Ακυρώθηκε (ξανά) το Timeless από το NBC

...αλλά η ελπίδα για μια τηλεταινία-φινάλε δεν έχει πεθάνει ακόμη!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Μετά από ένα μήνα που μας είχε σε αναμμένα κάρβουνα, το NBC δεν μας έκανε τελικά τη χάρη και ακύρωσε ξανά το Timeless, σειρά που συνδημιούργησε ο δικός μας Eric Kripke με τον Shawn Ryan. Και αυτή τη φορά φαίνεται οριστικό…

Το τέλος της σειράς δεν πρέπει να ήταν εύκολη απόφαση για το κανάλι. Πέρα από την προφανή αγάπη του κόσμου που έφερε τη σειρά πίσω από τους νεκρούς πέρσι, οι τηλεθεάσεις μέσα στη σεζόν, αν και δεν ήταν εντυπωσιακές, παρέμειναν σταθερές καθ’όλη την διάρκειά της, αποδεικνύοντας ότι όντως υπάρχει ένα πιστό κοινό πίσω από τη σειρά. Δυστυχώς, το… χρονοταξιδιάρικο δράμα των Kripke & Ryan είναι ακριβό στην παραγωγή, και η ακύρωση την περιμέναμε – αν και την απευχόμασταν…

Όμως, υπάρχει ένα ψήγμα ελπίδας ακόμη! Ακούγονται φήμες ότι μπορεί να μην μείνουμε με το cliffhanger του φινάλε της 2ης σεζόν στο χέρι, αλλά να μας δώσουν μια τηλεταινία που θα κλείσει την ιστορία.

Ας μαζευτούμε πάλι λοιπόν όλοι οι φανς της σειράς, και ας επαναλάβουμε ότι κάναμε για να έχουμε τη 2η σεζόν! Ο Kripke και ο Ryan παραμένουν υπόχρεοι στους φανς τους, αλλά και γεμάτοι ελπίδα, υπενθυμίζοντάς μας ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα