Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural Ιστορία | Το Άλας του Λωτ

Supernatural Ιστορία | Το Άλας του Λωτ

Lot's_salt_crystal

Το Άλας του Λωτ είναι μια κρυσταλλοποιημένη πέτρα που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε ανθρώπινο σώμα σε στήλη άλατος. Σύμφωνα με τον Castiel, ο κρύσταλλος δημιουργήθηκε την τελευταία φορά που συνέβη αγγελική πάταξη, στα Σόδομα, όταν η γυναίκα του Λωτ μετατράπηκε σε άλας. 

Ο Balthazar έκλεψε το Άλας του Λωτ από τον Παράδεισο, κι αργότερα το χρησιμοποίησε για να μετατρέψει το ανθρώπινο δοχείο του Ραφαήλ σε στήλη άλατος για να σώσει τον Castiel (6×03)

Στην Παράδοση

Σύμφωνα με τη Βίβλο, δυο άγγελοι προειδοποιούν τον Λωτ και την οικογένειά για την καταστροφή των Σοδόμων. Οι άγγελοι τους λένε να μην κοιτάξουν πίσω τους καθώς θα φεύγουν, όμως, η γυναίκα του Λωτ κοιτάζει, και μετατρέπεται αμέσως σε στήλη άλατος. Αυτή η ιστορία, καθώς κι ο λόγος που ο Θεός κατέστρεψε τα Σόδομα και τη Γόμορα, υπάρχουν στο βιβλίο της Γενέσεως 19:1-26. Το απόσπασμα για τη γυναίκα του Λωτ είναι στo 19:24-26.

Σημείωση: Στο Official Supernatural Magazine (Τεύχος #22), αυτό το αγγελικό όπλο ονομάζεται απλά «Κρύσταλλος Άλατος» .

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top