Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Πλάσματα: Αλλαξοπαίδι (Changeling)

Supernatural Πλάσματα: Αλλαξοπαίδι (Changeling)

ChangelingChild

Τα Αλλαξοπαίδια (Changelings) είναι δαιμονικά πλάσματα, τα οποία αρπάζουν παιδιά και ύστερα παίρνουν την μορφή τους. Σύμφωνα με το μύθο, μπορούν να μιμηθούν τέλεια τα παιδιά, σκαρφαλώνουν στα παράθυρα, και αρπάζουν το παιδί. Αφήνουν σημάδια στα παράθυρα των παιδιών. Αρπάζουν τα παιδιά, παίρνουν την μορφή τους και παίρνουν τη θέση του μέσα στην οικογένειά τους. Αυτά τα πλάσματα τρέφονται από το νωτιαίο μυελό της μητέρας. Οι μητέρες έχουν κάτι περίεργους μώλωπες στον σβέρκο τους. Μπορούν να τις ξεζουμίσουν για εβδομάδες προτού η μάνα πεθάνει. Όποιος μπει ανάμεσα στην πηγή τροφής των Changelings, καταλήγει νεκρός.

Σκοτώνονται μόνο με φωτιά. Τα παιδιά τα οποία απαγάγουν, τα βάζουν κάπου υπόγεια. Συνήθως τα μικρά που απαγάγουν είναι περίπου 8 χρονών. Τα κρατάνε ζωντανά γιατί υπάρχει μια «μητέρα» των τεράτων αυτών η οποία τρέφεται από αυτά. Αν η «μητέρα» καεί, αυτόματα καίγονται και τα παιδιά.

 ΥΓ Το παρόν άρθρο ίσως αλλάξει/ανανεωθεί όσο κυλούν οι σεζόν και παίρνουμε πληροφορίες από τα επεισόδια για τα συγκεκριμένα τέρατα.

 

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
Top