Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Πλάσματα : Ο Άνθρωπος με το Γάτζο

Supernatural Πλάσματα : Ο Άνθρωπος με το Γάτζο

supernatural-hookman_1212613782

Ο Άνθρωπος με το Γάτζο. Είναι ένας από τους διασημότερους αστικούς μύθους. Ένας άνθρωπος, είχε θυμώσει τόσο για τα μπουρδέλα της πόλης του, που σε μια βραδιά σκότωσε 13 ιερόδουλες. Τις κρέμασε ανάποδα από τα δέντρα τις περισσότερες. Τις δολοφόνησε με ένα ασημένιο γάντζο. Ο θρύλος λέει, ότι γρατζουνάει ένα αυτοκίνητο στην οροφή και σκοτώνει το ένα θύμα κρεμώντας το ανάποδα πάνω από το αυτοκίνητο. Στην πραγματικότητα όμως δεν σκοτώνει με αυτόν τον τρόπο, αλλά σαν ένας κανονικός μανιακός δολοφόνος.

Ο άνθρωπος με το γάντζο είναι ένα πνεύμα. Ήταν κήρυκας στην ζωή του. Τώρα, εξαρτάται συναισθηματικά με μια κοπέλα. Όποιος πειράξει την κοπέλα πεθαίνει. Για να σκοτωθεί, καις τα κόκαλά του και τον γάντζο του.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
Top