10 Χρόνια Supernatural Greece!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Και φτάσαμε και επίσημα μια δεκαετία Supernatural Greece! Μια δεκαετία γεμάτη επεισόδια, γεμάτη Supernatural δράση και Supernatural γέλιο, γεμάτη events και cosplays. Μεγαλώνουμε καθημερινά, μέρα με τη μέρα και τα 10 χρόνια είναι πολλά, είναι πάρα πολλά για να μπορέσει ο νους να συνειδητοποιήσει πόσα πολλά είναι για μια ιστοσελίδα.

Δεν είμαστε μια ιστοσελίδα, we are family. Γνωρίζω ότι σχεδόν 6 μήνες μετά το Supernatural, τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Οι Winchesters… προχώρησαν, έφυγαν (“You can go now“) αλλά αυτή η γωνιά του Ίντερνετ πάντα θα έχει το χρώμα των καρό πουκαμίσων τους.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που βλέπαμε τα επεισόδια, δύο πράγματα είχα στο μυαλό μου για μετά το τέλος της σειράς. Πρώτον, θέλω την μεγάλη συλλογή των DVDs του Supernatural, το Box Set των 15 season. Και δεύτερον, το Supernatural Greece να μείνει εδώ ως μια πηγή πληροφορίας για τη σειρά μας.

Το Box Set ελπίζω να το έχω στα χέρια μου κάποια στιγμή, ενώ το site μας έγινε αυτό ακριβώς που ονειρευόμουν. Όλα τα επεισόδια καταγεγραμμένα, τα σενάρια της σειράς, καθώς και όλα τα πλάσματα και η ιστορία του Supernatural γραμμένη από εμάς για όλους μας!

Όλα αυτά τα χρόνια γνώρισα υπέροχους ανθρώπους μέσω του Supernatural Greece που προσφέρουν στη ζωή μου ακόμα και τώρα. Ωστόσο ακόμα και μετά το τέλος της σειράς, εξακολουθώ να γνωρίζω όμορφους ανθρώπους. Την παρέα που έχουμε στο Discord(κλικ εδώ) δεν την αλλάζω με τίποτα και τους ευχαριστώ όλους έναν έναν που με βοήθησαν να ξεπεράσω τον δύσκολο αποχωρισμό από τη αγαπημένη μου σειρά.

We’re also Winchesters. As long as we’re alive, there’s always hope…

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Περισσότερα Άρθρα

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x