Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Supernatural Πλάσματα: Nachzehrer

Supernatural Πλάσματα: Nachzehrer

nachzehrer creature 11x04 baby monster

Ιστορία

Το Nachzehrer είναι τέρας τύπου Ghoul-Vampire, με ορισμένες φυλές να προτιμούν να τρέφονται από την σάρκα των νεκρών, ενώ άλλες προτιμούν να τρέφονται με αίμα και καρδιά ζωντανών. Όπως οι βρικόλακες, έτσι και τα nachzehrer ζουν ως μικρές ομάδες και κρατούν χαμηλό προφίλ. Τα Nachzehrer σκοτώνονται πολύ δύσκολα, το ασήμι θα τους επιβραδύνει και έχουν την ικανότητα να ενώνουν ξανά τα άκρα τους, ακόμα και τα κεφάλια τους. Ο μόνος τρόπος για να πεθάνει ένα είναι να τοποθετήσεις έναν οβολό, ή ένα χάλκινο νόμισμα στο στόμα του και να του κόψεις το κεφάλι. Αν ο άλφα της αγέλης πεθάνει, τότε όλοι μετατρέπονται και πάλι σε ανθρώπους.

Χαρακτηριστικά

Δυνάμεις και ικανότητες

  • Mολυσματικό δάγκωμα
  • Σκοτώνονται δύσκολα

Αδυναμίες

  • Ασήμι – Τους επιβραδύνει
  • Αποκεφαλισμός – Αν συνδυαστεί με χάλκινο νόμισμα στο στόμα, τους σκοτώνει

 

Τα Nachzehrer στη μυθολογία

Τα Nachzhrer προέρχονται από την Γερμανία και θεωρούνται βρικόλακες. Στη Γερμανική μυθολογία, ένα nachzhrer δημιουργείται από αυτοκτονία ή από τυχαίο θάνατο, και η μεταμόρφωσή του δεν έχει σχέση με δαγκώματα ή γρατσουνιές όπως ένας κανονικός βρικόλακας. Πιστεύεται ότι ο μόνος τρόπος για να πεθάνει ένα nachzhrer είναι να τοποθετήσεις ένα νόμισμα στο στόμα του και να το αποκεφαλίσεις.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • SavvinaVvi

    »Αν ο αλφα της αγελης πεθανει τοτε μετατρεπονται ξανα ολοι σε ανθρωπους» μηπως ηθελαν να πουν κατι τετοιο και για τους Λεβιαθαν και το ξεχασαν; :Ρ

Top