7 χρόνια πορείας, 7 χρόνια Supernatural Greece!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Πως περνάν τα χρόνια λένε οι πιο μεγάλοι και σιγά σιγά συμφωνούμε κι εμείς. Σαν σήμερα, στις 22 Απριλίου 2011 και ενώ βρισκόμασταν στην 6η σεζόν του Supernatural, δημιουργήθηκε δειλά δειλά μια ομάδα με το όνομα Supernatural Greece. Ένα χόμπι, ένα απλό blog με λίγες λέξεις εξελίχθηκε, μεγάλωσε και έχει γίνει ένα παιδί γεμάτο εμπειρία, παρέα, φίλους, συνεργάτες και φυσικά πάθος! Πάθος που υπήρχε από την πρώτη μέρα και σίγουρα θα υπάρχει μέχρι την τελευταία.

Πάθος για κάτι που έχει ριζώσει μέσα μας, μας έχει “στοιχειώσει” όμορφα τη ζωή και την έχει αλλάξει με τρόπο… υπερφυσικό. Πάθος για τον κόσμο του Supernatural!

Μέσα σε 7 χρόνια γράφτηκαν παραπάνω από 7.000 άρθρα για αυτήν εδώ τη σειρά. Έχουμε εξελιχθεί σε μια ελληνική Supernatural Wikipedia με όλη την ιστορία της σειράς, οδηγούς επεισοδίων για κάθε σεζόν, περιλήψεις για κάθε επεισόδιο, trivia/ποπ κουλτούρα/fun facts του Supernatural, ενώ μπορείτε να βρείτε και τα σενάρια για τα επεισόδια όλης της σειράς.

Σε εποχές που είναι δύσκολες ( και ποιες δεν ήταν άλλωστε; ) για την χώρα μας σε κάθε τομέα, νιώθω ευλογημένος για αυτήν εδώ την ομάδα μας. Το κάθε άρθρο μας είναι με μεράκι και το κάθε σχόλιό σας (πιστέψτε με τα διαβάζουμε όλα ένα προς ένα, ακόμα κι αν πολλές φορές δεν απαντάμε λόγω έλλειψης χρόνου) διαβάζεται με χαρά και με μια δόση ανυπομονησίας. Σαν να βγαίνεις για ποτό με φίλους. Γιατί μην ξεχνάτε, το Supernatural Greece είναι μια μεγάλη παρέα.

Υπερήφανα γράφουμε ότι μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια έγιναν 21(!) συνολικά Parties σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Cosplays να κοσμούν τις 2 πόλεις.

Πέρυσι, τέτοια μέρα, σας είχα ρωτήσει πόσο χρονών ήσασταν όταν το Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Φέτος θα ήθελα να μου πείτε πως φαντάζεστε τον εαυτό σας σε 7 χρόνια; Που πιστεύετε θα βρίσκεστε και τι θα κάνετε;

ΥΓ: Αναμφίβολα η χρονιά του Supernatural Greece ήταν το 2015. Αποκλειστική συνέντευξη στην Αθήνα με τον Jim Beaver, και γνωριμία με το cast του Supernatural στην Ρώμη. Ένας ονειρικός Μάιος που σίγουρα δεν θα ξεπεραστεί ποτέ!

ΥΓ2: Μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε και στα Social Media:

ΥΓ3: Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας λέω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε κάθε ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Σας ευχαριστώ, λοιπόν, όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε μαζί μας.

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
CB Punk
CB Punk
5 years ago

Εμεις σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση σε όλα αυτά τα άρθρα όλα αυτά τα χρόνια,που μόνοι σας κρατάτε και συντηρείτε τη σελίδα ακριβώς για να βλέπουμε επεισόδια,οδηγούς κλπ,μοναδικά ριβιού,σχόλια,αναρτήσεις,νέα κ.ο.κ…

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα