτοιο. Μπορεί να δέχομαι τη μυθοπλασία της σειράς, όπως για παράδειγμα το ότι η Αμάρα είναι της ίδιας γενιάς με τον Θεό, αλλά όχι ότι ο Λούσιφερ έχει ή θα μπορούσε να έχει καλές προθέσεις. Ακόμη και στο Supernatural αυτός είναι υπαίτιος για όλα τα κακά.

Amalia
Amalia
14 November 2015 15:04
Reply to  Μαρία

Πολύ ενδιαφέρον αυτο που λες. Ανα καταλαβα καλά αυτο που εννοείς είναι οτι ο ίδιος ο Θεός προδωσε την αδερφή του και νοιώθει τυψεις (αυτος η ταν ο λόγος που εξαφανιστηκε κιολας). Αυτη την προδοσια την επανελαβαν και οι Εωσφόρος/Μιχαηλ και Καιν/Αβελ. Και ο Θεός βοηθα τους Winchesters γιατι τιμουν την αδερφική τους σχέση…

Μαρία
Μαρία
14 November 2015 15:15
Reply to  Amalia

Αυτό ακριβώς εννοώ.

Giorgos Gouts
Giorgos Gouts
12 November 2015 12:14

ΤΟ ΚΕΛΙΙΙΙΙΙΙ!αν και δεν μου προκαλει μεγαλη εκπληξη επειδη πριν 20 με 30 μερες ειχα βαλει και φωτο με το κελι που ειχε διαρευσει..απλα τωρα επιβεβαιωθηκε!πωπωπω μεγαλη πορωση

Giorgos Gouts
Giorgos Gouts
12 November 2015 16:30

https://www.youtube.com/watch?v=LlDD2qNQwPA εφτιαξα το βιντεακι με την σκηνη με το κλουβι σε περιπτωση που καποιοι θελουν να βλεπουν την σκηνη,επειδη δεν το εβρισκα πουθενα στο youtube..feel free to share 🙂

Μαρία
Μαρία
12 November 2015 18:24

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το επεισόδιο αυτό! Είναι πέραν του φανταστικού, του τέλειου!!! Η Αμάρα είναι αδελφή του Θεού (πνευματικά βέβαια, ακριβώς όπως οι άγγελοι είναι αδέρφια μεταξύ τους). Ουάου! Η “κεραμίδα” ήρθε από το πουθενά, αν και, κατά κάποιο τρόπο, η αποκάλυψη αυτή φαίνεται λογική. Ο Θεός αντιπροσωπεύει το Φως και τη Δημιουργία, ενώ η Αμάρα αντιπροσωπεύει το Σκοτάδι και την Καταστροφή. Είναι εκ διαμέτρου αντίθετες δυνάμεις, η μία εξουδετερώνει την άλλη.
Με εντυπωσιάζει τρομερά το γεγονός πως, για ακόμη μία φορά, το κύριο θέμα έχει σχέση με τους δεσμούς οικογένειας και ειδικά με τις αδερφικές σχέσεις. Οι τρεις βασικές ιστορίες (Μιχαήλ-Λούσιφερ, Κάιν-Άβελ, Αμάρα-Θεός), μέχρι τώρα, αντικατοπτρίζονται πάνω στη σχέση του Σαμ και του Ντιν και την επηρεάζουν άμεσα. Στο “Baby” ο Σαμ είχε υπαινιχθεί τη σύνδεση μεταξύ εκείνου και του Θεού (λόγω των οραμάτων) και του Ντιν με το Σκοτάδι, αλλά μετά από τα όσα συνέβησαν σε αυτό το επεισόδιο, φαίνεται καθαρά πως έχει δίκιο. Ο Ντιν δεν μπορεί να σκοτώσει την Αμάρα, εκείνη τον προστατεύει και ο Σαμ συνεχίζει να έχει οράματα.
Η άλλη “κεραμίδα” είναι το κελί!!! Μπορεί να είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες του από τα γυρίσματα, παρ’όλα αυτά η έκπληξή μου είναι πολύ μεγάλη. Παρόλο που το κλουβί είχε πρωτοαναφερθεί στον τέταρτο κύκλο, δεν είχαμε ούτε μία εικόνα του. Ακόμη και στην έβδομη σεζόν, η οποία ήταν τέλεια ευκαιρία για να το δείξουν, εξαιτίας των αναμνήσεων του Σαμ, δεν το έκαναν. Όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ! Το έδειξαν επιτέλους και ήταν φανταστικό! Χρησιμοποίησαν το ίδιο ανατριχιαστικό σκηνικό με εκείνο το μέρος της κόλασης, στο οποίο είχαν τοποθετήσει τον Ντιν και τον βασάνιζαν. Αναρωτιέμαι ποιανού το χέρι ήταν αυτό που φάνηκε μέσα από το κλουβί και αν αυτά που βλέπει ο Σαμ στα οράματά του είναι αναμνήσεις δικές του ή κατά κάποιο τρόπο βλέπει την τωρινή κατάσταση που επικρατεί εκεί.
Δυστυχώς, τα αδέρφια συνεχίζουν να κρατούν μυστικά μεταξύ τους. Ο Σαμ, μετά τον σκεπτικισμό του Ντιν για τα οράματά του, του κρύβει την αλήθεια και ο Ντιν δεν αναφέρει την σύνδεσή του με την Αμάρα. Εδώ που τα λέμε όμως, δεν ξέρουν ακριβώς τι τους συμβαίνει και ίσως γι’αυτό είναι επιφυλακτικοί και δεν ανοίγονται μεταξύ τους. Φυσικά, αυτό δεν τους οδηγεί σε καλά μονοπάτια. Ο Κας άρχισε ήδη να αναρωτιέται πως κατάφερε να ξεφύγει η Αμάρα και εκείνη τη στιγμή φάνηκε πως ο Ντιν έκρυβε την αλήθεια.
Μου άρεσε που έδειξαν τον Κας πάλι ενεργό. Πήρε πίσω τη δαιμονική πλακέτα και δεν ξεγελάστηκε από τα κλάματα του Μέτατρον, καταφέρνοντας να μάθει την αλήθεια και την πραγματική φύση της Αμάρα. Επίσης, μου άρεσε το γεγονός ότι δεν σκότωσε τον Μέτατρον και τον άφησε να φύγει. Μπορεί ο Μέτατρον να έκανε ό,τι έκανε και να είναι ακόμη χειρότερος από ό,τι ήταν πριν, παρ’όλα αυτά ο Κας του έδειξε έλεος και ίσως αυτό χρησιμεύσει στο μέλλον.
Ωραίες οι σκηνές ανάμεσα στην Αμάρα και τον Κράουλι. Από τη μία πλευρά, είχε πλάκα που ο Κράουλι συμπεριφερόταν σαν κηδεμόνας της Αμάρα και διάβαζε βιβλίο για προβληματικούς εφήβους. Από την άλλη όμως, όταν της είπε πως “μπήκε τιμωρία” για τη συμπεριφορά της, της έκανε επίδειξη δύναμης και σε μέσες άκρες της είπε το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει όταν το θελήσει. Όντως η εμπειρία του και η πονηριά του τον έφεραν στη θέση που βρίσκεται. Πάντως, στο τέλος οι δικοί του ήταν αρκετά αναστατωμένοι μετά την εισβολή των Γουίντσεστερ και τη φυγή της Αμάρα. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που ο Κράουλι έχει βρεθεί σε δεινή θέση.
Από τη μεριά της η Αμάρα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και όπως φάνηκε δεν χρειάζεται τελικά την προστασία του Κράουλι. Τον έκανε σκόνη μπροστά στα μάτια του Ντιν μόνο και μόνο επειδή επιχείρησε να τον σκοτώσει και ακόμη δεν έχει φτάσει στο απόγειο της δύναμής της. Πρέπει να ήταν αρκετά ταπεινωτικό για τον Κράουλι να αφήσει τον Σαμ και τον Ντιν να φύγουν ανενόχλητοι από το κρυσφύγετό του, επειδή τον διέταξε ένα “παιδί”. Δεν μου άρεσε καθόλου η έκφραση του προσώπου του στο τέλος της αναμέτρησής τους.
Περίμενα πώς και πώς την συνάντηση της Αμάρα και του Ντιν. Ακριβώς όπως το περίμενε η Αμάρα, ο Ντιν δεν μπόρεσε να της κάνει κακό. Στεκόταν μπροστά της σαν να ήταν μαγεμένος, κινήθηκε εναντίον της μόνο όταν εκείνη επιτέθηκε στον Σαμ και τότε η Αμάρα πέταξε και τον ίδιο στον τοίχο αφήνοντάς τον αναίσθητο. Έχω μία απορία, συμβαίνει κάτι μεταξύ τους;
(συγγνώμη για το τεράστιο σχόλιο)

Sofia
Sofia
12 November 2015 18:43
Reply to  Μαρία

Αυτό για τις αδερφικές σχέσεις που επαναλλαμβάνονται δε το είχα σκεφτεί και έχεις πολύ δίκιο.
Το κλουβί υποθέτω είναι τωρινές εικόνες αλλά δεν καταλαβαίνω πως ο Λούσι ή όποιος απο εκεί του στέλνει τα οράματα, βλέπει το κλουβί απ` έξω. Είναι πολύ χαζή θεωρία αλλά θα μπορούσαν να είναι αναμνήσεις του Σαμ ενώ έβγαινε από εκεί.
Τι εννοείς αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους;

Μαρία
Μαρία
12 November 2015 21:12
Reply to  Sofia

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εάν υπάρχει άλλος δεσμός μεταξύ τους, εκτός από το σημάδι. Ο Ντιν στεκόταν ανύμπορος μπροστά στην Αμάρα και εκείνη τον προστάτεψε όταν ο Κράουλι τον απείλησε. Επίσης, του είπε ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε, αλλά το ίδιο συνέβη περίπου και στον Ντιν. Όταν η Αμάρα παρουσιάστηκε μπροστά του, ήταν ο μόνος που την είδε. Ο Σαμ ήταν και εκείνος παρών, παρ’όλα αυτά δεν είδε τίποτα και κανέναν και όπως φαίνεται ούτε η Αμάρα είδε τον Σαμ. Ίσως όλα αυτά οφείλονται στο σημάδι, δεν ξέρω.

Maxi
Maxi
12 November 2015 21:37
Reply to  Μαρία

Εμενα μου εκανε εντυπωση στο προηγουμενο επισοδιο ποσο φτιαγμενη στην ουσια ηταν η αψυχη κοπελα για τν αμαρα.δλδ σαν να τις εκανε κτ.μηπως κανει κτ στον ντιν.μηπως ειναι το σημαδι που ειναι και οι δυο φορεις?ειναι αγνη η συνδεση τους η θελει να τον χειραγωγησει?αυτες ειναι οι αποριες μ με βαση αυτα π εχω δει μεχρι στιγμης

Μαρία
Μαρία
12 November 2015 22:10
Reply to  Maxi

Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό. Φάνηκε να υπάρχει όντως κάποια σύνδεση, γιατί η κοπέλα διαισθάνθηκε την παρουσία της Αμάρα, παρ’όλα αυτά δεν νομίζω πως είναι ίδια με αυτή που μοιράζεται ο Ντιν με εκείνη. Πιστεύω πως η Σίντνεϊ, μετά την απώλεια της ψυχής της, ελευθερώθηκε από τα βάρη της ζωής που τη βάραιναν και αυτό συνέβη μετά την παρέμβαση της Αμάρα. Γι’αυτό το λόγο τη λάτρεψε σαν θεά και προσευχόταν σε αυτή.
Όπως έγραψα παραπάνω, ίσως φταίει το σημάδι για το δεσμό ανάμεσα στον Ντιν και την Αμάρα, εξάλλου ο Ντιν το έφερε για ενάμιση χρόνο, αλλά ίσως υπάρχει κάτι παραπάνω που ακόμη δεν έχει φανεί.

Maxi
Maxi
12 November 2015 22:38
Reply to  Μαρία

Κατι ασχετο-σχετικο με αυτο που λεμε.διαβασα αφου ειδα το επισοδιο τα σχολια σε ξενα σιτε του σουπερνατουραλ.και πολυ λεγαν γτ ο ντιν δεν σκοτωσε την αμαρα κριμα.οχ και θα στραφουν εναντιον τ αδερφια και γενικως μη παει να γινει κτ διαφορετικο αμεσως να φοβηθουν.θελω να καταληξω σε ενα σχολιο που δεν θυμαμαι ποιος εγραψε εδω οτι οι παραγωγοι παιρνουν υποψην τους φαν και στο παρελθον για τον λογο αυτο φοβηθηκαν να παρουν ρισκα.ελπιζω να μην συμβει.δλδ να μας δωσουν οτι πιο εξτριμ σκεφτουν γτ οι ανθρωποι εχουν φαντασια

Μαρία
Μαρία
12 November 2015 23:48
Reply to  Maxi

Οι προηγούμενες δύο μεγάλες ιστορίες ήθελαν τον Σαμ και τον Ντιν να είναι αντίπαλοι και ειδικά τον Ντιν να σκοτώσει τον Σαμ. Αυτή γενικά φαίνεται πως είναι η μοίρα τους. Δεν είναι τυχαίο που επαναλαμβάνεται κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο, παρ’όλα αυτά πιστεύω πως δεν είναι απαραίτητα πραγματοποιήσιμη. Ήδη έχουν αποδείξει πως η οικογένειά τους είναι πιο σημαντική από όλα τα άλλα.
Προσωπικά, σαν φαν της σειράς δυσανασχετώ κάθε φορά που τα αδέρφια είναι τσακωμένα και δεν μου αρέσει που, ακόμη και τώρα που υποτίθεται πως η σχέση τους είναι καλή, κρατούν μυστικά μεταξύ τους, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους σεναριογράφους. Κατά τη γνώμη μου, χτίζουν σιγά-σιγά μία φανταστική ιστορία και όλα αυτά που βλέπουμε γίνονται για κάποιο λόγο. Απλώς θα πρέπει να έχουμε υπομονή.

Maxi
Maxi
13 November 2015 00:00
Reply to  Μαρία

Θα συμφωνησω και διαφωνησω.οταν πρωτο αρχισα την σειρα κομπος με επιανε με τις μαλακιες του σαμ και οταν ηταν στην ψυχρα οι δυο τους ενιωθα και γω καπως.αλλα καταλαβα πως εμμεσα και με τον καιρο γουσταρω να βαζουν δραμα.μας γειωσαν οταν περιορισαν το καθαρτηριο η τον δαιμονα ντιν.λαθη που δεν συγχωρω.εφοσον τρ εχουν τετοια παλι ενδιαφερον κ πολλα υποσχομενο στορυ δεν μπορω να ακουω (φοβουμενη τις επιπτωσεις) τους φαν αχ γτ ο ντιν να χει δεσμο με την αμαρα.ας την σκοτωσουν.ας μην γινει κακος η σκοτεινος.κτλαβες?μαρεσει και δεν μαρεσει η αντιθεση.απλα βλεπω τοσες πιθανοτητες τοσες πορτες και επειδη ειναι η μονη σειρα που γουσταρω τοσο δεν θελω να βλεπω κλειστομυαλουσ ανθρωπους

Μαρία
Μαρία
13 November 2015 00:33
Reply to  Maxi

Κατάλαβα τι εννοείς. Δεν θέλεις οι σεναριογράφοι να επηρεάζονται από τους φαν για την πορεία της σειράς. Ούτε εγώ θέλω τέτοιο πράγμα. Σίγουρα, υπάρχουν πράγματα που δεν μας αρέσουν, αλλά δεν πρέπει να επεμβαίνουμε στη δουλειά τους και να την επηρεάζουμε.
Όταν κάποιος βλέπει μία σειρά που λέγεται “υπερφυσικό”, πιστεύω πως πρέπει να περιμένει τα πάντα. Παρόλο που η τέταρτη σεζόν δεν είναι στην κορυφή της λίστας με τις αγαπημένες μου σεζόν, μου άρεσε που ήταν σκοτεινή και οδήγησαν τη συμπεριφορά του Σαμ στα άκρα με το δαιμονικό αίμα.
Όσο αφορά στον δαίμονα Ντιν, για να πω την αλήθεια, χάρηκα που τον περιόρισαν. Όχι γιατί θα χαλούσε τον χαρακτήρα του Ντιν, αλλά προσωπικά, δεν έβλεπα περαιτέρω εξέλιξη στην ιστορία αυτή, όπως τον παρουσίασαν. Αν είχε δεχθεί την πρόταση του Κράουλι ή είχε δείξει πραγματική επιθυμία να κάνει κακό και όχι να διασκεδάζει συνέχεια, ίσως τότε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όμως, και πάλι, βρισκόταν στη μέση το 200ό επεισόδιο.

Maxi
Maxi
13 November 2015 02:03
Reply to  Μαρία

Ναι οντως ετσι τον παρουσιασαν.και ναι υπηρχε το 200 στην μεση.αλλα κ ο ηθοποιος και οι παραγωγοι θα ξεραν να το εκμεταλλευτουν.εδω σε κονβεσιονς ακουγες ερωτησεις τυπου “θα μαζεψει στρατο και θα στραφει εναντιων των αγγελων της μεριας του κασ” “θα γινει βασιλιας της κολασης” ιπποτης της κολλασεως φιλε ουτε καν δαιμονας.μπορει οπως λες να εδειξαν εναν ντιν που απλα αδιαφορουσε αλλα η μεταλλαξη ηταν απολαυστικη.τελος παντων οτι ηταν να δειξουν εδειξαν.φετος καλα το πανε.πιστευω μαθαν δυο τρια πραγματα τοσα χρονια ξερουν πως να ανεβασουν τα αιματα

Μαρία
Μαρία
13 November 2015 16:36
Reply to  Maxi

Όντως η αλλαγή του Ντιν ήταν απολαυστική, αλλά, καλώς ή κακώς, οι σεναριογράφοι ήθελαν να δείξουν διαφορετική ιστορία από εκείνη που εμείς, σαν φαν, φανταζόμασταν. Όπως έγραψα παραπάνω, πιστεύω πως υπάρχει λόγος που γίνονται όλα αυτά. Ακόμη και ιστορίες, σαν τους Λεβιάθαν ή την πτώση των Αγγέλων, οδήγησαν την ιστορία παραπέρα και την εξέλιξαν.

Sofia
Sofia
13 November 2015 00:35
Reply to  Maxi

Μα ο σκοπός είναι να γίνει ο κακός χαμός. Όσο και αν αγαπάμε τα αδέρφια αν δε γίνει τίποτα δεν έχει νόημα η σειρά.

Sofia
Sofia
13 November 2015 00:33
Reply to  Maxi

Καταρχήν πριν της ρουφήξει τη ψυχή την άγγιξε και έκανε σαν μαστουρωμένη. Μπορεί η μανία της με εκείνη αργότερα να ευθυνόταν και σε αυτό. Η σύνδεση της με τον Ντιν λογικά είναι εξαιτίας του σημαδιού.

Maxi
Maxi
13 November 2015 01:59
Reply to  Sofia

Και γω αυτο σκεφτηκα.οπως επισης αυτο που ειπα για χειραγωγηση δεν ξερω αν θα ταν ωραιο σαν σεναριο αλλα η αμαρα δεν νομιζω να χει τετοιες προθεσεις.τυπου κραουλι.δενομαι για να παρω αυτο που θελω.ισως ξελαει και η αθωοτητα λογω ηλικιας.οποτε πιθανων το δεσιμο ειναι λογω σημαδιου οπως λες

Sofia
Sofia
13 November 2015 02:31
Reply to  Maxi

Μπα το δέσιμο της με τον Ντιν είναι αληθινό, δε νομίζω ότι υποκρίνεται. Όπως επίσης δε νομίζω ότι είναι κακιά. Έχει προφανώς άσχημες προθέσεις για τον κόσμο μας, αλλά ως εκδίκηση προς τον Θεό.

Maxi
Maxi
13 November 2015 03:55
Reply to  Sofia

Tr milame.auto pisteuw kai go.mou aresei to skotadi san enoia.kt aoristo kai skotino.alla etsi opws tn parousiasan den sataniki.isws epidi tr megalwnei k gnwrizei.alla opws le thelei na klisei ekremotites oxi na katastrepsei askopa

Sofia
Sofia
12 November 2015 21:54
Reply to  Μαρία

Έχουν σύνδεση λόγο του σημαδιού και ίσως και επειδή ήταν ο πρώτος που είδε (νομίζω πήγε στον Ντιν επίτηδες)

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
12 November 2015 19:36
Reply to  Μαρία

Αυτό με τις αδελφικές σχέσεις είναι επαναλαμβανόμενο μοτίβο στο ΣΠΝ και προσωπικά το θεωρώ την καλύτερη μεταφορά της σειράς

Πιστεύω ότι ο Θεός και η Αμάρα είναι αδέρφια υπό την έννοια ότι πρόκειται για έναν παραλληλισμό με το γιν και το γιανγκ: φως/σκοτάδι καλό/κακό άντρας/γυναίκας κ.ο.κ.
Αντίρροπες δυνάμεις που αλληλοσυμπληρώνουν η μία την άλλη, όπως δείχνει και το σύμβολο του γιν-γιανγκ. Το καλό δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το κακό και αντίστροφα.

Sofia
Sofia
13 November 2015 00:29

Τι όμορφος παραλληρισμός αυτός με το γιν και το γιανγκ

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
13 November 2015 13:20
Reply to  Sofia

Πωρώθηκα με το επεισόδιο κι έχω έμπνευση χαχα

Ευη
Ευη
12 November 2015 19:31

Να πω κατι εγω τωρα τι γινεται αν φτασουμε στο τελος του κυκλου εχει εμφανιστει ο Λουσι και επηρεαζει τον Σαμ και η Αμαρα τον Ντιν.? Η αμαρα ειναι η θεια του Λουσιφερ ρε.
Εκπληκτικό επεισοδιο μας γυρισε στη δραση!

Maxi
Maxi
12 November 2015 20:36

Ενταξει εδω ειμαστε.αυτη η σεζον με ιντιγκαρει αφανταστα!μεχρι στιγμης ειναι κ**λα!το επισοδιο λοιπον σαμ-οραματα-κλουβι σαν κεραμιδα επεσε το κλουβι το ιδιο και οτι η τυπισα ειναι αδερφη τ θεου.κας επιστρεφει δυναμικα το ιδιο κ κραουλι!τρ αμαρα-ντιν μ θυμιζει περιεργο αμφιλεγομενο δεσμο με σεξουαλικη ενταση που δεν ξες αν τον αλλον θες να το φιλησεις η να τν σπασεις στο ξυλο.πιο πολυ απο το κλουβι με σοκαρε ομως οτι ο κραουλι πηγε να σκοτωσει τν ντιν?σοβαρα θα το κανε μετα απο τοσες σεζον?κραουλι δεν ξηγιεσαι καλα.παρολαυτα συνεχιζω να αναρωτιεμαι αν ο σαμ συνδεεται με θεο η λουσιφερ..κ οι δυο εκδοχες παρολαυτα ειναι τερμα πορωτικες

Amalia
Amalia
12 November 2015 22:36

Πολύ ωραίο επεισόδιο, αν και δεν του φάνηκε από την αρχή. Στο πρώτο μισό μπορώ να πω οτι ψιλοβαρέθηκα. Με το που μπήκαν όμως στο κρησφύγετο του Κράουλι έγινε ο κακός χαμός! Τα highlights του επεισοδίου τα αναλύσατε οι υπολοιποι στα σχόλια οπότε δεν θα μακρηγορήσω. 5 ανατριχίλες θα κρατήσω απο το επεισόδιο:
1) Η σκηνες του Ντιν με την Αμάρα και η άβολη σεξουαλική ένταση που υπήρχε μεταξύ τους. (Ρε Τζενσεν, αγόρι μου, γιατι μας το κανεις αυτο;;; )
2) Η σκηνή που ο Κράουλι απειλεί τον Ντιν (τα χρειάστηκα για κανα2 δευτερόλεπτα, πιστεψα οτι μπορεί και να τον μαχαιρώσει)
3) Η σκηνή που η Αμάρα τσακίζει τον Κράουλι. Έδειξε μόνο ένα μέρος πιστεύω της τεράστιας δυνάμής της.
4) Η Αμάρα είναι η αδερφη του Θεού!!!??? Φως-Σκοτάδι, Γινγκ-Γιανγκ, πόσο νόημα βγάζει, αλλά δεν το είχαμε σκεφτεί πιο πριν! Μου άρεσε το σχόλιο που ειπώθηκε παρακάτω με τον παραλληλισμό των αδερφικών σχέσεων: Θεός/Αμάρα, Μιχαήλ/Εωσφόρος, Κάιν/Άβελ, Σαμ/Ντιν. Ο πυρήνας της σειράς συνεχίζει να είναι 2 αδέρφια. Πάντα.
5) Το Κλουβί!!!! Είδαμε το Κλουβί!!! Αυτο σημαίνει οτι το να δουμε κάποια στιγμή Εωσφόρο ή/και Μιχαήλ ή/και Ανταμ είναι πολύ πιο πιθανό τωρα!!! (Το χεράκι ποιανού ήταν;;;; )

Αυτή η σεζόν είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατη. Αυτη η σεζόν είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον μας έχει δώσει η σειρά από την 5η σεζόν κατά τη γνώμη μου! (Με εξαίρεση την δαιμονοποιηση του Ντιν, την οποία όμως δεν την εξέλιξαν σωστά) Ας μην λέμε μεγάλα λόγια βέβαια, είμαστε ακόμα στην αρχή… Μακάρι να συνεχίσει τόσο δυνατα!

Βαθμολογία του επεισοδίου από εμένα: 9/10

Sofia
Sofia
13 November 2015 00:22
Reply to  Amalia

Τη σεξουαλική ένταση που είπες θεωρώ οτι την παρατηρήσαμε όλοι, αλλα υποθέτω ότι επειδη ειναι μικρή δε θέλανε να δείξουν κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι αργότερα στάνταρ θα πέσει έστω και ένα πεταχτό φιλάκι. 😛
Και στάνταρ είναι πιο δυνατή γιατί 1ων δεν έχει μεγαλώσει τελείως και 2ων δεν ήθελε να σκοτώσει τον Κράουλι.

Ionlydas
Ionlydas
13 November 2015 05:03
Reply to  Sofia

Τι φιλάκι…εγώ βλέπω μεγάλο Ερωτα!!!…ελπίζω να πεσω εξω γιατί θα ξενερώσω τέρμα!!!

Sofia
Sofia
13 November 2015 14:05
Reply to  Ionlydas

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει σεξουαλικές ορμές το Σκοτάδι βασικά, για αυτό είπα φιλί

Μαρία
Μαρία
13 November 2015 16:24
Reply to  Ionlydas

Δεν νομίζω πως υπάρχει έρωτας. Η Αμάρα με τη στάση της ίσως υπονόησε κάτι, αλλά όχι ο Ντιν. Όντως της έχει αδυναμία και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, όμως δεν πιστεύω πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Στάθηκε μπροστά της μαγεμένος, σαν να τον γητεύει η παρουσία της, όταν όμως η Αμάρα επιτέθηκε στον Σαμ, ήταν λες και τότε ξύπνησε από τον λήθαργο και κινήθηκε εναντίον της.
Παρ’όλα αυτά πιστεύω πως η σχέση τους θα παίξει σημαντικό ρόλο. Προς το παρόν, φαίνεται πως ο Ντιν είναι ο μόνος που μπορεί να διαπεράσει τις άμυνες της Αμάρα. Ίσως δεν τον φοβάται, επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να της κάνει κακό. Η Αμάρα ανέφερε στον Κράουλι ότι την ξεγέλασαν και έτσι φυλακίστηκε. Ίσως χρειαστεί να γίνει ξανά το ίδιο.

Maxi
Maxi
13 November 2015 23:26
Reply to  Μαρία

Θα πεταχτω παλι γιατι δεν αντεχω με τις εξελιξεις φετος.δεν ειμαι φαν του ροματζου.μεγαλος παραγοντας της πορωσης μ για την σειρα ειναι η ελλειψη ροματζου.τυπου τρεχω πισω απο μια γκομενα.κλαμα.ιστοριες κακο.αλλα θελω να πιστευω οτι θα υπαρξει κατι ερωτικο μεταξυ τους εστω σε τετοιο επιπεδο.οντως ο ντιν φαινοταν μαγεμενος κατα καποιον τροπο αλλα τι ερωτες λετε απο τρ?καθιστε η κοπελα ειναι πιτσιρικα.η σχεση τους τρ αρχιζει και χτιζεται.ωραια το ολο μπρομανς αλλα εφοσον βαλαν ισχυρο υπερφυσικο θηλυκο στη σειρα που συνδεεται με εναν απο τ αδερφια θα ηταν πολυ μα πολυ ενδιαφερον να υπαρξει ερωτικη χημεια

Sofia
Sofia
14 November 2015 00:34
Reply to  Maxi

Λογικά ο lonlydas δεν εννοεί καθαρό έρωτα με λουλουδάκια και πεταλουδίτσες αλλά κάτι πιο άγριο, εθιστικό και σέξι.

Maxi
Maxi
14 November 2015 02:17
Reply to  Sofia

Μακαρι.εκει ηθελα να καταληξω αλλα μαλλον δεν κατεληξα γιατι δεν το εθεσα σωστα.θα γουσταρα με χιλια αν αυτο που λες θα γινει.τι πιο σεξι απο αυτο να μας δωσει το σουπερνατουραλ?δεν θα ναι ροματζο.θα ναι σεξουαλικη ενταση κατι μπερδεμενο παρανομο αφυσικο…και δεν περιγραφω αλλο!!

Sofia
Sofia
14 November 2015 18:48
Reply to  Maxi

Ακριβώς! 😉

Ionlydas
Ionlydas
5 December 2015 02:44
Reply to  Μαρία

τελικά οσον αφορά την συζήτηση που είχαμε για δες το τρέιλερ του mid season finale …για τα περι ερωτα θυμάσαι΄???

Μαρία
Μαρία
5 December 2015 16:23
Reply to  Ionlydas

Είδα το τρέϊλερ και στο extended promo η σκηνή του φιλιού της Αμάρα και του Ντιν είναι πιο ξεκάθαρη. Παραδέχομαι ότι υπάρχει ερωτική ένταση μεταξύ τους, η οποία μάλιστα φάνηκε από την πρώτη στιγμή που έδειξαν την Αμάρα. Παρόλο που εκείνη ελκύει τον Ντιν σαν μαγνήτης, συνεχίζω να πιστεύω πως ό,τι συμβαίνει μεταξύ τους δεν έχει σχέση με αγάπη.

Ionlydas
Ionlydas
13 November 2015 05:01
Reply to  Amalia

Μπραβο Αμαλία καλά κάνεις στο 5 και θυμίζεις τον Μιχαήλ…..αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ θα μας βγεί στο τελος κανένας Μιχαήλ…….οχι τίποτε άλλο αλλα απότι βλέπω θα χρειαστούν ενισχύσεις τα αδέλφια…και φέτος εχουμε εκπλήξεις πολλές….σσ: Αδελφή του Θεού!!!! ποιός το περίμενε

Eleftheria Cimorelli
Eleftheria Cimorelli
14 November 2015 16:39
Reply to  Amalia

ποιο χερακι???

Amalia
Amalia
14 November 2015 17:43

Το χερι που είδαμε να ξεπροβάλλει μέσα από τα κάγκελα του Κλουβιου. Ήταν Μιχάλης ή Λουσι;

Sofia
Sofia
14 November 2015 18:50
Reply to  Amalia

Ο Μιχάλης.. xD Γέλασα παραπάνω απ’όσο έπρεπε

Eleftheria Cimorelli
Eleftheria Cimorelli
14 November 2015 23:57
Reply to  Amalia

μιχαλης

SavvinaVvi
SavvinaVvi
13 November 2015 00:15

Τι σχολιο να αφησω μετα απο τετοιο επεισοδιο…… απλα τι;;;;;; Αν συνεχισει ετσι η σεζον θα ειναι απο τις καλυτερες που εχουμε δει μεχρι τωρα με τεραστια διαφορα…….!!
Δεν εχω να πω πολλα, τα περισσοτερα που σκεφτομουν για το επεισοδιο τα διαβασα ηδη στα σχολια… και αυτο που μ’αρεσε πιο πολυ ειναι πως οπως ειπωθηκε, οι κυριοτερες ιστοριες της σειρας εχουν παντα να κανουν με δυο αδερφια που ειναι εξ ορισμου αντιθετα….. και καθε φορα το ενα σκοτωνει το αλλο (ο Μιχαηλ του Λουσιφερ -δεν εγινε, δεν ξερουμε ποιος θα νικουσε αλλα ηταν ετοιμοι να το κανουν- ο Καιν τον Αβελ, ο Θεος δεν σκοτωνει αλλα φυλακιζει την Αμαρα)…… αλλα εχω κατι να προσθεσω σε αυτο…: καθε φορα η καθε ιστορια αντιστιχοιζεται με τα αδερφια μας, παντα καποιος ταυτιζεται με τον εναν και καποιος με τον αλλον….. ΠΑΝΤΑ ομως τα δικα μας αδερφια βρισκουν τον τροπο και κερδιζουν μαζι……..!! Δεν ολοκληρωνουν ποτε την ”μοιρα” των αλλων αδερφων που προαναφερθηκαν…. και αυτο πιστευω ειναι που κανει τη σειρα τοσο ξεχωριστη σε εμας… γιατι παντα τα δικα μας αδερφια τα κανουν ολα π*****α για να επιζησουν και οι δυο στο τελος και να ειναι μαζι..!!

Ποσο μου χε λειψει αυτος ο Καστιελ!!!!!!! Αν και παλι βλακιουλα εκανε, σε ολη τη σκηνη με τον Μετα-ηλιθιο-που-κακο-ψοφο-να-χει του φωναζα να τον πιασει απο το αυτι, να τον συρει στο bunker και να τον κρατησει εκει κλειδωμενο σε ενα μπουντρουμι για να τον ανακρινουν και τα αδερφια….. και τελικα τον αφησε να φυγει. Οχι οτι θα παει μακρια οπως ειπε, και του το συγχωρω γιατι δειχνει να εχει βελτιωθει αρκετα και να παιρνει λιγο τα πανω του (και να εχει ομορφυνει κιολας αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα), αλλα βρε αγορι μου, βαλτου μια χειροπεδα του ηλιθιου να τον βλεπουμε να βασανιζεται να χαιρομαστε! :Ρ

Η μικρη Αμαρα μπορω να πω οτι ειχε απολαυστικες σκηνες και ελπιζω να συνεχισει να ειναι τοσο καλη και στη συνεχεια….. μα να μην εχουμε υποψιαστει καθολου ποια ειναι;;;;;; Και αν ειναι η αδελφη του Θεου, τοτε ποιος ”εφτιαξε ή ”γεννησε” τον Θεο και εκεινη;;;; Απο που καταγονται και οι δυο και ειναι αδερφια;;;;;; Το παω μακρια το ξερω, αλλα ηταν απο τις πρωτες αποριες που μου δημιουργηθηκαν οταν μαθαμε ποια ειναι…. βρε τη σκοταδιτσα….. μα ΑΔΕΡΦΗ του;;;;;;;;;;;
Και γιατι επρεπε να την προδωσει για να φτιαξει τον κοσμο….; Υπαρχει κι αλλη ιστορια εδω που δεν ξερουμε….;;;;

ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! Ποσο υπεροχη η σκηνη, και ποσο το ευχαριστηθηκα που ειχαμε μια μικρη επιβεβαιωση οτι τα οραματα ειναι απο εκει!! Λουσι, Λουσι, αχ Λουσι ποσο μας ελειψες :’) (ποσο τρελο θα φαινεται αυτο το σχολιο σε οποιον δε ξερει τη σειρα..)
Ειλικρινα ενα απο τα πραγματα που ελπιζω σε αυτη τη σεζον (ισως και αυτο που θελω πιο πολυ) ειναι να τον ξαναδουμε…. ειτε ειναι με το μερος τους ειτε με της Αμαρας…. Pellegrino να ναι κι οτι να ναι! :Ρ

Δε θα πω αλλα γιατι τα εχουν καλυψει τα υπολοιπα σχολια (σχεση Ντην-Σαμ και Ντην-Αμαρας) και γιατι ειπα οτι θα γραψω λιγα και αφησα ενα σεντονι (παλι)…. αλλα ειμαστε 6ο επεισοδιο και τα 3 ηταν επικα (1,2,6 για εμενα) 2 παρα πολυ καλα (3 και 4) και το 5 που ηταν και αυτο καλο επεισοδιο…. ειλικρινα ελπιζω ολη η σεζον να συνεχισει ετσι..
Α, και κατι που ξεχασα: ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sofia
Sofia
13 November 2015 00:26
Reply to  SavvinaVvi

Μικρό σχόλιο έκανες 😛

SavvinaVvi
SavvinaVvi
13 November 2015 00:39
Reply to  Sofia

Προσπαθησα, αλλα δεν…. :Ρ
Δε φταιω εγω, αμα μπω εδω μεσα δε μπορω να κρατηθω xD

Sofia
Sofia
13 November 2015 00:48
Reply to  SavvinaVvi

Χαχαχα δικαιολογημενη 😛

SavvinaVvi
SavvinaVvi
13 November 2015 00:57
Reply to  Sofia

Ειδικα μετα απο τετοιες επεισοδιαρες!!!!!!!!!! (Επρεπε να το ξαναπω :Ρ)

Dimitris St
Dimitris St
13 November 2015 01:41

ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ!!!!
Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς αναφορικά με αυτό το επεισόδιο.
-ΚΛΟΥΒΙ!!!!Δεν έχω να πω πολλά γι’αυτό,όλοι γουστάραμε τρελά στη σκηνή με το Κλουβί.Απλά φέρτε πίσω Λουσι και Μιχαήλ!!!
-Η Αμάρα είναι αδερφή Του Θεού!!!Αν και μου φάνηκε περίεργο στην αρχή ως άκουσμα,συμφωνώ απόλυτα πως έχει συμβολικό χαρακτήρα,όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα σχόλια.Ο Θεός είναι το Φως και η Αμάρα το Σκότος.Το ένα είναι το ακριβώς αντίθετο του άλλου,το καθένα θέλει να υπερισχύσει,όμως δεν υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο.Συμφωνώ απόλυτα με προηγούμενα σχόλια στα οποία διατυπώθηκε η άποψη πως όλες οι αδερφικές σχέσεις(Μιχαήλ-Εωσφόρος,Κάιν-Άβελ,Θεός-Αμάρα)αντικατοπτρίζονται στους Winchesters,με τη διαφορά πως τα δικά μας αδέρφια αποφεύγουν τη μοίρα των άλλων λόγω της αγάπης που έχουν μεταξύ τος,χωρίς να τους νοιάζει που θα φτάσουν για να σώσουν ο ένας τον άλλο.
-Ο Κράουλι για ακόμα μια φορά είναι σε πολύ άσχημη-έως ντροπιαστική-θέση.Πέρσι ήταν το σκυλάκι της μαμάς και έγινε ρεζίλι μπροστά στους δαίμονές του και τώρα έφαγε το ξύλο της αρκούδας από την Αμάρα και αναγκάστηκε να αφήσει τα αδέρφια να φύγουν άνετοι από την Κόλαση.Μέτα και από αυτή την ταπείνωση περιμένω στροφή του Βασιλιά σε άλλα σχέδια και μεθόδους.
-Μου άρεσε πολύ αυτή η ένταση και το μυστήριο ανάμεσα στον Ντιν και την Αμάρα.Αν και δε μάθαμε ακόμα λεπτομερώς τον τρόπο σύνδεσής τους,είναι ξεκάθαρο πως κανείς δεν μπορεί να βλάψει τον άλλο και πως θα σώζει πάντα ο ένας τον άλλο ακόμα και αν δεν το θέλει.Ωστόσο,το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά τα αδέρφια κρατάνε μυστικά μεταξύ τους με προβληματίζει.Ίσως ο Ντιν να μην είπε στον Σαμ το τι ακριβώς έγινε ανάμεσα σε αυτόν και την Αμάρα γιατί ούτε ο ίδιος δε γνωρίζει ακόμα τι παίζει μεταξύ τους.
-Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα ο Κας επέστρεψε στη δράση.Αν και θέλω και εγώ πολύ να δω τον Μέτατρον να βιώνει έναν βασανιστικό και αργό θάνατο,μου άρεσε που τον άφησε ο Κας να ζήσει.Έχει πιάσει πάτο ο Γραφιάς.Αν και ξέρουμε όλοι πόσο ύπουλος είναι και ότι θα προκαλέσει ξανά μπελάδες,ο Κας τον έκανε χώμα και του πήρε και τη Δαιμονική πλακέτα αφήνοντάς τον σχεδόν ετοιμοθάνατο.
-Όσον αφορά την προέλευση των οραμάτων του Σαμ,έχω γράψει ξανά πως πιστεύω ότι τα στέλνει ο Θεός.Μετά τη Δημιουργία χρειάστηκαν ο Θεός και όλοι οι αρχάγγελοι για να φυλακίσουν το Σκοτάδι.Ίσως με το όραμα από το Κλουβί ο Θεός να θέλει να πει στον Σαμ πως ο τρόπος για να νικηθεί το Σκοτάδι είναι το άνοιγμα του Κλουβιού.Βέβαια,θα μπορούσε να στέλνει ο Εωσφόρος τα οράματα στον Σαμ.Μπορεί να υπάρχει ακόμα μια σύνδεση μεταξύ τους και ο Λουσι να θέλει να του πει πως μπορεί να βοηθήσει αν ελευθερωθεί.

6/6 φοβερά επεισόδια ως τώρα.Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Anonymous Visitor
Anonymous Visitor
13 November 2015 03:26

Εξαιρετικό επεισόδιο!! Το Supernatural στην παλιά καλή κλασσική έκδοση του με τον Κράουλι επιτέλους να σκέφτεται και λίγο σαν δαίμονας που δεν έχει πολλά πάρε δώσε με Κυνηγούς και τον Καστιήλ ως Άγγελο να είναι και λίγο πιο σκληρός όπως ήταν κάποτε τότε που ναι μεν έκανε επικρίσεις και συνεργάζονταν ίσως με τους Σαμ και Ντυν αλλά δεν ήταν και παρατρεχάμενος τους! Ειδικά το γεγονός ότι αναφέρεται το Κλουβί και ο Θεός γενικότερα πιστεύω θα έχουμε μία συγκλονιστική εξέλιξη της υπόθεσης και πώς οι (εναπομείναντες φυλακισμένοι) Αρχάγγελοι θα επιστρέψουν εξαιτίας του νέου κινδύνου (να αντιμετωπίσουν στην ουσία την….κακιά θεία τους)! Το ότι το Σκότος θα ήταν αδελφό πλάσμα του Θεού πάντως ποτέ δεν μου πέρασε σοβαρά απ το μυαλό, συγκλονίστηκα λίγο όταν το ανέφερε ο Μέτατρον…

Όσον αφορά τα οράματα του Σαμ πάντως όντως πιστεύω σαυτήν την εκδοχή ότι δλδ μπορεί ο Εώσφορος να επικοινωνεί κάπως μαζί του αλλά υπάρχει και η δεύτερη όπου ίσως ο ίδιος ο Θεός να του προκαλεί αυτά τα οράματα, μπορεί να θέλει να αναμιχθεί μόνον έμμεσα στην αντιμετώπιση της αδελφής του (όλο και κάποια Θεική δράση θα εχουν βάλει στην πλοκή τι στο καλο αυτή τη φορά εν αντιθέσει με την Αποκάλυψη είναι κάτι που Τον αφορά). Άλλωστε γνωρίζουμε από 2 σημάδια που είχε δώσει κάποτε συν τα λόγια του Κηπουρού στους Κήπους του Παραδείσου πώς όντως υπάρχει και είναι στην Γη αλλά σχεδόν αμέτοχος όλο τον καιρό.

Ionlydas
Ionlydas
13 November 2015 04:50

Ακόμη ενα φοβερό επεισόδιο….Η σειρά εξελίσεται πολύ δυνατά φέτος και ολα τα μέτωπα είναι ανοιχτά….προβλέπεται μεγάλο πάρτυ……Μου άρεσε πολύ η σκηνή με το όραμα του Σαμ με το κλουβί
και ψήνομαι πολύ που Κράουλι και Κας βγάζουν τον αλήτικο εαυτό τους….
Επίσης μ΄άρεσει πολύ η φάτσα του Ντίν οταν βλέπει την Αμάρα….λιώνει ρε παιδί μου!!!!!!

ΥΓ: Πολύ μπουνίδι πεφτει φέτος ή είναι ιδέα μου??
Εξαιρετικά πλάνα της Impala στην φετινή σεζόν σε κάθε επεισόδιο

Sofia
Sofia
13 November 2015 14:13
Reply to  Ionlydas

Ναι έχεις δίκιο. Πολύ ξύλο η φετινή σεζόν. Όχι ότι μας χαλάει βέβαια!

Θάνος Γανωτής
Θάνος Γανωτής
13 November 2015 12:39

Υπεροχο καταπληκτικο κλπ κλπ, ενα πραγμα με χαλαγε τοσο καιρο και με χαλαει. Ο Σαμ τα βαζει με δαιμονες και παιζουν μπουνιες. Ειναι ΔΑΙΜΟΝΕΣ, οχι ανθρωποι! Που πηγε η μαγεια και τα λοιπα; Τωρα το πολυ να σε πεταξουν σε κανα τοιχο… Στους πρωτους κυκλους επαιρνε ενα επεισοδιο για να οργανωσουν πως να σκοτωσουν εναν δαιμονα, δυο σεζον τους πηρε να σκοτωσουν τον Αζαζελ!
Κατα τ’αλλα καταπληκτικες ανατροπες και υπεροχο επεισοδιο.

Sofia
Sofia
13 November 2015 14:12

Ε είναι μέχρι να πάρεις το κολάι 😛

Amalia
Amalia
13 November 2015 15:03

Αυτοι που αντιμετωπισε ο Σαμ τωρα είναι τριτοκλασάτα δαιμονάκια, δεν είναι Αζαζελ! Ακόμα και οι δαίμονες έχουν τάξεις, κάποιοι είναι πιο ισχυροί/ηγέτες και κάποιοι είναι η μπλέμπα. Νομιζω ότι τώρα πια του Κράουλι του έχει μείνει η μπλέμπα, οι δυνατοί έχουν όλοι ξεπαστρευτεί… 😉

ovelix
ovelix
14 November 2015 12:00

Συμφωνώ με την Αμαλία αλλά όπως λέει και η Σοφία είναι μέχρι να πάρεις το κολάι. Όπως και να το κάνουμε πλέον τα αδέρφια έχουν και μια εμπειρία..

Jim Chai
Jim Chai
13 November 2015 16:09

ακυρο αλλα το εχω απορια , οι αγγελοι και δαιμονες οταν πεθαινουν πανε στο κενο που περιεγραψε η reaper στον Σαμ?? 😛

Sofia
Sofia
13 November 2015 16:24
Reply to  Jim Chai

Βγάζει νόημα αλλά δεν έχουν αναφέρει κάτι.

✌mihaela✌
✌mihaela✌
14 November 2015 00:01

πιστεύετε πως το όραμα του σαμ που δείχνει το κλουβί του εωσφόρου, μπορεί να σημαίνει και την επιστροφή του ανταμ;

Sofia
Sofia
14 November 2015 00:36
Reply to  ✌mihaela✌

Για κάποιο λόγο δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψει ο Άνταμ. Ίσως επειδή οι παραγωγοί δεν είναι και πολλοί θερμοί με αυτό και ούτε και το κοινό τρελαίνεται. Αλλά αν ανοίξει το κλουβί θα πρέπει να εξηγήσουν τι έγινε με τον Άνταμ οπότε θα μπορούσαν να τον επιστρέψουν.

✌mihaela✌
✌mihaela✌
16 November 2015 19:38
Reply to  Sofia

για αυτο με προβληματισε, σιγουρα θα πρεπει να εξηγησουν

Alex Pap
Alex Pap
14 November 2015 00:22

Tα ειπατε ολα στα σχολια, αλλα εχω να πω κατι που βεβαια ηδη το ξερουμε….
ποσο πιο ΓΑΜΑΤΗ μπορει να γινει η σειρα;
Κατεληξα σε ενα συμπερασμα, παντα το πιστευα αλλα πλεον ειμαι 1000% σιγουρος: Το Supernatural δεν ειναι σειρα, ειναι ιδεα…

ovelix
ovelix
14 November 2015 11:56
Reply to  Alex Pap

Και όχι μόνο…

Eleftheria Cimorelli
Eleftheria Cimorelli
14 November 2015 16:17

μαλιστα
απο που να αρχισω
ο θεος με την αμαρα??? ειναι αδερφια
το κελι??????
αν οντως η αμαρα με το θεο ειναι αδερφια που κολλαει το mark of cain?????
ο θεος θυσιασε την αδερφη του για να φτιαξει τον κσομο μηπως η αμαρα ηταν φυσιολογικη και εγινε κακια απο τοτε που ο θεος εφτιαξε τον κοσμο/?? για υτο τρωει και ψυχες?????
και ξαναλεω το κελι????? αν οντως ηταν ο lusifer σε ολα αυτα τα οραματα που εγω αυτο πσιτευω γτ κατα νου.
αν ειναι αδεφια θεος-αμαρα απο που ηρθαν πως γινετε να ηταν αδεφια???

Eleftheria Cimorelli
Eleftheria Cimorelli
14 November 2015 16:31

δεν καταλαβαινω αν η αμαρα ηταν αυτη που εσωσε τον ντιν αλλα και αν ηταν πως γινετε απο μεγαλη να εγινε μωρο??/?
τελειο επισοδειο
ειλικρινα αμα δω επισοδειο με god και amara η κατι τετοιο δεν ουλιαζω απο την χαρα μου αλλα…….
το σκοταδι ειναι αδερφη του θεου????
το κελι???? ειναι ενα μεγαλο ερωτημα
ο θεος προδωσε την αδερφη του για να φταξει τον κοσμο???/??και οτι εχουν ανοιχτους λογαριασμους
και αμα ητα ο lusifer σαν John Winshester τι θα σημαινει darkness is coming ή απλα ηταν ο θεος που ελεγε ηρθε μια φορα το σκοτος θα ξαναρθει μηπως για εκδικηση????
και αν οντως η αμαρα ηταν αδερφη του που ειναι που κολλαει το mark of cain
μηπως για αυτο τρωει ψυχες η αμαρα επειδη αμα ο θεος δε την θυσιαζε για τον κοσμο ολα θα ηταν καλα εμα τωρα θελει μηπως να τον εκδικηθει???? και για αυτο τρωει ψυχες

Sofia
Sofia
14 November 2015 18:52

Η μεγάλη ήταν κάτι σαν τη ψυχή της ενώ το μωρό ήταν το σώμα της. Αυτή που είδε ο Ντιν δεν ήταν πραγματικά εκεί. Δεν ξέρω πως να το θέσω καλύτερα.
Το mark ήταν το κλειδί για εκεί που ήταν φυλακισμένη. Επίσης ο Θεός θα την φυλάκισε για κάποιο λόγο. Και επίσης δε θα υπήρχε ο κόσμος αν δεν την είχε φυλακίσει.

Eleftheria Cimorelli
Eleftheria Cimorelli
14 November 2015 23:59
Reply to  Sofia

για αυτο και ολας οταν βγηκε νομιζα καπου το ακουσα οτι ο θεος και οι αρχαγγελοι το ξαναεβαλαν μεσα ααααααα ενταξει καταλαβα

Sofia
Sofia
15 November 2015 00:49

Όχι καλέ ούτε καν

Eleftheria Cimorelli
Eleftheria Cimorelli
15 November 2015 14:59
Reply to  Sofia

αληθεια???? εγω καπου το ακουσα σιγουρα

Sofia
Sofia
15 November 2015 17:10

Μα δε θα είχε και νόημα να συμβεί κάτι τέτοιο

Eleftheria Cimorelli
Eleftheria Cimorelli
15 November 2015 18:42
Reply to  Sofia

το ξερω αλλα ειναι 100% σιγουρη οτι καπου το ακουσα

maria papadopoulou
maria papadopoulou
14 November 2015 23:49

Τέλειο επεισόδιο!!! και σκεφτείτε ότι βρισκόμαστε ακόμα στο 6ο επεισόδιο της σειράς, έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Μου άρεσαν οι σκηνές με τον Dean και την Amara, το όραμα του sam και η αποκάλυψη ότι το σκότος είναι η αδερφή του θεού και εκεί που σκέφτεσαι ότι οι σεναριογράφοι της σειράς τα έχουν δείξει όλα ανακαλύπτουν αυτό το κάτι που κάνει την ανατροπή και μας απογειώνει για αυτό το supernatural παραμένει κορυφαία σειρά στην τηλεόραση και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Να μην παραλείψω και το γεγονός ότι σε αυτό το επεισόδιο επιστρέφει στη δράση ο λατρεμένος μου Cas, πάντως ομολογώ ότι η σκηνή που παρακολουθεί ριάλιτι σόου στη tv είναι από τις πιο ξεκαρδιστικές σκηνές που έχουμε δει.

Alexbeav
Alexbeav
15 November 2015 05:57

Ειναι η τριτη φορα μεσα σε ενα ετος μετα τα 10×05 Fan Fiction και 11×04 “Baby” που ψηφίζω ως “Τέλειο” ενα επεισοδιο. Αν συνεχισουν ετσι την 11η season θα ξεπερασει 4η-5η που ειναι οι αγαπημενες μου. (αν και πλησιασαν με την 8η, που ηταν επος.)

Sawyer Orestis
21 November 2015 15:28

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!

ΟΚ μπορεί να είχα μάθει τα σπόιλερ για το Κλουβί και την Αμάρα, αλλά παρ’όλα αυτά το επεισόδιο ήταν ΕΠΙΚΟ! Νομίζω πως ο Σαμ αρχίζει να καταλαβαίνει ότι βλέπει τον Εωσφόρο. Το ερώτημα είναι πως μπορεί και του στέλνει οράματα πλέον;

Ο Ντιν μου την σπάει που το κρατάει μυστικό. Δεν ξέρω γιατί το κάνει. Φοβάται να δείξει αδύναμος; Φοβάται κάτι άλλο; Ή απλά η Αμάρα έχει μεγάλη επιροή πάνω του;

Είναι η καλύτερη σεζόν – πλην της 5ης – έως τώρα

Latest

More Articles Like This