Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Ιστορία: Αγγελικά Όπλα

Supernatural Ιστορία: Αγγελικά Όπλα

angel sword aggeliko spathiΤα αγγελικά όπλα, είναι εργαλεία που ανήκουν στον Παράδεισο και έχουν κάποιες υπερφυσικές δυνάμεις. Το πιο συνηθισμένο είναι το αγγελικό ξίφος. Αφού φυλακίστηκαν ο Μιχαήλ και ο Εωσφόρος στο Κλουβί του Εωσφόρου, ένας εμφύλιος πόλεμος ξεκίνησε στον Παράδεισο. Μια συλλογή από ισχυρά όπλα εξαφανίστηκαν από το οπλοστάσιο του Παραδείσου και αναζητήθηκαν από διάφορες αντίπαλες παρατάξεις αγγέλων.

Στη μάχη μεταξύ των αγγέλων για τον έλεγχο του Παραδείσου, ο Καστιέλ λέει ότι «όποιος έχει τα όπλα κερδίζει τον πόλεμο». Ο Ραφαήλ θέλει τα όπλα ώστε να πάρει τον έλεγχο του Παραδείσου και να ξαναξεκινήσει την Αποκάλυψη. Ο Μπάλταζαρ έκλεψε τα όπλα για δικούς του λόγους, οι οποίοι δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ και χρησιμοποίησε ένα μέρος ενός όπλου, για να αγοράσει μια ανθρώπινη ψυχή, και καταστρέφει το πρώτο ανθρώπινο δοχείο του Ραφαήλ με ένα άλλο. Τελικά ο Μπάλταζαρ δίνει τα όπλα στον Καστιέλ, ο οποίος διαβεβαιώνει στον Ραφαήλ, ότι στην επόμενη συνάντηση τους θα έχει τα όπλα, και τρέπει τον Ραφαήλ σε φυγή.

 

Όπλα

Στην αρχή, φάνηκε ότι το «Ξίφος του Μιχαήλ» ήταν ένα πραγματικό αγγελικό όπλο που χρησιμοποίησε ο Μιχαήλ για να νικήσει τον Εωσφόρο, αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε από τον Ζαχαρία ότι ο Dean Winchester είναι στην πραγματικότητα το «Ξίφος του Μιχαήλ» –δηλαδή το αληθινό δοχείο του.

Αγγελική λεπίδα

Αυτή η μικρή, ασημένια λεπίδα, μπορεί να πληγώσει και να σκοτώσει αγγέλους. Υπάρχουν πολλές λεπίδες και από την 5η σεζόν, οι περισσότεροι άγγελοι έχουν.  Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι και οι δαίμονες μπορούν να τις χρησιμοποιούν εξίσου, και είναι θανατηφόρες για αγγέλους, δαίμονες, δαιμονόσυλα, θεριστές και Νεφελίμ.

Αγγελικό Σπαθί

angel heart 10x20Μακρύτερη έκδοση της αγγελικής λεπίδας

Το Ραβδί Του Μωυσή

το ραβδί του ΜωυσήΜπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε από τις δέκα πληγές της Αιγύπτου και μπορεί να επηρεάσει τόσο τους αγγέλους όσο και τους ανθρώπους.

Άλας του Λωτ

Αυτός ο κρύσταλλος μπορεί να μετατρέψει ένα ανθρώπινο σώμα σε αλάτι.

Η Σάλπιγγα Του Γαβριήλ

Η Σάλπιγγα του Gabriel Όταν άνθρωποι αναγκάζονται να πουν την αλήθεια, ο Ντιν και ο Καστιέλ υποψιάζονται ότι προκλήθηκε από Κέρας της Αλήθειας του Γαβριήλ. Ωστόσο, το Κέρας δεν βρίσκεται μέσα στην πόλη και αποκαλύπτεται ότι ο ένοχος είναι η θεά Veritas.

Η Κιβωτός της Διαθήκης

Ο Σαμ προσποιείται ότι έχει βρει την Κιβωτό της Διαθήκης, ως τέχνασμα για να κάνει τον Καστιέλ να βοηθήσει αυτόν και τον Ντιν.

Το Ξίφος που σκοτώνει τη Μοίρα

Ο Καστιέλ λέει στον Σαμ και τον Ντιν, ότι υπάρχει ένα όπλο που μπορεί να σκοτώσει την Μοίρα. Ο Μπαλτάζαρ εμφανίζεται πίσω από την Άτροπος με μια λεπίδα, αλλά ο Καστιέλ τον σταματάει. Το όπλο φαίνεται παρόμοιο με μια συνηθισμένη αγγελική λεπίδα, μολονότι αυτό είναι περισσότερο ξιφοειδές στο σχήμα και έχει χρυσαφί χρώμα.

Share, fellow hunter!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.
Top