Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Seasons > Trivia | Επεισόδια χωρίς κανέναν θάνατο

Trivia | Επεισόδια χωρίς κανέναν θάνατο

french_mistake_kripke_dead

Στα σχεδόν 250 επεισόδια της σειράς μόνο σε 5 (!) δεν έχουμε δει τον θάνατο κάποιου χαρακτήρα (τουλάχιστον επί της οθόνης).

Πέρασαν 4 σεζόν για να δούμε επεισόδιο χωρίς θανατικό. Για πρώτη φορά δεν πέθανε κανείς στο  4×18 The Monster at the End of This Book, κάτι που ξανασυνέβη και στο 4×21 When the Levee Breaks. Το τρίτο επεισόδιο ήταν 6 σεζόν μετά: στο 10×17 Inside Man κανείς δεν τα τίναξε επί της οθόνης (βέβαια, η τύχη των φουκαριάρηδων που μάγεψε η Rowena έχει μείνει -προς το παρόν- ανεξιχνίαστη, αλλά αφού δεν είδαμε θάνατο με τα ματάκια μας, το επεισόδιο μπαίνει στη λίστα! χεχε)

Τα πιο πρόσφατα επεισόδια χωρίς θανατικό ήταν το φινάλε της 11ης σεζόν Alpha and Omega (αν εξαιρέσεις κάτι αθώα λουλουδάκια που ξεπάστρεψε η Amara), και το 12×02 Mamma Mia.

ΥΓ Το παρόν άρθρο θα ενημερωθεί αν έχουμε κι άλλο επεισόδιο χωρίς θάνατο στο μέλλον. (Βέβαια, τα στατιστικά να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μάλλον εναντίον μας! 😛 )

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • George Aleuropoulos

  Στο 200ό επεισόδιο ποιός πέθανε?

  • Amalia

   H Καλλιόπη! 😉

 • Petros

  Νομιζω δεν πεθανε κανεις στο 11χ16…

  • Amalia

   Σκοτώνουν το τέρας,τον ψυχοφαγο 😉

Top