Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Trailer – 12×03 – The Foundry

Trailer – 12×03 – The Foundry

Το trailer του CW για το 12×03 με τίτλο The Foundry που θα προβληθεί 27 Οκτωβρίου!

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

  • Μαρία

    Αυτό που παρατηρώ είναι πως εφέτος τα πρόμο του καναλιού για το Supernatural είναι πιο σοβαρά σε σχέση με τα περσινά. Καλύτερα έτσι. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό πέρυσι, αλλά παρουσίαζαν τη σειρά λες και ήταν κωμωδία, δηλαδή καμία σχέση με το είδος και την ατμόσφαιρα των επεισοδίων της.

  • Amalia

    Επιτέλους, φαίνεται να επανερχομαστε στο χορορ στοιχείο. Μου είχε λείψει πραγματικά αυτό το τρομακτικό στοιχείο της πρωτης σεζόν που το ψιλοχάσαμε στην πορεία. Από το τρέιλερ φαίνεται πολύ spooky το επεισόδιο. Μακάρι να μην μας απογοητευσει. Χρειαζόμαστε καλά αυτοτελή, όχι μονο για την κυρια ιστορία καλα επεισόδια…

  • FuckingKingOfFuckingHell

    Θα χεστουμε στο επομενο επεισοδο. Επιπλεον, εχει αλαει πολυυ η σειρα μωρε. Δεν ειναι ιδια. Το σκεφτεται κανεις αλλος ή ειμαι ο μονος κομπλεξικος?

Top