Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural πλάσματα: Cacao

Supernatural πλάσματα: Cacao

ΙστορίαMaya_maize_god_cocoa

Ο Cacao ή αλλιώς Kawkaw είναι Θεός των Μάγια. Χιλιάδες χρόνια πριν έκανε συμφωνία με τον Brick Holmes που τότε ήταν γνωστός με το όνομα Inyo και του έδωσε τη δύναμη της αθανασίας με αντάλλαγμα να πρέπει να κάνει δύο θυσίες τον χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Δυνάμεις και ικανότητες

  • Ως Θεός, διαθέτει υπεράνθρωπη δύναμη.
  • Είναι γνωστός για την ικανότητα να δώσει αθανασία, με αντάλλαγμα μια ανθρώπινη καρδιά κάθε έξι μήνες.
  • Αθανασία

Ο Cacao σε λαϊκές παραδόσεις

Στις λαϊκές παραδόσεις, ο Θεός Tonsured του Καλαμποκιού, είναι ο Θεός των πολύτιμων πραγμάτων – του αραβοσίτου, του νεφρίτη και του κακάο. Μπορεί να καλέσει την αστραπή και είναι επίσης ο προστάτης του χορού και του γλεντιού.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Top