Άνθρωποι που επηρέασαν τη ζωή των αδερφών Winchester

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Ένα άρθρο από την φίλη της σελίδα μας Ηρώ…

Αν ανακαλέσει κανείς στη μνήμη του την περιπετειώδη ζωή των αδερφών Winchester (με αρκετές δραματικές αλλά και κωμικές στιγμές…) από τον πρώτο κύκλο μέχρι τώρα θα καταλάβει ότι υπήρξαν ορισμένα πρόσωπα που συνέβαλλαν στην ωρίμανση της προσωπικότητάς τους ως hunters και στην ολοκλήρωση της σχέσης τους ως brothers (ας μην ξεχνάμε ότι είναι legacy of men of letters).

Αρχικά, ήταν η μητέρα τους Mary με την γλυκιά και ταυτόχρονα κυριαρχική φυσιογνωμία της, αφού ήξερε να μάχεται για την γαλήνη της οικογένειά της αλλά για την εξάλειψη του κακού. Ήταν αναπόφευκτο να περάσει στο DNA του Dean και του Sam (αν και δεν την έζησε όσο ο αδερφός του…) την αγάπη για την οικογένεια σε συνδυασμό με το πάθος για το κυνήγι…

Οι αδερφοί Winchester έγιναν οι καλύτεροι hunters αφού μεγάλωσαν με την αρχή του σεβασμού στην οικογένεια, την πίστη στον αδελφικό δεσμό και την τόλμη απέναντι στο ακατόρθωτο. Όλα αυτά δεν θα είχαν αναπτυχθεί αν δεν τους τα είχε καλλιεργήσει και ο πατέρας τους John. Ωστόσο, τα αδέρφια μετέτρεψαν το κυνήγι για εκδίκηση σε κυνήγι για την προάσπιση της ανθρωπότητας απέναντι σε κάθε κακή, σκοτεινή και διαβολική απειλή (all things that go “bump in the night”).

Σύμβουλος και άγρυπνος υποστηρικτής στην πολυτάραχη ζωή τους ο Bobby, που προσπαθούσε, νικώντας τους δικούς του δαίμονες, να τους οδηγήσει στη σωτηρία της ψυχής τους και να τους απομακρύνει από την αλαζονεία που αρκετές φορές έκανε τα θεμέλια της αδερφικής αγάπης να … τρίξουν. Ούτως ή άλλως τα δυο αδέρφια αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο την πραγματικότητα (ο,τιδήποτε διαφορετικό θα ήταν μάλλον ανιαρό και καθόλου πιστευτό..).

Ήταν εκεί ως από μηχανής θεός να δίνει λύση σε αδιέξοδα που φάνταζαν απροσπέλαστα για τα δύο αδέρφια. Αυτοί είχαν τη θέληση, εκείνος τη γνώση, αυτοί το θάρρος, εκείνος τη λογική. Ήταν παράτολμοι, μαζί του έγιναν ανίκητοι…

Δεν θα μπορούσε, όμως να ξεχάσει κανείς και την Charlie αλλά ούτε και την Jo (κόρη της Ellen) που η θυσία τoυς στιγμάτισε τις ψυχές των Winchester κάνοντας τους περισσότερο ευαίσθητα σκληρούς. Ούτε και την παρουσία της Sheriff Mills που η γενναιοδωρία της σε συνδυασμό με τον μαχητικό χαρακτήρα της ίσως να θύμιζαν λίγο…. την μητέρα τους Mary.

Last but not least ο Castiel. Αν και συζητάμε για ανθρώπους ωστόσο ο guardian angel του Dean και Sam από τότε που εμφανίστηκε μέχρι τώρα έχτισε περισσότερο ανθρώπινα χαρακτηριστικά θυσιάζοντας για χάρη τους την αγγελική του φύση. Έτσι, η έννοια της φιλίας απέκτησε έναν δυνατό, ανιδιοτελή χαρακτήρα με πυρήνα τη σχέση ενός ανθρώπου και ενός αγγέλου. Τυχαίο; Δεν νομίζω….Carry on my Wayward sons…

Καλή supernatural συνέχεια!

By Ηρώ

 

ΥΓ: Στείλτε μας και εσείς τα δικά σας άρθρα για να τα δημοσιεύσουμε στο [email protected]

3 ΣΧΟΛΙΑ

Subscribe
Notify of
guest

3 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Cleopatra
Cleopatra
6 years ago

<3<3<3

ncis merlin like
ncis merlin like
6 years ago

Τέλειο!!! *thumbs us*

Eleni Linaki
Eleni Linaki
6 years ago

ωραιο!!!

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Iro
Iro
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)

Περισσότερα Άρθρα