Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις παρασκηνιακές μικρολεπτομέρειες που (πιθανότατα) δεν γνωρίζατε για το 12ο επεισόδιο του Supernatural με τίτλο Faith, το οποίο γράφτηκε από τις Raelle Tucker & Sera Gamble και σκηνοθετήθηκε από τον Allan Kroeker:
Ο δημιουργός της σειράς Eric Kripke αναφέρει το Faith ως ένα από τα αγαπημένα του επεισόδια λέγοντας:
Τότε συνειδητοποίησα για τι ακριβώς είναι ικανή η σειρά. Το επεισόδιο ασχολείται με θέματα όπως: Υπάρχει Θεός; Τι είναι γραφτό; Υπάρχει ελεύθερη βούληση; Αξίζει η ζωή σου τη ζωή κάποιου άλλου; Είναι μια μεταφυσική και ηθικολογική διατριβή για το σύμπαν των αγοριών. Υπάρχουν τόσες κατευθύνσεις που μπορεί να πάει η σειρά και τόσοι διαφορετικοί τόνοι [που μπορεί να υιοθετήσει]. Έχει πλάκα όλο αυτό.

Επτά (!) ηθοποιοί του επεισοδίου έπαιξαν διαφορετικούς ρόλους σε μετέπειτα επεισόδια της σειράς:
- Η Erica Carroll (νοσοκόμα) έπαιξε αργότερα άλλους δυο ρόλους στη σειρά: μια μητέρα στο 1×18 Something Wicked και την άγγελο Hannah στην 9η και 10η σεζόν.
- Ο Alex Diakun (Θεριστής) έπαιξε τον Mr. Vili στο 8×02 What’s Up, Tiger Mommy?.
- Ο John Hainsworth έπαιξε τον P.T. Sandover στο 4×17 It’s a Terrible Life.
- Ο Colin Lawrence (Jason) έπαιξε τον Reggie Hull στο 5×03 Free to Be You and Me.
- Ο Kevin McNulty (Roy Le Grange) έπαιξε τον μπάτλερ Phillip στο 10×06 Ask Jeeves.
- Ο Shawn Reis έπαιξε τον Lee Bender στο 1×15 The Benders, τρία επεισόδια αργότερα!
- Ο Cainan Wiebe (αγόρι-θύμα) έπαιξε έναν από τους νταήδες στο 4×08 Wishful Thinking και τον Barry Cook στο 4×13 After School Special.
Κομμένη σκηνή: Βλέπουμε τον Marshall Hall να κολυμπά στην πισίνα όπου πέθανε. Η σκηνή πάει μπρος πίσω στον Marshal που τον κυνηγά ο Θεριστής και στο Roy Le Grange που θεραπεύει τον Dean.
ΠΗΓΗ