Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Supernatural – Season 10 – Press Release – Νέα επίσημη περίληψη!!!

Supernatural – Season 10 – Press Release – Νέα επίσημη περίληψη!!!

Το CW εξέδωσε νέα μεγαλύτερη επίσημη περίληψη για την 10η σεζόν και η αναμονή μεγαλώνει, παρ’ότι οι μέρες λιγοστεύουν:

«Το θρυλικό και τρομακτικό ταξίδι των αδερφών Winchester συνεχίζεται με το Supernatural να μπαίνει στην 9η σεζόν.

28 χρόνια πριν, ο Sam Winchester (Jared Padalecki) και ο Dean Winchester (Jensen Ackles) έχασαν την μητέρα τους από μια μυστηριώδης και δαιμονική υπερφυσική δύναμη. Ακολούθως, ο πατέρας τους John (Jeffrey Dean Morgan) τους μεγάλωσε ως στρατιώτες. Τους έμαθε για το παραφυσικό και για το τι κρύβεται στις σκοτεινές γωνιές και στους δρόμους την Αμερικής. Τους έμαθε πως να το σκοτώνουν.

Ο Sam (Jared Padalecki) και ο Dean (Jensen Ackles) πέρασαν τα τελευταία 9 χρόνια της ζωής τους πολεμώντας τα πλάσματα που χτυπούν τη νύχτα. Τα χρόνια πέρναγαν, και με την βοήθεια του έκπτωτου αγγέλου Castiel (Misha Collins), και του Βασιλιά της Κολάσεως, Crowley (Mark A. Sheppard), οι Winchesters έχουν περάσει την γραμμή μεταξύ καλού και κακού.

Την προηγούμενη σεζόν, οι διαμάχες μεταξύ Παραδείσου και Κόλασης ωθούν τα αδέρφια πέρα από τα όριά τους. Ο Κράουλη χτυπιόταν με την Ιππότη της Κολάσεως, Abaddon (Alaina Huffman), σε έναν εμφύλιο πόλεμο για τον θρόνο της Κόλασης, ενώ οι πρόσφατα έκπτωτοι άγγελοι σχημάτιζαν πολεμικές ομάδες, με τα αγόρια και τον Κάστιελ να βρίσκονται στη μέση. Εν τω μεταξύ, ο  εγωιστής πρώην γραφέας του Θεού, Metatron [Curtis Armstrong], συναγωνιζόταν για να αντικαταστήσει τον Παντοδύναμο στις καρδιές και στα μυαλά αγγέλων και ανθρώπων. Όμως, η απόλυτη δύναμη διέφθειρε τον γραφέα, και τα αδέρφια αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν την επίδοξη θεότητα, σε μια μάχη που καταλήγει στον θάνατο του Dean Winchester. Στα τελευταία σοκαριστικά λεπτά της σεζόν, αναστήθηκε από την δύναμη της Πρώτης Λεπίδας, ανοίγοντας τα μάτια του καθώς είχε μεταμορφωθεί σε δαίμονα! Η 10η σεζόν ξεκινάει με την ξέφρενη αναζήτηση του Σαμ για τον χαμένο αδερφό του, ο οποίος εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος. Ο δρόμος για την ανάκτηση του ακυβέρνητου Ντιν οδηγεί τον Σαμ σε σκοτεινά μονοπάτια, με συνέπειες που θα ταρακουνήσουν τα αγόρια “ως το μεδούλι”. Εν τω μεταξύ, ο Καστιήλ πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια μετά τον απόηχο της εκστρατείας του Μέτατρον. Με την χάρη του να εξασθενεί και διάφορους απατεώνες αγγέλους ακόμη ελεύθερους, ο Κας θα δει τον χρόνο του να σβήνει και την θνησιμότητα να έρχεται καθώς νέες απειλές έρχονται να πιέσουν τους ήρωές μας σε νέα όρια. 

Το SUPERNATURAL είναι παραγωγής των Wonderland Sound και Vision σε συνεργασία με την Warner Bros. Television, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Jeremy Carver (“Being Human”), Robert Singer (“Midnight Caller”), Phil Sgriccia and Adam Glass. Ο Eric Kripke δημιούργησε τη σειρά και είναι πλέον εκτελεστικός σύμβουλος μαζί με τον McG, στην Season 10.»

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
 • Bill Koum

  Η ίδια περίληψη είναι βασικά απλά έχει περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά…όχι το επεισόδιο

  • Η ουσιαστική περίληψη ήταν η πρώτη. Αυτή είναι περισσότερο για τα μάτια του κόσμου

 • Amalia

  Τίποτα ουσιαστικό στο καινούργιο press release. Απλά εμπλούτισαν την περίληψη της 10ης σεζόν με ένα γραπτό the road so far, και δεν έχει και carry on my wayward son!

 • cas4ever

  πορωσε μας και αλλο…σπασαμε 100ρα παιδια-82ΚΣ χαχαχα…θελουμε trailer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Top