Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Seasons > Trivia | Ο Dean και τα Yorkies

Trivia | Ο Dean και τα Yorkies

9x05-dog-dean-afternoon-yorkie

Ο Dean έχει μια σχέση μίσους και πάθους με τα σκυλιά, και ιδιαίτερα με τα Τεριέ Γιορκσάιρ, τα λεγόμενα Yorkies, καθ’όλη τη διάρκεια της σειράς: 

Στο 1×22 Devil’s Trap, ενώ προσπαθούν να μουν στο διαμέρισμα όπου οι δαίμονες κρατούν τον John, τα αγόρια ενεργοποιούν τον συναγερμό πυρκαγιάς. Ο Dean λέει σε έναν από τους πυροσβέστες: «Ε, έχω ένα Yorkie πάνω και κατουριέται όταν είναι ανήσυχος.» 

Στο 4×06 Yellow Fever, έχουμε μια από τις πιο αστείες σκηνές της σειράς, όπου ο Dean, επηρεασμένος από μια κατάρα που του προκαλεί φόβο, τρέχει τρομοκρατημένος να ξεφύγει από ένα μικρό, μαλλιαρό, χαριτωμένο Yorkie με ένα ροζ φιόγκο στο κεφάλι του. 

Στο 6×01 Exile on Main St., καθώς το δηλητήριο του djinn αρχίζει να επηρεάζει τον Dean, αρχίζει να γίνεται παρανοϊκός ότι υπάρχουν τέρατα στη γειτονιά. Ψάχνοντας στο γκαράζ, με το όπλο στο χέρι, τον ξαφνιάζει ο σκύλος των γειτόνων, ένα μικρόσωμο Yorkie. Η Lisa αργότερα τον ρωτάει: «Πήγες να πυροβολήσεις ένα Yorkie;»

Στο 9×05 Dog Dean Afternoon, αφότου ο Dean πίνει το φίλτρο για να μπορεί να επικοινωνεί με τα ζώα, πάει σε ένα καταφύγιο ζώων μήπως μπορέσει κάποιο από αυτά να του δώσει περισσότερες πληροφορίες για τους φόνους που ερευνούν. Το μόνο σκυλάκι που ξέρει κάτι είναι ένα γκέι Yorkie, που θα τους πει τα πάντα, αλλά μόνο αν ο Sam το χαϊδέψει στην κοιλιά. Αργότερα, ο Dean ελευθερώνει όλα τα ζώα, μαζί και το πολυλογάδικο Yorkie.

Fun fact:

 • Σύμφωνα με τον σεναριογράφο του 9×05 Dog Dean Afternoon, Eric Charmelo, το γκέι σκυλάκι (με τη φωνή του γνωστού ηθοποιού Leslie Jordan) ήταν αρχικά να το παίξει ένα τεριέ παπιγιόν, αλλά το Yorkie κέρδισε στην οντισιόν!

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • Sofia

  Το σκυλακι που τον έφαγε στο mystery spot ήταν άλλη ράτσα; 😜

  • Amalia

   αχαχαχαχα! Ναι εκείνο ήταν (ελαφρώς) πιο μεγάλο! 😛

   • Sofia

    Ναι το έψαξα τελικώς 😛

Top