Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Πλάσματα : Στρίγκα

Supernatural Πλάσματα : Στρίγκα

Στρίγκα. Είναι ένας είδος μάγισσας και μοιάζει με παράφρονα από το Χάρη Πότερ. Είναι αλβανικής καταγωγής, αλλά οι μύθοι γι’αυτήν χρονολογούνται από την αρχαία Ρώμη.

Οι Στρίγκες τρέφονται με “Spiritus Vitae”, λατινικό το οποίο μεταφράζεται ως «πνοή ζωής». Παίρνει από έναν άνθρωπο την ζωτικότητα, το ανοσοποιητικό του σύστημα διαλύεται και παθαίνει πνευμονία. Οι Στρίγκες, μπορούν να τραφούν με οτιδήποτε, αλλά προτιμούν τα παιδιά, μάλλον γιατί έχουν πιο μεγάλη ζωτικότητα. Τα παιδιά μαραζώνουν και πεθαίνουν. Αν σκοτωθεί, γίνονται καλά!

Αυτά τα τέρατα είναι ανίκητα σε κάθε όπλο που έχουν επινοήσει Θεός και άνθρωπος. Αν την πετύχεις την ώρα που τρώει, πεθαίνει. Μπορείς να της ρίξεις καθαγιασμένο σφυρήλατο σίδερο, φυσίγγια ή σφαίρες.

Παίρνουν ανθρώπινη μορφή όταν δεν κυνηγούν, συνήθως κάτι αβλαβές (μπορεί το οτιδήποτε) αλλά συνήθως μιας αδύναμης γριούλας, κάτι που μπορεί να είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε ο μύθος της μάγισσας-γριάς.

Αφήνουν το εξής αποτύπωμα όπως φαίνεται στην φωτογραφία:

strigha hand print

 

Το παρόν άρθρο ίσως αλλάξει/ανανεωθεί όσο κυλούν οι σεζόν και παίρνουμε πληροφορίες από τα επεισόδια για τα συγκεκριμένα τέρατα.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • George_Winchester14

    Πιθανοτατα το Colt Να την σκοτωνε ομως.. απλα αναφερομαι στο οτι δεν την σκοτωνει ο,τι και αν εχουμε επινοησει!

    • Amalia

      Όταν το είχαν συναντήσει αυτο το τέρας οι Winchesters δεν είχαν κάποια πληροφορία να στηριχτούν από το ημερολόγιο του Τζον οπότε είχαν υποθέσει οτι θα ήταν ευάλωτο μόνο όταν τρέφεται (και όντως έτσι ήταν). Τότε δεν είχαν το Κολτ, δεν ήξεραν καν για το Κολτ ακόμα, άρα αυτό που λες είναι πολύ πιθανό!

Top