Review – Supernatural 8×01 – We Need to Talk About Kevin

99
4

Supernatural Is Back! Επέστρεψε για τα καλά η αγαπημένη μας σειρά. Τι έγινε στο επεισόδιο και πως σας φάνηκε; Διαβάστε παρακάτω : 

Πανέξυπνος Jeremy Carver σε όλα τα σημεία της πρεμιέρας! Επικό, καταπληκτικό, πωρωτικό το νέο Supernatural! Η αφήγηση ξεκινάει με τον πιο υπέροχο τρόπο που θα μπορούσε. I Think Dad wants us to pick up where he left off. Saving people, hunting things. The Family Business! Όμορφο Road So Far, πολύ καλή η μουσική και ο Jeremy μας δείχνει ότι η μουσική επιστρέφει στην 8η σεζόν όπως και η Ιμπάλα. 2 πράγματα που μας έλειψαν πάρα πολύ!! Ίσως και η καλύτερη πρεμιέρα σειράς για φέτος…

NOW

1 χρόνο μετά τον θάνατο του Ντικ, στο Μέιν εμφανίζεται μια μεγάλη λάμψη. Εκεί βγαίνει ο Ντιν από το Καθαρτήριο. Φοβισμένος, γεμάτος αίματα, με ένα μεγάλο μαχαίρι και τρομάζει ακόμα και με τους ανθρώπους. Δεν φαίνεται να έχει εμπιστοσύνη και τρέχει προς τον δρόμο.

4 μέρες μετά, με οτοστόπ φτάνει στην Λουιζιάνια όπου φαίνεται να έχει μια πολύ σοβαρή δουλειά. Το χέρι του τον πονάει πολύ και με το ζόρι ξεθάβει κάποια κόκκαλα ενός ανθρώπου. Κάνει μια τελετή που την βλέπουμε για πρώτη φορά και το Supernatural δεν αργεί να μας εντυπωσιάσει. Μέσα στο χέρι του βρίσκεται μια ψυχή και με την τελετή και τα κόκκαλα φέρνει πίσω στην Γη από το Καθαρτήριο ΕΝΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ!!!

 

 

Ο Βρικόλακας εμφανίζεται και με τον Ντιν έχουν θερμή ομιλία! Φαίνεται να είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και μάλιστα ο Βρικόλακας τον αποκαλεί «αδερφό» χωρίς ο Winchester να ενοχλείται. Αγκαλιάζονται θερμά και λένε ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα έχουν πει. Έτσι ο Ντιν φεύγει και ψάχνει να βρει τον αδερφό του.

 

Ο Σαμ αποχωρίζεται μια κοπέλα και τον σκύλο του, παίρνει την Ιμπάλα και πηγαίνει και βρίσκει τον Ντιν. Εκεί ο μεγάλος αδερφός φαίνεται πολύ νευρικός και φοβάται τα πάντα. Τον ψεκάζει από πάνω μέχρι κάτω και το ίδιο κάνει και στον εαυτό του μήπως και είναι τέρας! Αφού επιβεβαιώνεται, αγκαλιάζονται και μετά από 1 χρόνο τα αδέρφια είναι και πάλι μαζί. Ο Ντιν λέει στον Σαμ ότι Ο Κας εγκατέλειψε και είναι σαν να επιβεβαιώνει ότι πέθανε χωρίς όμως να το λέει ξεκάθαρα. Νευριάζει πολύ όταν ο Σαμ του λέει ότι δεν έψαξε γι’αυτόν, αλλά ο Σάμι φαίνεται να έχει γίνει ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που σταμάτησε το κυνήγι, βρήκε κοπέλα, πήρε έναν σκύλο και ζούσε μια φυσιολογική ζωή μακρυά από τέρατα. Ο Κέβιν προσπάθησε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του εδώ και μήνες. Έτσι τα αδέρφια ψάχνουν απεγνωσμένα να τον βρουν και να δουν τι είναι αυτό που θέλει ο Κράουλη.

Δεν είναι ο Σαμ ο μόνος που άλλαξε όμως. Ο Ντιν φαίνεται συνεχώς να προσέχει τα πάντα, να φαίνεται νευρικός και πιο δυνατός από ποτέ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποια παιδάκια που παίζανε με ψεύτικα πιστόλια, και ο Ντιν αμέσως πήγε να οπλίσει το δικό του. Όπως είπε στον Σαμ, το Καθαρτήριο ήταν επικίνδυνο, αιματηρό και κάθε μέρα έδινε μάχες ασταμάτητα.

Ένας Δαίμονας κατέχει την κοπέλα του Κέβιν και λέει ψέματα στα αδέρφια ότι έχουν χωρίσει εδώ και 1 χρόνο και ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Μόλις οι Winchesters φεύγουν, η Δαίμονας σκοτώνει την συγκάτοικό της και καλεί τον Κράουλη καθώς… ο Ντιν Γουίντσεστερ έχει επιστρέψει!!! Ο Σαμ τελικά εντοπίζει τον Κέβιν και τον βρίσκουν σε μια εκκλησία, γεμάτη από παγίδες Δαιμόνων.

 

Κάπου εκεί εμφανίζεται ο Κράουλη με κάποιους Δαίμονες και την κοπέλα του Κέβιν. Ο Προφήτης τον προδίδει και μετά από μεγάλη μάχη, ο Σαμ και ο Ντιν σκοτώνει τους Δαίμονες και φεύγουν με τον Κέβιν και την Ιμπάλα. Φεύγοντας, ο Βασιλιάς της Κολάσεως σκοτώνει την κοπέλα του Κεβιν μπροστά στα ίδια του τα μάτια…

 

Ο Βρικόλακας τηλεφωνεί στον Ντιν και ο Ντιν του μιλάει κρυφά από τον Σαμ και τον Κέβιν καθώς δεν τους έχει αναφέρει απολύτως τίποτα. Το τέρας του λέει ότι πέθανε πριν 50 χρόνια και ότι πλέον έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Ο Ντιν του λέει ότι, οτιδήποτε έκαναν στο Καθαρτήριο έπρεπε να το κάνουν και δεν τα μετανιώνει! Του λέει ότι για λίγο δεν πρέπει να επικοινωνούνε μεταξύ τους και αυτό που έχουν σχεδιάσει θα πάνε σιγά σιγά. Ο Μπένι του λέει ότι όντως το Καθαρτήριο ήταν αγνό και έπρεπε να το είχε εκτιμήσει περισσότερο όπως έκανε ο Ντιν! Ο Μπένι τον αποκαλεί ξανά αδερφό, και ο Ντιν δεν λέει κουβέντα…..

Τι έγινε στο Καθαρτήριο; Τι σχέδιο έχει ο Μπένι με τον Ντιν; Τι κάναν οι 2 τους εκεί κάτω; Γιατί ο Σαμ δεν έψαξε για τον Ντιν; Τι ακριβώς θέλει ο Κράουλη; Που είναι ο Καστιήλ και τι απέγινε; Είναι νεκρός; Και αν όχι γιατί δεν βγήκε μαζί με τον Ντιν;

 

THEN

 

Ο Jeremy Carver αποφάσισε να εισάγει τα περίφημα Flashbacks στην σειρά τα οποία έχουν κάνει τεράστια επιτυχία σε άλλες σειρές όπως το LOST. Όμορφα στιγμιότυπα και το καλό είναι ότι ξέρουν πότε να τα χρησιμοποιούν. Απ’ότι φαίνεται θα βλέπουμε καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν!

 

Τα τέρατα στο Καθαρτήριο δεν φαίνεται να έχουν την ίδια δύναμη που έχουν και στην Γη. Ο Ντιν κατάφερε πολύ εύκολα να νικήσει έναν βρικόλακα και κάπου εκεί γνωρίζει και τον Μπένι. Του λέει ότι ψάχνει τον Κάστιήλ και το τέρας του απαντά ότι ξέρει έναν τρόπο να φύγουν από το Καθαρτήριο. Υπάρχει μια πύλη που μπορεί να φύγουν μόνο άνθρωποι όμως από εκεί. Έτσι θα πάρει την ψυχή του βρικόλακα μαζί του και θα βγουν μαζί! Δεν θα μπορεί όμως να πάρει και την ψυχή ενός τρίτου. Συμφωνούν όμως να το κάνουν αφού πρώτα βρεθεί ο Κας.

 

Ο Σαμ έναν χρόνο πριν χτυπάει καταλάθος ένα σκυλάκι. Το πηγαίνει σε ένα κτηνιατρείο και εκεί γνωρίζει την Αμελία, την κοπελιά που θα είναι μαζί για τους επόμενους μήνες. Φαίνεται χαμένος και στενοχωρημένος πολύ καθώς έχει μείνει απολύτως μόνος. Ο Κας και ο Ντιν εξαφανισμένοι, ο Μπόμπι είναι νεκρός, τον Κέβιν τον έχει απαγάγει ο Κράουλη και δεν ξέρει πλέον τι να κάνει. Το μόνο που τον νοιάζει εκείνη την στιγμή είναι να σώσει εκείνο το ζώο. Αποφασίζει με την βοήθεια της Αμελίας να το υιοθετήσει και να το κρατήσει έως ότου γίνει καλά.

 

Όταν ο Ντικ πέθανε, ο Κράουλη απήγαγε τον Κέβιν. Τον πήρε μαζί του και τον έβαλε να μεταφράσει έναν ακόμα Λόγο του Θεού! Έναν Λόγο, ο οποίος μιλούσε για τους Δαίμονες. Έλεγε τα πάντα γι’αυτούς. Ο Κέβιν υπόσχεται στον Κράουλη να ανοίξουν μια πύλη της Κολάσεως. Τον παγιδεύει όμως και έτσι δραπετεύει. Κρύβει κάπου την πλακέτα όπου κανείς δεν μπορεί να την βρει και λέει στα αδέρφια ότι μετέφρασε κάποια στιγμή πως μπορεί να κλείσει μια για πάντα της Πύλες Της Κολάσεως και να βάλει όλους τους Δαίμονες εκεί μέσα. Το κυνηγητό, ξεκινά!!!

 

Βαθμολογία επεισοδίου : 9,5/10

Quotes Επεισοδίου :
Sam: I don’t hunt anymore.
Dean: Yeah, and Sasha Grey’s gone legit.

Dean: So what, you dropped your peanut butter in her chocolate?

Dean: Spanky the demon. Yeah, I heard about you. You’re the one who uses too much teeth, right?

Kevin: Banish all demons off the face of the earth. Lock them away forever. That could be important, right?
Dean: Closing the gates of Hell forever? Yeah. That could be important.

Dean: I guess standing too close to exploding Dick sends your ass straight to Purgatory.

Dean: The rules are simple, Sam. You don’t take a joint from a guy named Don and there’s no dogs in the car!

Sam: It’s a burger.
Dean: It’s a treasure.

Kevin: There’s a demon in you and you’re going to your safety school.

Dean : Either You’re in or You’re out!

Πώς σας φάνηκε το 8x01;

View Results

Loading ... Loading ...
Προηγούμενο άρθροRadio_Supernatural S02E02
Επόμενο άρθροPress Release – 8×04 – Bitten
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.