Ακυρώθηκε το The Winchesters στο CW — οι παραγωγοί ψάχνουν άλλη στέγη

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

To The CW επέλεξε να μην δώσει δεύτερη σεζόν στο The Winchesters. Τα νέα δεν προκαλούν καμία έκπληξη, καθώς το spin-off του Supernatural είχε εξαρχής ελάχιστες πιθανότητες ανανέωσης εξαιτίας της πολιτικής των νέων ιδιοκτητών του καναλιού που σκοπεύουν να εστιάσουν το πρόγραμμά τους σε χαμηλού κόστους παραγωγές κι εκπομπές χωρίς σενάριο για να αυξήσουν τα κέρδη.

Μέχρι στιγμής, μόνο τα All American και Walker, οι δυο δυνατότερες υπάρχουσες σειρές μυθοπλασίας του CW, έχουν πάρει το πράσινο φως για του χρόνου. Οι τρεις πιο αδύναμες, τα The Winchesters, Kung Fu και Walker: Independence, ακυρώθηκαν όλες. Παραμένει ακόμη στον αέρα το μέλον των Superman & Lois, All American: Homecoming και Gotham Knights.

Περιμένοντας αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη εδώ και μήνες, η εταιρεία παραγωγής του The Winchesters, η Warner Bros. Television, έχει ήδη προετοιμαστεί για να ψάξει νέα στέγη για τη σειρά, και σχεδιάζει να είναι “επιθετική” στις προσπάθειές της, σύμφωνα με τις επίσημες πηγές. Ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς (και παλαίμαχος πρωταγωνιστής του Supernatural), o Jensen Ackles, αναμένεται να κινητοποιήσει διαδικτυακά τους φανς σε μια καμπάνια για να σώσουν τη σειρά, βοηθώντας έμμεσα να πειστεί κάποιο άλλο κανάλι ή πλατφόρμα για να την πάρει.

SourceDeadline
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα