Αυτό είναι το νέο βιβλίο Supernatural για παιδιά

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Για τους φανατικούς της σειράς Supernatural ανακοινώθηκε ένα νέο βιβλίο που απευθύνετε σε παιδιά ηλικίας 4-8! Πρόκειται για το “The Official Supernatural Spooky Picture Book” και δείχνει να είναι ό,τι πρέπει για να μυήσετε τα παιδιά στον κόσμο του υπερφυσικού. Όπως περιγράφεται, το συγκεκριμένο βιβλίο προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη με εικόνες και ιστορίες που αιχμαλωτίζουν το πνεύμα της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Τίτλος: The Official Supernatural Spooky Picture Book
Συγγραφέας: Micol Ostow
Εικονογράφος: Christian Cornia
Εκδότης: Running Press Kids
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 16 Ιουλίου 2024
Γλώσσα: Αγγλικά
Διαστάσεις: 22.9 x 1 x 27.9 εκ.
Σελίδες: 32

Περιεχόμενο

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μια σειρά από εικονογραφημένες ιστορίες που βασίζονται σε επεισόδια της σειράς Supernatural. Οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σκηνές από διάφορες περιπέτειες των αδερφών Winchester, ενώ ταυτόχρονα θα ανακαλύψουν και νέες ιστορίες που δεν έχουν προβληθεί στην τηλεόραση.

Η επίσημη περιγραφή του βιβλίου:

Συμμετέχετε με τον Σαμ, τον Ντιν και τον Καστιέλ καθώς συνεργάζονται για να εξοντώσουν ένα πολύ τρομακτικό τέρας σε αυτό το επίσημο βιβλίο, εμπνευσμένο από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ είναι κάτι περισσότερο από αδέρφια — κυνηγούν και πολεμούν δαίμονες μαζί! Έμαθαν από τους καλύτερους και είναι σχεδόν επαγγελματίες, οπότε όταν ο Ντιν βρίσκει το ημερολόγιο του πατέρα τους και την ιστορία του στοιχειωμένου Waverly Hills Boarding House, οι αδερφοί πρέπει να το ερευνήσουν. Ο Ντιν και ο Σαμ συναντούν τον φίλο τους Καστιέλ στο σπίτι και ανυπομονούν να ξεκινήσουν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε κρύβεται μέσα.

Ωστόσο, μετά από μια συνάντηση με έναν ισχυρό δαίμονα με κίτρινα μάτια, οι αδερφοί δεν μπορούν να συμφωνήσουν πώς να λύσουν το πρόβλημα και να ξεφορτωθούν αυτό το τέρας. Καθώς εξερευνούν το σπίτι, συναντούν ακόμα περισσότερους δαίμονες και πλάσματα, αλλά θα μπορέσουν ο Σαμ και ο Ντιν να σταματήσουν να μαλώνουν και να ακούσουν ο ένας τον άλλον για να σπάσουν την κατάρα στο σπίτι και να σώσουν την ημέρα; Ακολουθήστε τους αδερφούς Γουίντσεστερ στην περιπέτειά τους σε αυτό το επίσημο βιβλίο, εμπνευσμένο από την αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή Supernatural.

Μπορείτε να το αγοράσετε από το Amazon.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This