Review – Supernatural 8×01 – We Need to Talk About Kevin

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Supernatural Is Back! Επέστρεψε για τα καλά η αγαπημένη μας σειρά. Τι έγινε στο επεισόδιο και πως σας φάνηκε; Διαβάστε παρακάτω : 

Πανέξυπνος Jeremy Carver σε όλα τα σημεία της πρεμιέρας! Επικό, καταπληκτικό, πωρωτικό το νέο Supernatural! Η αφήγηση ξεκινάει με τον πιο υπέροχο τρόπο που θα μπορούσε. I Think Dad wants us to pick up where he left off. Saving people, hunting things. The Family Business! Όμορφο Road So Far, πολύ καλή η μουσική και ο Jeremy μας δείχνει ότι η μουσική επιστρέφει στην 8η σεζόν όπως και η Ιμπάλα. 2 πράγματα που μας έλειψαν πάρα πολύ!! Ίσως και η καλύτερη πρεμιέρα σειράς για φέτος…

NOW

1 χρόνο μετά τον θάνατο του Ντικ, στο Μέιν εμφανίζεται μια μεγάλη λάμψη. Εκεί βγαίνει ο Ντιν από το Καθαρτήριο. Φοβισμένος, γεμάτος αίματα, με ένα μεγάλο μαχαίρι και τρομάζει ακόμα και με τους ανθρώπους. Δεν φαίνεται να έχει εμπιστοσύνη και τρέχει προς τον δρόμο.

4 μέρες μετά, με οτοστόπ φτάνει στην Λουιζιάνια όπου φαίνεται να έχει μια πολύ σοβαρή δουλειά. Το χέρι του τον πονάει πολύ και με το ζόρι ξεθάβει κάποια κόκκαλα ενός ανθρώπου. Κάνει μια τελετή που την βλέπουμε για πρώτη φορά και το Supernatural δεν αργεί να μας εντυπωσιάσει. Μέσα στο χέρι του βρίσκεται μια ψυχή και με την τελετή και τα κόκκαλα φέρνει πίσω στην Γη από το Καθαρτήριο ΕΝΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ!!!

 

 

Ο Βρικόλακας εμφανίζεται και με τον Ντιν έχουν θερμή ομιλία! Φαίνεται να είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και μάλιστα ο Βρικόλακας τον αποκαλεί “αδερφό” χωρίς ο Winchester να ενοχλείται. Αγκαλιάζονται θερμά και λένε ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα έχουν πει. Έτσι ο Ντιν φεύγει και ψάχνει να βρει τον αδερφό του.

 

Ο Σαμ αποχωρίζεται μια κοπέλα και τον σκύλο του, παίρνει την Ιμπάλα και πηγαίνει και βρίσκει τον Ντιν. Εκεί ο μεγάλος αδερφός φαίνεται πολύ νευρικός και φοβάται τα πάντα. Τον ψεκάζει από πάνω μέχρι κάτω και το ίδιο κάνει και στον εαυτό του μήπως και είναι τέρας! Αφού επιβεβαιώνεται, αγκαλιάζονται και μετά από 1 χρόνο τα αδέρφια είναι και πάλι μαζί. Ο Ντιν λέει στον Σαμ ότι Ο Κας εγκατέλειψε και είναι σαν να επιβεβαιώνει ότι πέθανε χωρίς όμως να το λέει ξεκάθαρα. Νευριάζει πολύ όταν ο Σαμ του λέει ότι δεν έψαξε γι’αυτόν, αλλά ο Σάμι φαίνεται να έχει γίνει ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που σταμάτησε το κυνήγι, βρήκε κοπέλα, πήρε έναν σκύλο και ζούσε μια φυσιολογική ζωή μακρυά από τέρατα. Ο Κέβιν προσπάθησε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του εδώ και μήνες. Έτσι τα αδέρφια ψάχνουν απεγνωσμένα να τον βρουν και να δουν τι είναι αυτό που θέλει ο Κράουλη.

Δεν είναι ο Σαμ ο μόνος που άλλαξε όμως. Ο Ντιν φαίνεται συνεχώς να προσέχει τα πάντα, να φαίνεται νευρικός και πιο δυνατός από ποτέ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποια παιδάκια που παίζανε με ψεύτικα πιστόλια, και ο Ντιν αμέσως πήγε να οπλίσει το δικό του. Όπως είπε στον Σαμ, το Καθαρτήριο ήταν επικίνδυνο, αιματηρό και κάθε μέρα έδινε μάχες ασταμάτητα.

Ένας Δαίμονας κατέχει την κοπέλα του Κέβιν και λέει ψέματα στα αδέρφια ότι έχουν χωρίσει εδώ και 1 χρόνο και ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Μόλις οι Winchesters φεύγουν, η Δαίμονας σκοτώνει την συγκάτοικό της και καλεί τον Κράουλη καθώς… ο Ντιν Γουίντσεστερ έχει επιστρέψει!!! Ο Σαμ τελικά εντοπίζει τον Κέβιν και τον βρίσκουν σε μια εκκλησία, γεμάτη από παγίδες Δαιμόνων.

 

Κάπου εκεί εμφανίζεται ο Κράουλη με κάποιους Δαίμονες και την κοπέλα του Κέβιν. Ο Προφήτης τον προδίδει και μετά από μεγάλη μάχη, ο Σαμ και ο Ντιν σκοτώνει τους Δαίμονες και φεύγουν με τον Κέβιν και την Ιμπάλα. Φεύγοντας, ο Βασιλιάς της Κολάσεως σκοτώνει την κοπέλα του Κεβιν μπροστά στα ίδια του τα μάτια…

 

Ο Βρικόλακας τηλεφωνεί στον Ντιν και ο Ντιν του μιλάει κρυφά από τον Σαμ και τον Κέβιν καθώς δεν τους έχει αναφέρει απολύτως τίποτα. Το τέρας του λέει ότι πέθανε πριν 50 χρόνια και ότι πλέον έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Ο Ντιν του λέει ότι, οτιδήποτε έκαναν στο Καθαρτήριο έπρεπε να το κάνουν και δεν τα μετανιώνει! Του λέει ότι για λίγο δεν πρέπει να επικοινωνούνε μεταξύ τους και αυτό που έχουν σχεδιάσει θα πάνε σιγά σιγά. Ο Μπένι του λέει ότι όντως το Καθαρτήριο ήταν αγνό και έπρεπε να το είχε εκτιμήσει περισσότερο όπως έκανε ο Ντιν! Ο Μπένι τον αποκαλεί ξανά αδερφό, και ο Ντιν δεν λέει κουβέντα…..

Τι έγινε στο Καθαρτήριο; Τι σχέδιο έχει ο Μπένι με τον Ντιν; Τι κάναν οι 2 τους εκεί κάτω; Γιατί ο Σαμ δεν έψαξε για τον Ντιν; Τι ακριβώς θέλει ο Κράουλη; Που είναι ο Καστιήλ και τι απέγινε; Είναι νεκρός; Και αν όχι γιατί δεν βγήκε μαζί με τον Ντιν;

 

THEN

 

Ο Jeremy Carver αποφάσισε να εισάγει τα περίφημα Flashbacks στην σειρά τα οποία έχουν κάνει τεράστια επιτυχία σε άλλες σειρές όπως το LOST. Όμορφα στιγμιότυπα και το καλό είναι ότι ξέρουν πότε να τα χρησιμοποιούν. Απ’ότι φαίνεται θα βλέπουμε καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν!

 

Τα τέρατα στο Καθαρτήριο δεν φαίνεται να έχουν την ίδια δύναμη που έχουν και στην Γη. Ο Ντιν κατάφερε πολύ εύκολα να νικήσει έναν βρικόλακα και κάπου εκεί γνωρίζει και τον Μπένι. Του λέει ότι ψάχνει τον Κάστιήλ και το τέρας του απαντά ότι ξέρει έναν τρόπο να φύγουν από το Καθαρτήριο. Υπάρχει μια πύλη που μπορεί να φύγουν μόνο άνθρωποι όμως από εκεί. Έτσι θα πάρει την ψυχή του βρικόλακα μαζί του και θα βγουν μαζί! Δεν θα μπορεί όμως να πάρει και την ψυχή ενός τρίτου. Συμφωνούν όμως να το κάνουν αφού πρώτα βρεθεί ο Κας.

 

Ο Σαμ έναν χρόνο πριν χτυπάει καταλάθος ένα σκυλάκι. Το πηγαίνει σε ένα κτηνιατρείο και εκεί γνωρίζει την Αμελία, την κοπελιά που θα είναι μαζί για τους επόμενους μήνες. Φαίνεται χαμένος και στενοχωρημένος πολύ καθώς έχει μείνει απολύτως μόνος. Ο Κας και ο Ντιν εξαφανισμένοι, ο Μπόμπι είναι νεκρός, τον Κέβιν τον έχει απαγάγει ο Κράουλη και δεν ξέρει πλέον τι να κάνει. Το μόνο που τον νοιάζει εκείνη την στιγμή είναι να σώσει εκείνο το ζώο. Αποφασίζει με την βοήθεια της Αμελίας να το υιοθετήσει και να το κρατήσει έως ότου γίνει καλά.

 

Όταν ο Ντικ πέθανε, ο Κράουλη απήγαγε τον Κέβιν. Τον πήρε μαζί του και τον έβαλε να μεταφράσει έναν ακόμα Λόγο του Θεού! Έναν Λόγο, ο οποίος μιλούσε για τους Δαίμονες. Έλεγε τα πάντα γι’αυτούς. Ο Κέβιν υπόσχεται στον Κράουλη να ανοίξουν μια πύλη της Κολάσεως. Τον παγιδεύει όμως και έτσι δραπετεύει. Κρύβει κάπου την πλακέτα όπου κανείς δεν μπορεί να την βρει και λέει στα αδέρφια ότι μετέφρασε κάποια στιγμή πως μπορεί να κλείσει μια για πάντα της Πύλες Της Κολάσεως και να βάλει όλους τους Δαίμονες εκεί μέσα. Το κυνηγητό, ξεκινά!!!

 

Βαθμολογία επεισοδίου : 9,5/10

Quotes Επεισοδίου :
Sam: I don’t hunt anymore.
Dean: Yeah, and Sasha Grey’s gone legit.

Dean: So what, you dropped your peanut butter in her chocolate?

Dean: Spanky the demon. Yeah, I heard about you. You’re the one who uses too much teeth, right?

Kevin: Banish all demons off the face of the earth. Lock them away forever. That could be important, right?
Dean: Closing the gates of Hell forever? Yeah. That could be important.

Dean: I guess standing too close to exploding Dick sends your ass straight to Purgatory.

Dean: The rules are simple, Sam. You don’t take a joint from a guy named Don and there’s no dogs in the car!

Sam: It’s a burger.
Dean: It’s a treasure.

Kevin: There’s a demon in you and you’re going to your safety school.

Dean : Either You’re in or You’re out!

[poll id=”29″]

97 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

97 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Ilias Bafounis
Ilias Bafounis
11 years ago

teleioooooooooooo 

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Ilias Bafounis
11 years ago

Συμφωνώ!!!

kelleso
kelleso
11 years ago

Η πρεμιερα ηταν παααρα πολυ καλη..ειναι η 2η αγαπημενη μου του supernatural,μετα απο της 5ης σεζον..Που να ειναι αραγε ο Κας?.. Γελασα και παρα πολυ με τν τροπο που κοιταγε ο Ντιν τον Σαμ στην καφετερια,οταν ο τελευταιος το ελεγε πως βρηκε τον Κεβιν….εχω μια απορια..στην αρχη που δειχνει τον Σαμ να φευγει απο τον σπιτι(αφου αποχαιρετησε τον σκυλο και την κοπελια)δειχνει να τον παακολουθει καποιος..ποιος ητανε αυτος?

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  kelleso
11 years ago

Πολύ καλή παρατήρηση! Ποιος να είναι άραγε αυτός; Μήπως ο Μπένι; Αν και δεν νομίζω..

kelleso
kelleso
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

 ναι και εγω δν το νομιζω..παντως φοραει κατι με σηκωμενο γιακα,απ’οτι μπορεσα να διακρινω

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  kelleso
11 years ago

Nαι σαν τον Δράκουλα ένα πράμα 😛

Πάντως φαίνεται θα έχουμε μια πολύ δυνατή σεζόν, και έχουν πολλά κρυφά χαρτιά. Ποιος τον παρακολουθεί; Λες κανας παλιός που επέστρεψε; Θα μ’αρεσε να βλεπα Τζον χαχαχαχα

kelleso
kelleso
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

αχαχχαχ ναι:P:P:P..Καλα η σεζον προβλεπεται ΘΕΙΚΗ..την πρεμιεα την ειδα 4 φορες…Λες?μακαρι ναι θελω να δω και εγω τον Τζον..και φυσικα τον αγαπημενο μας Κας:)

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  kelleso
11 years ago

Aσε κόλλημα. Ήδη την έχω δει 3 φορές εγώ και την μία μάλιστα πολύ αναλυτικά για να κάνω και το Review. Απ’έξω την έμαθα..  Άμα ακούσεις την εκπομπή που κάνουμε το λέω σχεδόν συνέχεια, μακάρι να δούμε Τζον πάλι χαχαχαχαχαχα

Salva
Salva
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

vasika na pw tin ali8ia prin to diavasw apo esena ipa mipos einai o jonh alla distixos den ginete… opote anamenoume 

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Salva
11 years ago

Ας κάνουμε τον Σταυρό μας λοιπόν όλοι μαζί μπας και γυρίσει χαχαχαχαχα…

Sofia
Sofia
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

και εγώ τον john σκέφτηκα….μακάρι πόσο τέλειο θα ήταν!!!!!!!!!

Olga Ristani
Olga Ristani
11 years ago

εγω θα εβαζα 20/10 χιχιχι!!!!!συγκλονιστινη πρεμιερα!!!μακαρι  να συνεχιστει η σειρα ετσι..φυσικα θα την ξαναδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Olga Ristani
11 years ago

Άντε ξεκινήσαμε επιτέλους!! 🙂

D Tasos12
D Tasos12
11 years ago

υποψιάζομαι ότι ο Ντην και ο Βρηκόλακας κάνανε κάτι βρώμικο στον Κας για να βγουν από εκεί μέσα…

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  D Tasos12
11 years ago

Για να πω την αληθεια δεν πιστευω οτι ο Ντιν θα εκανε κατι κακο στον Κας ποτέ..

Dimitra
Dimitra
11 years ago

τελειο επεισοδειο,παμε για μια φοβερη σεζον!!!!!!!!!Πολυ μυστηριο κ ελπιζω να μας κρατησουν αρκετο καιρο σε αγωνια μεχρι να μαθουμε τι ακριβως εχει γινει στο καθαρτηριο και τι σχεδια εχει ο ντην με τν βρικολακα…

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Dimitra
11 years ago

Θα σκάσουμε μέχρι να μάθουμε βέβαια όλες τις αλήθειες χαχαχαχα…

IonLydas
IonLydas
11 years ago

Λοιπόν καλή αρχή!!! Πολυ τέλειο ξεκίνημα και πολλά υποσχόμενη σεζόν. Τα Flashback δίνουν ξεχωριστό “αέρα”στα επεισόδια και μας εξιτάρουν την περιέργεια, καθώς περιμέναμε να δούμε τι επιτέλους έγινε στο καθαρτήριο, τώρα μας το δίνει σιγά σιγά…..καλό!!! ! Πολύ καλή φωτογραφία σκηνών και πολύ καλές μουσικές επενδύσεις…..
Δυνατές πρώτες σκηνές με αποκορύφωμα την σκιά που παρακολουθεί τον Sam……..Αν κρίνω απο τον σηκωμένο γιακά ίσως ειναι ο Dean… σε αντιστοιχία όπως τον παρακολουθούσε ο Sam..όταν αυτός ήταν με τη Lisa…..

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  IonLydas
11 years ago

Βασικά όποτε είχε Flashbkack κόλλαγες στην οθόνη και ήθελες κ άλλο. Πιστεύω ακόμη και σε αυτοτελή επεισόδια θα δώσουν μεγάλο χαρακτήρα στη σειρά!

Για να πω την αλήθεια δεν νομίζω να είναι ο Ντιν αλλά όλα παίζονται. Θα δείξει η συνέχεια..

kelleso
kelleso
11 years ago

 αχαχχαχ ναι:P:P:P..Καλα η σεζον προβλεπεται ΘΕΙΚΗ..την πρεμιεα την ειδα 4 φορες…Λες?μακαρι ναι θελω να δω και εγω τον Τζον..και φυσικα τον αγαπημενο μας Κας:)

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  kelleso
11 years ago

Μου θύμισε παλιό καλό Supernatural απλά.. 

Thanks και για το τραγούδι είχα αρχίσει να το ψάχνω χαχαχαχα 😛

kelleso
kelleso
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

 Παρακαλω:)..το 2 τραγουδι ηταν το man in the wilderness απο τους Styx,το 1 οταν αρχισε το επεισοδιο,ηταν το Locomotive Breath  απο τους Jethro Tull

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  kelleso
11 years ago

ααααυτα ειναι 😉

Μαλλον θα μπουν και στην επομενη εκπομπη! Ευχαριστουμε κ παλι!!

kelleso
kelleso
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

Τιποτα:):):):)

georgepap1997
georgepap1997
11 years ago

apisteutw,kataplhktiko api8ano teleio oti kai na pw einai ligo!!!
ola ta leei to idio to epeisodeio kai to koino pou 9hfise auto to epeisodeio me 9,5/10!!!

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  georgepap1997
11 years ago

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι !!! 🙂

AgentBishop
AgentBishop
11 years ago

Πολύ καλή η πρεμιέρα του 8ου κύκλου! Mικρό Review:
(+) Περιείχε τα απαραίτητα για να ξετυλιχθούν οι πλοκές που θα δούμε.
(+) Οι νέοι χαρακτήρες είναι αρκετά ενδιαφέρον και δεν μπορώ να περιμένω τι θα ακολουθήσει από αυτούς (ειδικά Benny)!
(+) Sammy’s got a DOG and a new girlfriend!
(+) O εξελιγμένος Kevin! 
(+) Crowley GOT PWN’D!
(+) Moυ φάνηκε ή ο Dean έγινε πιο δυνατός με αυτά που πέρασε από το Καθαρτήριο;
(+) Flashbacks από το Καθαρτήριο ήταν τέλεια!

(-) Cas; Is he here;
(-) To επόμενο επεισόδιο δεν λέει να έρθει πιο γρήγορα!

Και ο τύπος στην αρχή που παρακολουθούσε τον Sam νόμισα πως ήταν ο Benny αλλά μετά μου ήρθε φλασιά:
Δεν μοιάζει κάπως με τον AZAZEL;

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  AgentBishop
11 years ago

Η αληθεια ειναι δεν εχω καταλαβει με ποιον μπορει να μοιαζει, θα μας τυραννησει φαινεται πολυ αυτο το θεμα. 

Οντως αυτο με τον Κεβιν δεν το σχολιασαμε. Και μενα μου φανηκε πολυ πολυ καλυτερος αποτι στην 7η σεζον! Πιο μεσα στον ρολο σαν ηθοποιος, αλλα και σαν χαρακτηρας εχει ωριμασει για τα καλα..

AgentBishop
AgentBishop
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

Μπορεί να είναι και ο Gordon από τον 3ο κύκλο!  Ο τύπος που κυνηγούσε τον Sam κάθε τρείς και λίγο και επέστρεψε και αυτός από το Καθαρτήριο μιας και είναι βρικόλακας τώρα και ζητά εκδίκηση (το παρατραβάω τώρα :X)

Όποιος και να’ ναι σίγουρα θα μας τυραννήσει!!!!!

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  AgentBishop
11 years ago

Μμμμ ναι.. Αλλα το θεμα ειναι πως να βγηκε απο το Καθαρτηριο ο Γκορντον;

Επισης θα χει ενδιαφερον αν θα δουμε και κανα γνωστο στο Καθαρτηριο!!

AgentBishop
AgentBishop
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

Ο Alpha Vampire να τον έβγαλε ίσως; Έχει και αυτός τις σχέσεις του με το Καθαρτήριο.  (Τheorycrafting στο επόμενο επίπεδο!)

Sofia84
Sofia84
Reply to  AgentBishop
11 years ago

Ο Alfa Vampire είναι αυτός άλλωστε που είπε:See you in next season!!!!Σωστά; 🙂

AgentBishop
AgentBishop
Reply to  Sofia84
11 years ago

Σωστά!

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  AgentBishop
11 years ago

Μμμμ ναι.. καλη ιδεα αλλα γιατι; Γιατι να εμφανιστηκε τωρα αυτος; Αν και πιστευω σιγουρα θα τον δουμε συντομα…

Δε νομιζω αν και πιθανον. Πολλα εχουν ακουστει για το Καθαρτηριο αν και δεν θα ηθελα κατι παλιο που θα δουμε να ειναι η Amy..

ジJυdDorα❹ONYτsα✯
ジJυdDorα❹ONYτsα✯
Reply to  AgentBishop
11 years ago

το ίδιο θα ‘λεγα κι εγώ :Ρ

S4mourai
S4mourai
11 years ago

Kalo, h premiera men ths 4hs season mallon 8a einai h kalyterh ever ektos an exoume 9 kai doume tpt apla Epic alla…. pote den 3ereis….

plokh kalh, polla erwthmatika,gnwsta aderfia me atakes,drama(dean kyriws) ena omorfo SPN epeisodio.

arnhtiko: Xwris Carry on my wayward Son? pou pame…. kalo kai ayto to kommati alla……

AgentBishop
AgentBishop
Reply to  S4mourai
11 years ago

To Carry On My Wayward Son παίζει στα Season Finale, όχι στα Season Premiere!

ジJυdDorα❹ONYτsα✯
ジJυdDorα❹ONYτsα✯
Reply to  AgentBishop
11 years ago

Εκτός πρώτης σεζόν όμως που ήταν το Fight the Good Fight [Triumph] 🙂

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  S4mourai
11 years ago

Ποτέ δεν είχαμε το Carry On στις πρεμιέρες. Μόνο στα φινάλε εκτός της 1ης που το δειξει στο 1×21..

Trifonas Danaskos
Trifonas Danaskos
11 years ago

kana link gia download paidia…?

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Trifonas Danaskos
11 years ago

google

Trifonas Danaskos
Trifonas Danaskos
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

Sto proigoumeno site proteinan oi xristes i to site kapoia links.
Einai dyskolo na ginete auto ki edw?An einai toso kopos ok.
Exw kanei google alla de vriskw kapoio kalo link xwris login klp.

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Trifonas Danaskos
11 years ago

Ειναι παρανομο δεν μας το επιτρεπουν..

Johnspliter
Johnspliter
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

ουτε links φιλε να κατεβασουμε την ταινια;υπαρχει παντως εε;;

KatHale
KatHale
11 years ago

Εξαιρετικη η πρεμιερα απ’την αρχη ως το τελος.Εκανε αυτο που επρεπε και εθεσε βασεις για μια πολυ καλη σεζον.
Επιστρεφουν στο προσκηνιο οι δαιμονες,με επικεφαλη τον Crowley.Πιστευω οτι θα ειναι οι κυριοι ανταγωνιστες μιας που εχουν τοσα να χασουν.Γενικα ομως δε νομιζω πως το ολο θεμα με τις Πυλες της Κολασης θα λυθει σε εναν κυκλο,οποτε φανταζομαι οτι θα εμφανιστουν πολλα (ως συνηθως) εμποδια.

Αυτο που μου αρεσε παρα πολυ(πραγμα που δεν περιμενα) ειναι η αντιδραση του Dean ως προς τις αποφασεις του Sam.Δειχνει οτι εχει αρχισει να σκεφτεται και λιγο τον εαυτο του,χωρις βεβαια αυτο να αλλαζει τη σχεση του με τον αδερφο του.Θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε πως/αν θα καταφερουν να βρεθουν στο ιδιο μηκος κυματος παλι.

Ο Kevin θεος,καμια σχεση με τις προηγουμενες εμφανισεις του.Και ο Benny εχει πολυ ενδιαφερον,κυριως βεβαια οσο αφορα τη σχεση του με τον Dean.

Το μεγαλο ερωτημα βεβαια ειναι ο Cas…Να δηλωσω απο τωρα οτι το θεωρω αδυνατο να εχει πεθανει.Ακουγεται πολυ ομως σαν θεωρια οτι κατι του εκαναν ο Dean και ο Benny,κι ενω συμφωνω πως κατι κρυβουν και οι δυο(και πιθανοτατα αφορα τον Cas),δε φανταζομαι τον Dean να του κανει κακο.Βεβαια ο Benny ειπε οτι υπαρχει τροπος για τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να βγουν απ’το Καθαρτηριο,οποτε παιζει ο Cas να μη μπορουσε να βγει.
Οπως και να’χει θα αρχισουμε να μαθαινουμε απ’το επομενο επεισοδιο.

Υπερτατη η καινουργια “καρτα” που πεφτει με το Supernatural.Η αγαπημενη μου απ’τον 4oκυκλο.

Καλη αρχη!  : )

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  KatHale
11 years ago

Λογικα θα κανουν την εμφανιση τους και οι Αγγελοι δεν μπορει να ειναι τοσο απλα τα πραματα. Και πως να εξαφανιστηκαν ετσι;

Ο Ντιν έχει αλλάξει πάρα πολύ και νομίζω θυμίζει τον Ντιν των πρώτων σεζόν. Από την 5η και μετά και κυρίως στην 6η ήταν εντελώς συναισθηματικός. Είχε αλλάξει. Αλλά τώρα το Καθαρτήριο τον έκανε διαφορετικό, πιο δυνατό.

Θα εχουμε γενικα φαινεται πολυ ενδιαφερον χαρακτηρες φέτος!
Ο Κας όπως είπα και πριν δεν νομίζω να πέθανε από τα χέρια του Ντιν. Αν πέθανε! Πιστεύω ότι ο Ντιν όσο και να άλλαξε ποτέ δεν θα άφηνε τον καλύτερό του φίλου απ’έξω τόσο εύκολα. Νομίζω από τα επόμενα επεισόδια θα ξεδιαλυθεί η υπόθεση.

stavrosLost
stavrosLost
11 years ago

Πολύ καλή η πρεμιέρα! Μέχρι τώρα καμία πρεμιέρα δε με έχει απογοητεύσει!!! Ο Jeremy Carver φαίνεται να έχει ένα οργανωμένο πλάνο στο μυαλό του για το που θα ακολουθήσει η ιστορία και το έχει βάλει σε εφαρμογή από την αρχή. Ωραίες οι σκηνές με την επιστροφή του Ντιν, και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτού του κύκλου (για μένα) είναι η σχέση του με τον Βρικόλακα και τι έχουν σχεδιάσει… για να δούμε….

Το μόνο που με χάλασε είναι ότι κατέστρεψαν λίγο το χαρακτήρα του Σαμ… αυτό με τον σκύλο μου φάνηκε λίγο αστείο, από τη μία δεν βοηθάει ανθρώπους αλλά για τον σκύλο έτρεξε!! Επίσης δε μου άρεσε που δεν έψαξε για τον Ντιν, του κακοφάνηκε κάπως και του ίδιου και με το δίκιο του. Τέλος, από τη μία ήταν αποφασισμένος να τα παρατήσει (και το έκανε) αλλά χωρίς 2η σκέψη τώρα μπήκε πάλι στο παιχνίδι. 

Υ.Γ. Ελπίζω να σκοτώσουν τον Κράουλι μέχρι το τέλος της σεζόν!!!! 

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  stavrosLost
11 years ago

Αυτό με το πλάνο που λες το σκεφτόμουν και εγώ. Δηλαδή δεν είναι όπως η Σέρα που ναι μεν σου δινε ωραία επεισόδια, αλλά δεν έβλεπες μέλλον. Ο Jeremy τα οργάνωσε έτσι, ώστε να μας δώσει μια επική πρεμιέρα, αλλά και να ανυπομονούμε για τόσα πολλά! Και είναι τόσα ακόμα που δεν έχουμε δει..

Πιστεύω κάτι άλλο έγινε που δεν πήγε να ψάξει για τον Ντιν. Μου φαίνεται πολύ περίεργο να τον άφησε έτσι απλά. Όσο για τον σκύλο, νομίζω πρέπει εδώ να μπούμε στην ψυχολογία του. Έχασε τους πάντες και έμεινε κυριολεκτικά ολομόναχος. Πάλι καλά που δεν αυτοκτόνησε να λέμε.χαχαχαχαχαχα. Νόμιζα σου άρεσε ο Κράουλη 😛

kelleso
kelleso
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

 οχιι τον Κραουλη ρε παιδια,ειναι ο αγαπημενος μου(δαιμονας)..Ειναι πολυ μουτρο..

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  kelleso
11 years ago

Οντως και εγω δε θα θελα να φυγει ετσι ευκολα.. αλλα φαινεται πολυ κακος σε αυτη τη σεζον!

ジJυdDorα❹ONYτsα✯
ジJυdDorα❹ONYτsα✯
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

Έχει γέλιο ο Κράουλι όταν εκνευρίζεται και κοκκινίζει όλο του το πρόσωπο :Ρ θα ‘ναι τρομερός κακός κι ανυπομονώ για να δω μέχρι που θα φτάσει φέτος!!

stavrosLost
stavrosLost
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

Ακριβώς!!!! 

Ναι τώρα που το λες έτσι σαν να έχεις δίκιο… από τη μία και στο τέλος της 3ης με αρχή 4ης ήταν σχεδόν μόνος του (αφού ήταν χωριστά και με τον Μπόμπυ) αλλά αυτό ήταν μάλλον αυτό που εννοούσε ο Τζέρεμυ Κάρβερ στη συνέντευξη του (ότι οι χαρακτήρες αλλάζουν μετά από τόσα χρόνια – ωριμάζουν, σκέφτονται διαφορετικά!). 

Ο Κράουλι μου την έσπαγε ανέκαθεν, όπως όλοι οι δαίμονες εξάλλου 🙂 … άσε που είναι και λίγο κουνιστός ο συγκεκριμένος :PPPP (ντροπή @kelleso:disqus !) 

kelleso
kelleso
Reply to  stavrosLost
11 years ago

,εγω τον λατρευω..αυτη η προφορα του ειναι ολα τα λεφτα..και δν νομιζω να ειναι κουνιστος,τουλαχιστον ο ηθοποιος ειναι παντρεμενος;)

stavrosLost
stavrosLost
Reply to  kelleso
11 years ago

Εγώ τον χαρακτήρα εννοούσα! Όπως σου ‘πα είχε φιλήσει τον Μπόμπυ και τραβήχτηκε φωτογραφία να το θυμάται … άσε που όλη την ώρα κάνει πουστιές στους πάντες :PPP

kelleso
kelleso
Reply to  stavrosLost
11 years ago

 αχα..ναι το θυμαμαι,πολυ γελιο ειχα ριξει..καλα οτι κανει πουστιες κανει ο ατιμος ο αγγλος:P

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  kelleso
11 years ago

Και μενα μ αρεσει ο Κραουλη! Απλα νομιζω τωρα αρχιζε να δειχνει την δυναμη του και τωρα γινεται ο κακος της υποθεσης.

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  stavrosLost
11 years ago

@stavrosLost:disqus  Βασικα με τα flashbacks θα καταλαβουμε πολλα περισσοτερα για το τι εγινε, οχι μονο στο Καθαρτηριο αλλα και στην Γη με τον Σαμ. Δεν γινεται απλα να εφυγε απο το εργαστηριο με τους Λεβιαθαν, και μετα να ειπε οκ κανω την ζωη μου απο δω και στο εξης. Κατι αλλο συνεβη. Μηπως καποιος τον πλησιασε; Μηπως εχει να κανει με τον μυστηριωδη αντρα που τον παρακολουθουσε; Ολο και κατι εχει γινει δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο 😛

stavrosLost
stavrosLost
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

Αυτός που τον παρακολουθούσε μπορεί απλά να το έκανε για έλεγχο των κινήσεων του… αλλά ποτέ δεν ξέρεις! (είναι επικινδύνοι οι Γουίντσεστερ, πρέπει να τους προσέχεις!).

SpikeDamon
SpikeDamon
11 years ago

Πάρα πολύ ωραία πρεμιέρα! Έβαλαν βάσεις για μια σούπερ season και με πάρα πολλά ερωτηματικά να μας βασανίζουν!!! Επίσης τα flashbacks δεν με απογοήτευσαν τα συνδείασαν τέλεια και θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της season! Κάτι τελευταίο… επιτέλους επέστρεψαν οι δαίμονες!!! Μην ξανά δείξουν Λεβιάθαν ούτε ζωγραφιστό! Χαχαχαχαχα!!!!

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  SpikeDamon
11 years ago

Σωστός! Ελπίζω Λεβιάθαν τέλος και ποτέ να μην ξανα αναφερθούν σε αυτούς χαχαχαχα..

Loki1658
Loki1658
11 years ago

re dn vriskw to epeisodeio mipws mporeite na mou stileete to link na to katevasw? ;/

Katerina winchester
Katerina winchester
11 years ago

Ρε παιδιά,εγώ δεν είδα το επεισόδιο,διάβασα μόνο την περίληψη και πραγματικά ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!Το supernatural καταστράφηκε πλέον.Δεν είναι η σειρά που ξέραμε,με δυο αδέρφια που πιστεύουν στην οικογένεια και θυσιάζουν πάντα την ψυχή τους για να σώσουν ο ένας τον άλλο.Ο Σαμ που ξέρουμε θα έκανε τα πάντα για να φέρει τον Ντιν πίσω ή ακόμα και αν δεν μπορούσε να το κάνει,θα κυνηγούσε τον Κράουλι για να πάρει εκδίκηση για τον αδερφό του.Όμως δεν το έκανε…Ο Ντιν που ξέρουμε δεν θα αποκαλούσε ποτέ έναν ξένο ”αδερφό”,πόσο μάλλον έναν βρικόλακα,ούτε θα έκανε σχέδια μαζί του που να μη τα λέει στον Σαμ.Όμως το έκανε…Για μένα το supernatural ήταν μια σειρά για τα πιο αγαπημένα αδέρφια στον κόσμο,και αυτό ήταν που με έκανε να κολλήσω τόσο πολύ…Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε μαζί μου,αλλά εγώ αγαπώ τον Σαμ και τον Ντιν σαν αδέρφια μου και πραγματικά δεν μου αρέσει αυτή τους η κατάληξη…

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Katerina winchester
11 years ago

Το θεμα ειναι να το δεις το επεισοδιο, ειναι αλλο να το διαβαζεις πιστεψε με..

Αυτο λεγαμε και με τα παιδια επανω στα σχολια, οτι κατι εχει συμβει. Και αυτο εχει αφησει να εννοηθεί. Ο Ντιν τι εκανε στο Καθαρτηριο; Και τι εκανε ο Σαμ και τον “παράτησε”;

Όσο για τον Ντιν σιγουρα κατι κρυβει. Κατι εγινε στο Καθαρτηριο που δεν ξερουμε. Τι ομως; Παντως δεν αποκαλεσε ποτε ο Ντιν τον Μπενι αδερφο του. Το αντιθετο εγινε απλα ο Ντιν δεν ειπε κατι γι’αυτο. 

Θα συμφωνησω μαζι σου στο γεγονος οτι ειναι μια σειρα βασισμενη στην οικογενειακη αγαπη. Ο Σαμ αφησε το ονειρο ζωης που απεκτησε. Βρηκα μια κοπελα, ενα σπιτι, ενα σκυλο, το αυτοκινητο του και σταματησε το κυνηγι. Ολα αυτα τα αφησε ευκολα οταν ο Ντιν επεστρεψε αρα αυτο λεει πολλα. Ασε να δουμε πως θα εξελιχθει η σεζον. Αλλωστε ειναι μια σεζον που δεν μας επιτρεπει να βγαλουμε ευκολα συμπερασματα λογω των πολλων flashbacks..

Nikolio
Nikolio
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

 Ο Σαμ απο την αρχη της σειρας δεν ηθελε να συμμετασχει σε ολα αυτα κ ηθελε μια φυσιολογικη ζωη, βλεπε S01xE01 οπου κ εκει τα εχει παρατησει ολα κ παλι για χαρη της οικογενειας ξανα μπηκε στο κολπο

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Nikolio
11 years ago

Να λεμε και την αληθεια ομως, ο Σαμ μπορει να μπηκε με το ζορι στο κολπο αλλα μετανιωσε για το κολλεγιο και ολα αυτα. και παραδεχτηκε οτι η ζωη του ειναι το κυνηγι..

Ionlydas
Ionlydas
11 years ago

Ετσι είναι…… εξάλου το επεισόδιο ανοιξε τόσα θέματα που μένει να απαντηθούν και αυτό σημαίνει βάθος χρόνου….και η σχέση των δύο αδελφών ποτέ δε διακυβέυθηκε …ισα ίσα τα πάντα γύρω απο αυτή τη σχέση περιστρέφονται η οποία δοκιμάζεται συνεχώς και σ΄αυτή τη σαιζόν θεωρώ οτι θα δοκιμαστεί οσο ποτέ άλλοτε……

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Ionlydas
11 years ago

Bless you Jeremy Carver!

Leit Dedukos
Leit Dedukos
11 years ago

 εκπληκτικό. όχι πως δεν το περιμέναμε καθώς το spn μας συνηθίζει σε επικές σεζόν πρεμιέρες…για εμένα η δεύτερη καλύτερη πρεμιέρα μετά την πρεμιέρα της 4ης σεζόν.

Andrikos_95
Andrikos_95
11 years ago

apo pou to eidate re paidia??

Ηλίας Κώτσαρης
Ηλίας Κώτσαρης
11 years ago

Μερικά σχόλια για το 1ο επεισόδιο της σεζόν: Ο Σάμ άρχισε πάλι (όχι ότι είχε σταματήσει και ποτέ βέβαια) τα ξενέρωτα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να γινόταν από την ανάποδη αυτό (ο Σάμ στο καθαρτήριο και ο Ντινάκος να γκομενίζει χαλαρός, σαν να μην τρέχει τίποτα δηλαδή – θα είχε γυρίσει τον κόσμο ανάποδα μέχρι να τον φέρει πίσω ή έστω να εκδικηθεί για τον χαμό του)…Πλάκα στην πλάκα, μόνο όταν έπινε το deamon blod είχε ψιλό αντρέψει ! Θα ήθελα πολύ να δούμε φέτος αρκετά τον  Cas, αλλά από ότι διαβάζω θα παίζει σε λίγα επεισόδια και λογικά προς το τέλος – δεν υπάρχει περίπτωση να του έχει κάνει στραβή ο Ντιν, θα χάσω κάθε ιδέα σοβαρά όμως. Κάτι άλλο παίζει που θα το δούμε στην πορεία, ο Ντινάκος πιστεύω τον θεωρεί πραγματικά αδερφό τον Cas καθώς έχουν περάσει πάμπολλα μαζί οι δυό τους…Να πω την αλήθεια, περίμενα ακόμη καλύτερο το εναρκτήριο επεισόδιο, ίσως επειδή μας έχουν καλομάθει τόσα χρόνια, μου φάνηκε κάπως ασύνδετο – στο εντελώς ξαφνικό επανεμφανίζεται δηλαδή ο Ντίν άνευ εξηγήσεως, δείξτε μας τι παίχτηκε στο καθαρτήριο βρε παιδιά, τόσους μήνες περιμέναμε !!! Οι στιγμές που αναπολούν τα αδέρφια το τι έγινε ήταν καλές δεν λέω, αλλά ίσως έπρεπε να εμβαθύνουν περισσότερο, ίσως να το αφήνουν για τα επόμενα. Τέλος, θεωρώ τραγική την άποψη να πεθάνουν τον Κράουλι (όπως εξέφρασαν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα), καθώς τέτοιος ¨κακός¨ θεωρώ δεν ξανά πέρασε από το SPN, με μοναδική ίσως εξαίρεση τον Lusifer, το ιδιόμορφο χιούμορ του είναι όλα τα λεφτά, gay ξε gay, είναι γαμάτος ο τύπος και φαίνεται ότι φέτος θα είναι ο βασικός κακός της σεζόν πλέον. Εκτός και αν προτιμάμε να δούμε τίποτα Λεβιάθαν πάλι (πιο αποτυχημένους ¨κακούς¨ από αυτούς δεν έχουμε δει, άχρηστοι τελείως ρε παιδί μου – άσε που σκότωσαν και τον Μπόμπι και γι αυτό αυτοδικαίως μπαίνουν στην μαύρη λίστα for ever) να αρχίσουμε να ξερνάμε ένα πράγμα! Τελευταίο : ο Χαρούλης πότε θα επιστρέψει άραγε ???

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Ηλίας Κώτσαρης
11 years ago

Θα διαφωνησω να σ πω την αληθεια. Ο Σαμ παντα ηταν ο ευαισθητος. Πιστευω αλλωστε οτι εγινε κ κατι αλλο στην Γη που δεν μας το χουνε δειξει ακομα. Δεν μπορει απλα ο Σαμ να τον αφησε ετσι. Κάτι παίχτηκε που δεν μπορουμε να το φανταστουμε. 

Ο Κας θα παιξει σε τουλαχιστον 8 επεισοδια.

Aggeliki
Aggeliki
11 years ago

POLY WRAIA KAI DYNATA MPHKE TO PRWTO EPISODEIO!MOU ARESEI POU TO PAEI ARGA ME FLASHBACKS!ALLA H MEGALH APORIA KAI KSENERA EINAI:PWS GINETAI O SAM NA MHN EPSAXE KAN GIA TON ADELFO TOU????TI EINAI AYTA????KATI DEN PAEI KALA!DEN MAS TA LEEI KALA O SAM ‘H KATI KRYBETE APO PISW!AUTOS ME TO GIAKA POU PARAKOLOUTHEI H O DEAN EINAI H O BENNY,PISTEUW!

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Aggeliki
11 years ago

Αυτο το αργο με τα flashbacks ειναι ολα τα λεφτα! 

Οπως ειπα και παραπανω, κατι αλλα πιστευω συνεβη. Δεν νομιζω απλα να τον παρατησε..

SupernaturaL
SupernaturaL
11 years ago

oresti to episodeio eitan trelo  h 8h season anamenetai teleia!

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  SupernaturaL
11 years ago

 Πάμε για μεγάλα πράματα!!!

Dora
Dora
11 years ago

Τρελό επεισόδιο!! Όπως ακριβώς το περίμενα. Λίγη υπομονή μέχρι την επόμενη Τετάρτη και θα δούμε και τον Cas όπως έδειξε και το promo του. Καίγομαι να μάθω τι έγινε. Αν και αυτό με τον Dean και τον Benny δεν το περίμενα καθόλου… περιμένω με ανυπομονησία να μάθω τι στο καλό έγινε αυτόν τον χρόνο στο Καθαρτήριο και έγινε ο Dean κολλητός με έναν βρικόλακα! Επική πρεμιέρα, εξίσου αγαπημένη με την πέμπτη~

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Dora
11 years ago

Νομιζω και στο επομενο επεισοδιο θα χουμε πολλες εξελιξεις ειδικα με Κας. Ισως αρχιζουμε καταλαβαινουμε τι εγινε με τον Αγγελο..

Maria Smith
Maria Smith
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

Ελπίζω να μη μας αφήσουν για πολύ καιρό σε αγωνία, και να επιβιώσει ο Κας, γιατί αλλιώς θα είναι μεγάλη απογοήτευση για όλους τους θαυμαστές.

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Maria Smith
11 years ago

Δε νομιζω να τον σκοτωσουν. Τουλαχιστον οχι τωρα..

Irene Winchester
Irene Winchester
11 years ago

δν ξέρω για σας αλλά για μένα 4 είναι οι σειρές που μ’έχουν δώσει ηθικά διδάγματα,κουράγιο και ότι άλλο θέλετε

One Tree Hill/Supernatural,Friends & California Teens
για να είμαι και μέσα στο θέμα κατά τη γνώμη μου τα flashback θα δώσουν μια διαφορετική πινελιά π δν έχουμε ξανά δει σε τέτοιο βαθμό,θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα δυνατά στοιχεία της σειράς που θα μας αφήσει αρκετά ικανοποιημένους 
Καλή συνέχεια και……..
Carry on everyone 🙂 !

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Irene Winchester
11 years ago

Αν διαλεγα 4 σειρες αυτες θα ηταν : 

Lost, Supernatural, Prison Break, Once Upon a Time..

AgentBishop
AgentBishop
11 years ago

Κάτι που με παραξένεψε:

Στην τελευταία σκηνή με τον Benny και Dean, όταν ο Benny λέει: ”Mostly is the choices, so many choices…” και μετά κοιτάει προς την κηδεία, τι να εννοούσε με αυτό;   Αμέσως μετά λέει ο Dean:  ”What WE did down there it’s what WE had to do and I don’t regret it for a second…”      

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  AgentBishop
11 years ago

Πολλά τα ερωτήματα. Άραγε να ήταν τυχαία η κηδεία; Μήπως κάποιος που σκότωσε ο Μπέννυ; Ή κάτι που έχει σχεδιάσει με τον Ντιν; Και τελικά τι έγινε στο Καθαρτήριο ρε γαμώτο;

Chris Winchester
Chris Winchester
11 years ago

πολυ καλα και δυνατα μπηκε η σεζον παιδια!!αν και πιστευω οτι η ιδεα της αποκαλυψης και μονο ηταν η καλυτερη εβερ…ας πουμε σεζον 4-5 premiere.Τόσο τελειες..τεσπα ήταν πολύ ωραίο και πιστεύω ότι αν συνεχίσουν έτσι θα γίνει μια πολύ ενδιαφέρον χρονιά..
Ορέστη ξέροντας οι δαίμονες τις ιδιότητες του Σαμ,και έχοντας ζήσει μερικές από αυτές πλέων πιστεύω ότι το μόνο που δεν πρέπει να κάνουν είναι να τον αφήσουν να χαραμιστεί(άλλωστε το είχε πει και ο δαίμονας Μπράντι ότι ο AZEZEL όταν είδε να βγαίνει λίγο από τον ρόλο του κυνηγού έστειλε ανθρώπους να τον έχουν από κοντά και να τον “Αναγκάσουν” να ξαναρχίσει..οπότε με όλα αυτά που έγραψα θέλω να πω…ότι αυτός που παρακολουθεί τον Σαμ είναι ή ο ΑΖΑΖΕL ή κάποιος δαίμονας σταλμένος από αυτόν.και είναι και το πιο πιθανό νομίζω..)
Περιμένω απάντηση και ανάλογο σχολιασμό του θέματος!:)

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Chris Winchester
11 years ago

Πολύ σωστό και μεγάλη θεωρία! Μ’αρέσει…! Άρα αυτοί που παρακολουθούν τον Σάμι, είναι αυτοί που δεν τον θέλουν εκτός παιχνιδιού.. Θα δείξει..

Ionlydas
Ionlydas
Reply to  SupernaturalGreece
11 years ago

 Τελικά όσο προχωράει η κουβέντα…όλο και προκύπτουν νέα θέματα νέες αξιολογες θεωρίες ιδιαίτερα του Ενόχ που θεωρώ οτι ο Carver σίγουρα την μελέτησε… και αν έχει στοιχεία αυτή η σαιζόν απο Ενόχ θα μας εκτοξεύσει…Βέβαια να μην Ξεχνάμε να ευχαριστούμε και  το SPN Greece  για τη δυνατότητα που μας δίνει με τη δουλειά που κάνει…να μας ενημερώνει , να γράφουμε τις σκέψεις μας και τις απόψεις μας και γενικά όλο αυτό που γίνεται…….
Εχω ξαναπροτείνει…σε λίγο καιρο νομίζω πως πάμε για το 1ο Πανελλήνιο SPN συνέδριο….

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Ionlydas
11 years ago

Δυσκολο για Con χρειαζονται υπερβολικα λεφτα..

Ευχαριστουμε και ολους σας και εμεις!!!

MiBlu
MiBlu
11 years ago

Θα ξεκινήσω από τον Καστιέλ… ελπίζω, εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι δεν έχει πεθάνει, πολύ περισσότερο, ότι δεν έχει πεθάνει από τα χέρια του Dean. Η θεωρία μου είναι ότι αφενός, ο Ντιν είχε ανάγκη τον Μπένι προκειμένου να ανοίξει την πύλη του Καθαρτηρίου και να βγει, οπότε ήταν υποχρεωμένος κατά μία έννοια να τον πάρει μαζί του. Πώς θα μπορούσε να βγει ο Κας, αφού η πύλη αυτή είναι μόνο για ανθρώπους; Παράλληλα, ακόμα κι αν ο Ντιν βρήκε κάποιο τρόπο να τον βγάλει από εκεί, δεν αποκλείω ο Κας να επέλεξε να “τιμωρήσει” τον εαυτό του μένοντας στο Καθαρτήριο, αφού και από ό,τι είδαμε την προηγούμενη σεζόν, δεν συγχώρεσε τον εαυτό του για όσα έκανε στα τελευταία επεισόδια. Θεωρώ σίγουρο πάντως ότι θα ξαναδούμε τον Καστιέλ. Εξάλλου έχει τεράστιο φαν κλαμπ, όσο και τα δύο αγόρια και δεν συμφέρει τους παραγωγούς να τον κρατούν έξω από το παιχνίδι. 
Δεύτερον, σε ό,τι αφορά τον Σαμ. Αποκλείεται να σταμάτησε να αναζητά τον Ντιν από τη μια στιγμή στην άλλη. Σίγουρα έχουν προηγηθεί πράγματα, τα οποία ενδεχομένως να δούμε στην πορεία. Ναι, ήθελε πάντα μια φυσιολογική ζωή, αλλά ποτέ δεν υπήρξε το είδος του “παρτάκια” που ξεφορτώθηκε τον αδερφό του και θα κάνει τη ζωή του. 
Τρίτον, το άτομο που είδαμε να παρακολουθεί τον Σαμ… θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε. Μακάρι να είναι ο Τζον, ίσως και να μην ξέρουν ούτε οι σεναριογράφοι ποιος είναι, και να περιμένουν να το χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια όπως τους βολεύει. 
Τέλος, συμφωνώ με όσους λένε ότι το στόρι της Αποκάλυψης ήταν το καλύτερο, όμως όλες οι σειρές κορυφώνουν την πλοκή τους γύρω στην 4η με 5η σεζόν, έτσι και το Supernatural. Πέρυσι ήταν η χειρότερη σεζόν…. ακόμα κι έτσι, έπαιξαν πολύ καλά το χαρτί του wannabe Θεού-διεστραμμένου-κακού Καστιέλ προς το τέλος και μας κράτησαν. Ελπίζω λοιπόν να ξεπέρασαν την “κοιλια” και να είναι έτοιμοι για ανασυγκρότηση.

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  MiBlu
11 years ago

Σωστή σε βρίσκω.. Ο Κας δεν θα βγει έτσι εύκολα από το παιχνίδι. Όσο αφορά για το ότι δεν βγήκε, ίσως να χεις δίκιο να μην ήθελε να βγει λόγω αυτοτιμωρίας. Αλλά δεν νομίζω να τον άφησε έτσι εύκολα ο Ντιν. Κάτι άλλο συνέβη που δεν μπορούμε να φανταστούμε προφανώς.

Συμφωνώ 100% για τον Σαμι και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω ότι κάτι έχει συμβεί. 

MGL82
MGL82
11 years ago

Μολις το ειδα.. Πραγματικα απιστευτο. Ειχε να με “κρατησει” επεισοδιο παρα πολυ καιρο.. Επιτελους θα πω, το SP επέστρεψε!!!

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  MGL82
11 years ago

Eπιτέλους δε λες τίποτα!!

Ο Κύριος Αυτός
Ο Κύριος Αυτός
11 years ago

ρε παιδια σορρυ,ειμαι ο μονος που ξενερωσα με καποια πραγματα?
αν μπορειτε δικαιολογειστε μου καποια πραγματα,
ο ντιν γιατι τα πηρε με τον σαμ που τα παρατησε?κ αυτος τα ιδια δεν εκανε οταν ο σαμ ηταν στο κλουβι με τον λουσιφερ?κ ετσι απλα ο σαμ την ιδια μερα παραταει την ζωη του την κοπελα του χωρις να πει τιποτα?τουλαχιστον οταν  ο σαμ επεστρεψε απο την κολαση και τα ειχε παρατησει ο ντιν πριν φυγουν για κυνηγι πηγε στην κοπελα του και την αποχαιρετησε .μετα ο θυμαμαι ο ντιν δεν δικαιολογουσε ποτε και για τιποτα την φιλια με δαιμονες και μαλιστα εχει κραξει απειρες φορες τον σαμ για αυτο το θεμα,εδω ειχε σκοτωσει στα κρυφα την φιλη του σαμ αν θυμαστε και δεν μιλιοντουσαν για ποσο καιρο.και τωρα εχει κολλητιλικια?ο γνωστος νιτν με το που βγαιναν απο το καθαρτηριο θα τον εσφαζε τον αλλον.μετα μας δειχνει τον σαμ να χτυπαει εναν σκυλο και να τρελενεται,εχει σκοτωσει τοσο κοσμο,εχει δει τοσο κοσμο να πεθαινει,ηταν στην κολαση,και εκανε σαν υστερικια κλαψομουνα που χτυπησε ενα σκυλι στο δρομο?ελεος.δεν ξερω αλλα περιμενα πως κ πως την σεζον και απογοητευτικα πολυ.ειμαι ο μονος που τα προσεξε αυτα?δεν μπορει

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Ο Κύριος Αυτός
11 years ago

Κοίτα είναι αναλόγως κάποια πράγματα πως τα βλέπει ο καθένας.

Εγώ δικαιολογώ προσωπικά τον Σαμ που τα παράτησε(γράφω παραπάνω το γιατί). Ο Ντιν όμως νευρίασε, αν θυμάσαι στο τέλος της 5ης σεζόν είχε πει στον Κας ότι θα κυνηγήσει τον Θεό. Εννοούσε ότι πλέον δεν μπορεί να σώσει τον Σάμμι καθώς είναι στην Κόλαση, στο ίδιο κλουβί με τον ίδιο τον Διάολο! Άρα δεν είχε και πολλές επιλογές. Ο Σαμ αν δεις το προμο του επόμενου επεισοδίου δεν την παρατάει έτσι απλά(δε σου λέω κάτι παραπάνω για να μην σου πω σπόιλερ και σε χαλάσω). Πάντως με τον καιρό όλα θα εξηγηθούν μην περιμένετε εξηγήσεις από τώρα, αρχή είμαστε.
Με δαίμονα δεν έχει κολλητιλίκια αλλά με Βρικόλακα. Αν θυμάσαι στην 2η σεζόν, έχουν αφήσει βρικόλακα να σωθεί. Γιατί πολύ απλά ήταν καλή εκείνη. Πλέον με τον Μπένι πέρασαν ένα χρόνο μαζί πολεμώντας για να σωθούν και απ’ότι φαίνεται άλλαξαν κάποια πράγματα εκεί μέσα και έγιναν ακόμη πιο πολλά. Ξαναλέω είμαστε στην αρχή της σεζόν μην πανικοβάλλεστε με το παραμικρό. Θα δούμε στην συνέχεια τα πάντα.. 

Nikolio
Nikolio
Reply to  Ο Κύριος Αυτός
11 years ago

 1ον . Ο Σαμ εχει τρελη αδυναμια στα σκυλια, δες το επισοδιο the dark side of the moon στην 5η σεζον οπου τα αδερφια βρισκονται στον παραδεισο. Του Σαμ ο παραδεισος εχει ενα σκυλο ( δε θυμαμαι ονομα ) την περιοδο που κ καλα εμενε μονος του.

2ον . Ο Σαμ δε γνωριζει τπτ για το βρικολακα με τον οποιο εχει κολλητιλικια ο Ντην κ αν προσεξες ο Ντην προσπαθει να αποφυγει το βρικολακα, ουτε καν το νουμερο του δεν του ειχε δωσει..Κοινως , δεν ξερουμε ακομα τι ακριβως παιχτηκε στο καθαρτηριο οποτε μην βιαζομαστε. Επισης πιστευω πως καποια στιγμη θα τον ξεπαστρεψει το βρικολακα ο Ντην

3ον . α) Σεζον 5 swan song, ο Σαμ λεει στο Ντην να μην τον ψαξει καθολου , να τα παρατησει ολα κ να γυρισει στην πως την λενε ξεχασα.Ηταν ας πουμε η τελευταια ευχη του Σαμ στον Ντην.
β) Ο Σαμ ειναι στην κολαση με Εοσφωρο κ Μιχαηλ, κανενας δαιμονας του σταυροδρομιου λοιπον κ ουτε ο ιδιος ο Κραουλι δε θα εκλεινε συμφωνια για να επαναφερει το Σαμ ( το αφησαν μαλλον να εννοηθει στην 6η σεζον )

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Nikolio
11 years ago

To θεμα της σεζον ειναι να μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα σε μολις 2 επεισοδια.. Ολα θα τα δειξουν κ θα τα εξηγησουν ειμαι σιγουρος!

Henry Morgan
Henry Morgan
11 years ago

Εγώ παιδιά είμαι φαν του Supernatural, για αυτό μην πάρετε στραβά ότι πω, παρακολούθησα το επεισόδιο χθες γιατί είχα ένα θέμα με την σύνδεση μου, λοιπόν δεν το βρήκα όσο δυναμικό θα περίμενα, σε κάποιο σημείο έγινε και βαρετό, πράγμα πρωτόγνωρο για το SUPERNATURAL, το σημείο που έγινε βαρετό είναι ότι ο Κας-και καλά-πέθανε, όμως καταντάει αηδία να χρησιμοποιούν τον Κας, και να μας πρήζουν σε κάθε σεζόν αν θα επιστρέψει ή όχι…θέλουμε να επιστρέψει, ας μην το κάνουν μαραθώνιο πια, επίσης δεν ξέρω αλλά ο νέος χαρακτήρας δεν μου αρέσει, όχι ο ηθοποιός αλλά κάτι παίζει με δαύτον και τον Ντην που μάλλον θα μας εκπλήξει στην πορεία, και επιτέλους θα δούμε τον Bobby ή τον αποχαιρετίσαμε για πάντα; καταλαβαίνω ότι κρατάνε τα twists για αργότερα, φυσικά δεν θα καίγανε ΌΛΑ τα χαρτιά τους στο 8×01 αλλά ας μας δίνανε κάτι παραπάνω…

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Henry Morgan
11 years ago

Διαφωνω καθετα γιατι οπως ειπα και πιο πανω μην περιμενετε να τα δειτε ολα απο το 1ο επεισοδιο. Γιατι μετα θα λεγατε δεν μας δειχνουν τιποτα στα υπολοιπα. Υπομονη λοιπον ηδη πηραμε απαντησεις στο 2ο επεισοδιο..

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα