Οι Jensen και Jared Μιλούν για Ανεξερεύνητες Ιστορίες του SPN

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Αν μπορούσατε να γυρίσετε πίσω στον χρόνο και να επεκτείνετε μία μόνο ιστορία από την επιτυχημένη σειρά Supernatural, ποια θα επιλέγατε;

Ο Jensen Ackles, που πρωταγωνίστησε ως ο αγαπημένος Dean Winchester, πιστεύει ότι μία ιστορία που δεν εξερευνήθηκε αρκετά ήταν το Καθαρτήριο στο Supernatural. Επίσης, αναφέρει ότι ο χαρακτήρας του Benny Lafitte, του βρικόλακα που γνώρισε ο Dean στο καθαρτήριο και υποδύθηκε ο Ty Olsson, θα μπορούσε να είχε αναπτυχθεί περισσότερο.

Όταν οι Jensen και Jared ρωτήθηκαν ποια ιστορία θα ήθελαν να είχαν εξερευνήσει περισσότερο στη σειρά, απάντησαν αμέσως. Ο Jared ξεκινά την απάντηση επιβεβαιώνοντας ότι ήθελε οι θαυμαστές να δουν περισσότερα από τον “Michael Dean”, τον ισχυρότερο Αρχάγγελο του Supernatural που καταλαμβάνει το σώμα του Dean Winchester σε κάποιο σημείο της σειράς.

Θα ήθελα να δούμε περισσότερα από τον ‘Michael Dean’,” λέει ο Jared. Ο Jensen προσθέτει ότι θα ήθελε να δουν περισσότερο τον Benny Lafitte και το καθαρτήριο. “Νομίζω ότι το καθαρτήριο θα μπορούσε να είχε διαρκέσει λίγο περισσότερο,” λέει ο Jensen. “Απλά το θεώρησα ένα πολύ ενδιαφέρον concept.”

Αν και ο Jensen ήθελε περισσότερο το καθαρτήριο, λέει ότι οι σεναριογράφοι ήθελαν να επανενώσουν τον Dean και τον Sam Winchester. “Οι σεναριογράφοι είπαν ‘όχι, πρέπει να φέρουμε τα αδέρφια Winchester ξανά μαζί’ και το καταλαβαίνω (…) πιθανώς, αν είχε διαρκέσει λίγα επεισόδια ακόμα, θα είχα πει ‘μπορούμε να το τελειώσουμε;’

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This