13×16 | Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το Crossover Supernatural/Scooby-Doo!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Μπορεί το 2018 να έχει μόλις μπει αλλά τα γυρίσματα των φετινών επεισοδίων κοντεύουν να τελειώσουν. Κι όταν λέμε κοντεύουν, έχουν ήδη γυριστεί 15 επεισόδια και σχεδόν όλο το 16ο.

Το 13×16, λοιπόν, θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο επεισόδιο καθώς το Supernatural θα κάνει animaton crossover με το Scooby-Doo. Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει από το 2017, όμως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του επεισοδίου και θα χρειαστούν 5 ακόμη μέρες. Ο Jim Michaels μας δίνει το εξώφυλλο του σεναρίου:

Να θυμίσουμε ότι έχουμε ήδη μια πρώτη Promotional Photo για το 13×16, παίρνοντας μια πρώτη γεύση για το πως θα είναι τα αγόρια μας θα είναι σε… animation mode!

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Marianna Winchester
Marianna Winchester
29 January 2018 14:55

Ανυπομονω!

Latest

More Articles Like This