Αφιέρωμα του TV Guide στη 10η και 11η σεζόν του Supernatural!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Το περιοδικό TV Guide δημοσίευσε ένα άρθρο για το Supernatural, σχετικά με το 200ό επεισόδιο, την 11η σεζόν και μερικούς αγαπημένους μας χαρακτήρες. Πάμε να το δούμε αναλυτικά:

TV Guide Magazine 200ο επεισόδιο

Τον προηγούμενο Νοέμβρη το Supernatural έφτασε τα 200 επεισόδια, με το musical “Fan Fiction“. Ο Jensen Ackles μοιράζεται τις σκέψεις του:

“Όταν πρωτοδιάβασα το σενάριο, σκέφτηκα “Γιατί κάνουμε κάτι τόσο κιτς;” παραδέχεται ο Jensen. “Όταν το επεισόδιο γυρίστηκε, οι ανησυχίες μου αντικαταστάθηκαν με ενθουσιασμό. Αποδείχτηκε ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχουμε κάνει”

Από τη στιγμή που η Ακαδημία St. Alphonso’s είναι σχολείο θηλαίων, το Supernatural μπλέκει λίγο τα φύλα του Ντιν και του Σαμ. Αν και ο Ντιν ήταν λίγο σκεπτικός με αυτό, ο Jensen το ενέκρινε απόλυτα: “Όταν ο Jared και εγώ φτάσαμε στο σετ, κάτσαμε στις θέσεις του κοινού σαν να είμαστε στο θέατρο και τις βλέπαμε. Ήταν απίστευτες.”

TV Guide Magazine 200ο επεισόδιο

Παρά την υπόθεση του επεισοδίου, δεν υπήρχε καθόλου τραγούδι από τους Winchesters. “Αστειευόντουσαν για ένα Supernatural μιούσικαλ για χρόνια” είπε ο Jensen. “Το γεγονός ότι μπορέσαμε να κάνουμε ένα, χωρίς να τραγουδάνε οι δύο κύριοι ηθοποιοί ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος να γίνει.”

Το “Fan Fiction” ήταν ένα ερωτικό γράμμα προς τους αφοσιωμένους fans της σειράς. “Θα χρειαζόταν ένα τετράωρο επεισόδιο για να  συμπεριλάβει τη δημιουργικότητα που οι fans έχουν επιφέρει στο σόου” λέει ο Ackles. “Για 45 λεπτά, οι παραγωγοί έκαναν φοβερή δουλειά.”

Το επεισόδιο τελείωσε με μια έκπληξη: την επιστροφή του Chuck Shurley (Carver Edlund). “Ελπίζω ότι ο Carver έχει το τελευταίο λόγο στο Supernatural” παραδέχεται ο Jensen. “Λατρεύω το γεγονός ότι κάποιος προσέχει αυτούς τους δύο. Ίσως υπάρχει ένα πλάνο για όλη την ιστορία.”

TV Guide Magazine 200ο επεισόδιο

Κάποιες φορές ένα τραγούδι τα λέει όλα. Το The Road So Far (που μπορείτε να το ακούσετε εδώ) περιγράφει τη ζωή των αγοριών με ένα διασκεδαστικό τρόπο.

TV Guide Magazine season 11

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη του Jeremy Carver για την 11η σεζόν εδώ.

TV Guide Magazine kevin charlie

“Στο Supernatural ο μόνος τρόπος για να διαβεβαιώσεις πως θα γυρίσεις στο σόου, είναι να πεθάνεις” αστειεύεται ο Jared.

Και το περιοδικό κάνει ένα mini αφιέρωμα για τους 4 αγαπημένους μας νεκρούς. Την Τσάρλι, τον Κέβιν, τον Μπόμπι και τον Μπένι.

TV Guide Magazine bobby benny

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Sofia
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Περισσότερα Άρθρα