1 Αυγούστου 2014 – Ημέρα Supernatural – Ημέρα CROATOAN!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

misha collins croatoan

1 Αυγούστου 2014. Croatoan. O Dean Winchester ταξιδεύει στο μέλλον και βλέπει τον κόσμο ετοιμόρροπο. Διαλυμένο. Κατεστραμμένο. Στο έλεος του Εωσφόρου, η ανθρωπότητα έχασε τις ελπίδες της. Ο Dean ποτέ δεν είπε “ναι” στον Μιχαήλ και ο ίδιος εξαφανίστηκε και πήρε μαζί του όλους τους αγγέλους. Ο Sammy είπε ναι στον ίδιο τον Διάολο, και ο μεγάλος αδερφός Winchester είδε τη Γη να κυβερνάται από του Luci.

Αν η Αποκάλυψη πετύχει, και το κακό βασιλέψει, το Κροατόαν θα είναι ο μεγαλύτερος ιός πάνω στην Γη. Οι άνθρωποι θα μετατραπούν σε τέρατα. Ο ιός πρώτα θα αρχίσει να χτυπάει τις μεγάλες πόλεις και από κει και πέρα ολόκληρο τον κόσμο. Παντού, φορείς του ιού θα σκοτώνουν και θα μολύνουν ό,τι καθαρό υπάρχει στον πλανήτη. Θα υπηρετούν τον Εωσφόρο θα είναι δισεκατομμύρια σε όλον τον πλανήτη. Αν αυτό γίνει, τίποτα δεν σώζει την ανθρωπότητα. Οι Άγγελοι θα εγκαταλείψουν την μάχη, ο Θεός ή θα πεθάνει(αν γίνεται) ή θα πάψει να ασχολείται και όλοι οι άνθρωποι θα αφανιστούν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ιό, κλικ εδώ

ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ TO FANDOM ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ SUPERNATURAL:

Όλος ο Supernatural πλανήτης γιορτάζει την… καταστροφή του κόσμου και την άφιξη του Dean Winchester στο σήμερα. Γράψ’ τε στο χέρι σας τη λέξη CROATOAN και δημοσιεύστε την στα Social Media (Facebook, Twitter, Instagram κτλ) με τα Hashtags #SupernaturalFamily #Croatoan #CroatoanDay και επίσης εμείς από την Ελλάδα και το #SPNGreece. Ακριβώς αυτό έκανε και o Misha στην παραπάνω φωτό!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα