Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural Ιστορία | Το Μαύρο Γριμόριο

Supernatural Ιστορία | Το Μαύρο Γριμόριο

Γριμόριο ονομάζεται ένα είδος βιβλίου μαγικού περιεχομένου με σκοπό την ανάκληση εξωπραγματικών δαιμόνων και πνευμάτων, την παρασκευή φυλαχτών και μαγικών φίλτρων. Η ονομασία του προέρχεται από τη γαλλική λέξη ‘grimoire’, η οποία έχει ως ρίζα της την λέξη ‘gramaire’ που με την σειρά της προέρχεται από την ελληνική ‘γραμματική’. Το γριμόριο είναι λοιπόν ένα είδος «εγχειριδίου» για μαγικές ιεροτελεστίες. [πηγή]

Το Μαύρο Γριμόριο (Black Grimoire) είναι ένα πανίσχυρο βιβλίο δρυϊδικής μαγείας που άνηκε στην οικογένεια Loughlin. Οι Loughlins δίδασκαν τη μαγεία και τα μυστικά τους σε όσους θεωρούσαν άξιους, με το αζημίωτο φυσικά. Στο βιβλίο απεικονίζονται αρχαία Κέλτικα σύμβολα μαγείας και είναι γραμμένο στην αρχαία μυστικιστική γλώσσα των Δρυΐδων. Μόνο οι πιο παλιοί και ισχυροί μάγοι και μάγισσες μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν το περιεχόμενό του.

Μετά τον θάνατο των Loughlins από τα χέρια των Winchesters (12×11), η Rowena προσπαθεί να κλέψει το Μαύρο Γριμόριο, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Sam της το παίρνει και αυτή τη στιγμή το βιβλίο βρίσκεται στο Καταφύγιο των Ανθρώπων των Γραμμάτων.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top