Αποκλειστική συνέντευξη Jim Beaver στο Supernatural Greece

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Αποκλειστική συνέντευξη Jim Beaver στο Supernatural Greece

Jim Beaver photo with supernatural greece Αποκλειστική συνέντευξη Jim Beaver στο Supernatural Greece

Στις 6-8 Μαΐου ο Jim Beaver βρέθηκε στην Αθήνα. Το Supernatural Greece βρήκε την χρυσή ευκαιρία να επικοινωνήσει μαζί του, ζητώντας από τον ίδιο μια συνέντευξη. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν περίμενα να δεχτεί. Όχι όμως απλά δέχτηκε, αλλά βρεθήκαμε στην Πλάκα (κοντά στην Ακρόπολη) όπου μας πρότεινε να πάμε για καφέ στις 7 η ώρα, στις 6/05.

Συνομιλήσαμε για πάνω από 2 ώρες, και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι γνωρίσαμε έναν πραγματικά υπέροχο άνθρωπο, με πολύ ζεστή καρδιά και ψυχή. Έναν άνθρωπο που ταξίδεψε το μισό ημισφαίριο για να βρεθεί στην Ελλάδα και την ίδια κιόλας ημέρα δέχτηκε να βρεθεί μαζί μας, μην υπολογίζοντας ούτε Jet lag ούτε κούραση. Έναν άνθρωπο που παραμονή της 26ης επετείου γάμου του(η γυναίκα του απεβίωσε το 2004), έμεινε μαζί μας. Ήταν χαμογελαστός από την αρχή έως το τέλος και – προς έκπληξή μας – με μπόλικη δόση χιούμορ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν παραγγείλαμε τους καφέδες στράφηκε προς εμένα (Ορέστη) και μου είπε “Τα ελληνικά σου είναι πολύ καλά!”

Ορέστης, Σοφία και Ντέπ – συντάκτες του Supernatural Greece – βρέθηκαν εκεί για την συνέντευξη, καθώς και μια fan που θα παρευρεθεί μαζί μας στο Convention της Ρώμης, η Νατάσα. Να θυμίσουμε ότι στο JIBCON6 θα είναι και πάλι εκεί μαζί μας ο Jim!

Η αλήθεια είναι ότι όση ώρα ήμασταν μαζί του, δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι δίπλα μας καθόταν ο Jim Beaver. Ο αγαπημένος μας χαρακτήρας Μπόμπι από το Supernatural! Ήταν τόσο οικείο το περιβάλλον και μας έκανε να νιώσουμε τόσο κοντά του, που νόμιζες ότι απευθυνόσουν σε κάποιον φίλο σου. Πολλές φορές ξεχνούσες ότι μιλούσες και αγγλικά! Μόλις γύρισα σπίτι και έβαλα να δω ένα βιντεάκι από το Μπόμπι στη σειρά, τότε ανατρίχιασα ολόκληρος και αντιλήφθηκα την μεγάλη αυτή γνωριμία.

Μετά από ένα μίνι καυγά και γνωρίζοντας ότι δεν μπορείς να τα βάλεις εύκολα με τον Bobby Singer, δεν μας άφησε να πληρώσουμε απολύτως τίποτα.

Αφού τον ευχαριστήσαμε για την παρουσία του μαζί μας, ξεκίνησαν οι ερωτήσεις. Πολλές από αυτές στείλατε και εσείς και καλύψαμε τις περισσότερες!


Και τις ερωτήσεις ξεκίνησε ο JIM:

JIM BEAVER(JB): Με τι άλλο ασχολείστε πέρα από την ιστοσελίδα του Supernatural;
ΟΡΕΣΤΗΣ(Ο): Τα χρήματα μας εμποδίζουν να κάνουμε διάφορα πράγματα καθημερινά. Δυστυχώς δεν έχουμε την επιλογή για συχνές εξόδου. Έτσι βρισκόμαστε με φίλους σε σπίτια, βλέπουμε μπόλικες σειρές και ταινίες, ενώ ως Έλληνες ασχολούμαστε αρκετά με τον αθλητισμό. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, γυμναστήριο κτλ. Είναι δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα στον οικονομικό τομέα.

JIM BEAVER(JB): Ναι, έχω ακούσει αρκετά πράγματα από τις ειδήσεις.
ΟΡΕΣΤΗΣ(Ο): Προσπαθούμε να μην μας επηρεάζει αρνητικά η οικονομική κρίση. Προσπαθούμε να χαμογελάμε κάθε πρωί που ξυπνάμε και να σκεφτόμαστε θετικά.

JIM BEAVER(JB): Αλήθεια παίζετε μπάσκετ στην Ελλάδα;
ΟΡΕΣΤΗΣ(Ο): Ναι βέβαια! Έχουμε 2 από τις μεγαλύτερες ομάδες τις Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό!
JB: Σοβαρά; Δεν τις γνωρίζω. Αλλά ούτε καν γνωρίζω τις αμερικάνικες ομάδες.

Ο: Ήταν δική σου επιλογή να αποχωρήσεις από το Supernatural ή των παραγωγών;
JB: Ήταν των παραγωγών. Απογοητεύτηκα αρκετά αλλά ήταν ωραίο δράμα. Έκλαψα όταν “πέθανα”.

Ο: Πως ήταν να αποχωρίζεσαι όλη αυτή την οικογένεια; Ήσουν εκεί από την 1η σεζόν. Δεν ήταν το μεγάλο αντίο, αλλά επιστρέφεις πλέον για ελάχιστα επεισόδια. Πως ήταν για σένα να αποχωρίζεσαι τους Jensen, Jared, Misha;
JB: Τους ποιους; Δεν προσέχω και πολύ στα γυρίσματα…

{Γέλια}

JB: Όταν μου είπαν ότι ο Μπόμπι θα πεθάνει στεναχωρήθηκα πολύ. Μου είπαν ‘μην ανησυχείς, επιστρέφεις ως φάντασμα’. Νόμιζα ότι θα συνεχίζαμε με αυτόν τον τρόπο, ότι θα παρέμενε στην σειρά ως φάντασμα. Όταν γυρίζαμε το Death’s Door, μου ετοίμασαν ένα βίντεο – αφιέρωμα για τον Μπόμπι. Ήρθε όλο το Cast και όλη η παραγωγή εκεί. Μου το έδειξαν. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη και τότε σκέφτηκα ‘Όου, πέθανα… Είμαι πραγματικά νεκρός.’ Πίστευα ότι θα επέστρεφα στην σειρά συνέχεια ως φάντασμα και τότε κατάλαβα ότι μου λένε το μεγάλο αντίο. Αργότερα επέστρεψα ως φάντασμα γα μερικά επεισόδια. Ήταν δύσκολο γιατί αγαπώ την σειρά, αγαπώ το να δουλεύω με όλους εκεί μέσα και αγαπώ τον ρόλο μου. Όμως εξελίχθηκε και καλά για μένα. Βρήκα κάποιες πολύ καλές δουλειές που δεν θα μπορούσα να είχα κάνει αν παρέμενα στο Supernatural. Ήμουν ευτυχισμένος για τις νέες μου δουλειές, αλλά μου λείπει να δουλεύω γι’ αυτή τη σειρά.

Ο: Καταλαβαίνω ότι για εμάς τους fans είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι έναν χαρακτήρα, ειδικά όταν τον αγαπάμε. Αλλά νομίζω για τον ηθοποιό είναι πιο δύσκολο. Όταν κάποιος μου λέει ότι το Supernatural πρέπει να τελειώσει λόγω πολλών επεισοδίων, τους λέω ότι δεν μπορείς να πεις σε κάποιον που είναι η καθημερινότητά του να σταματήσει να το κάνει. Αγαπούν αυτό που κάνουν, είναι η δουλειά τους και την αγαπούν. Όταν βλέπω κάποιον από εσάς σε κάποια συνέντευξη, η καρδιά μου ζεσταίνεται. Γιατί; Γιατί γνωρίζω ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε. Δεν είναι απλά μια σειρά.
JB: Όχι δεν είναι. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, είναι μια πολύ ωραία δουλειά για εμάς. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Περνάμε καλά στη σειρά. Είναι όπως το λες, είναι σαν μια οικογένεια. Όταν επιστρέφω, επιστρέφω συνήθως για μία ή δύο ημέρες. Όταν πηγαίνω λέμε όλοι “γεια” και την επόμενη μέρα “αντίο”. Και αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Την τελευταία φορά που πήγα, δεν δούλεψα καν με τους Jensen και Jared, μόνο με τον Misha. Τους είδα όμως. Κάτι ήταν κι αυτό. Είναι λιγάκι απογοητευτικό…

Ο: Έχεις επαφές με τους ηθοποιούς;
JB: Λιγάκι ναι. Όχι πολύ. Αυτοί είναι στο Βανκούβερ του Καναδά συνέχεια και εγώ στο Los Angeles. Οπότε όταν δουλεύουν δεν έχουν πολύ χρόνο, ξοδεύουν πολλές ώρες στα γυρίσματα. Η ηθοποιία είναι περίεργο επάγγελμα. Δουλεύουμε μαζί, ερχόμαστε κοντά ο ένας με τον άλλον και ειδικά στην σειρά μας. Έτσι όταν δεν είμαστε μαζί, ξέρουμε ότι είμαστε κοντά, αλλά δεν μιλάμε πολύ. Όταν όμως επιστρέφουμε, όλα είναι υπέροχα. Θα δω αρκετούς από αυτούς την επόμενη εβδομάδα στην Ρώμη, δεν ξέρω πόσους. Αλλά χαίρομαι που θα τους δω.

Ο: Σχεδόν όλοι θα είναι εκεί, το ίδιο και εμείς. Θα είναι το πρώτο μας Convention και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτό.
JB: Δεν έχετε πάει ποτέ σε Convention;
Ν: Όχι ποτέ.
JB: Ήμουν το πρωί στο ξενοδοχείο της Ρώμης που θα γίνει το Convention. Είχε πλάκα γιατί προχωρούσα και κανείς δεν με καταλάβαινε, ενώ σε μία εβδομάδα θα γίνεται χαμός. Είναι περίεργος ο κόσμος μας. {Γέλια}

JΒ: Θέλω να κάνω τα μούσια τώρα πάλι καφέ. Μου αρέσει όταν πηγαίνω σε Conventions να μοιάζω με τον Μπόμπι. Το άσπρο μούσι θα φύγει, για να αποκαλυφτεί το καφέ. Μου αρέσουν τα Conventions, περνάω πολύ καλά. Κουραζόμαστε όλοι πάρα πολύ και πολλές φορές αρρωσταίνουμε λόγω του ότι ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο. Όταν πηγαίνουμε σπίτι, απλά κοιμόμαστε για πολλές ώρες. Δεν πειράζει όμως. Περνάμε καλά, βλέπουμε μέρη που δεν έχουμε δει ποτέ. Για παράδειγμα, δεν ξέρω αν θα ερχόμουν ποτέ στην Ελλάδα, αν δεν πήγαινα στο Convention της Ρώμης την επόμενη εβδομάδα. Είστε στην άλλη άκρη του κόσμου και δεν είναι εύκολη απόφαση.

jim beaver interview supernatural greece athens deb

Ν: Θα έρθουν στην Ελλάδα ο Jensen και Jared;
JB: Πιστεύω κάποια στιγμή ναι. Αλλά δεν θα το πουν σε κανέναν, θα το κρατήσουν μυστικό. Όταν ο Jared πήγαινε στην Βραζιλία λίγα χρόνια πριν για διακοπές, δεν είπε σε κανέναν ότι θα πάει. Όταν πήγε, στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν χιλιάδες άτομα. Αυτά δεν συμβαίνουν σε μένα. {Γέλια}. Όταν πριν λίγο πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα, με υποδέχτηκαν 4 άτομα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάποιος θα μπορούσε να θέλει να με βρει.
Ο: Γιατί σε αγαπάμε!
JB: ΟΚ το καταλαβαίνω αυτό. {Γέλια}
Ο: Κοίτα, για μας οι χαρακτήρες του Supernatural είναι ήρωες. Τους βλέπουμε 10 χρόνια τώρα. Η ευκαιρία και μόνο για να σε δει κάποιος Έλληνας ή να σου μιλήσει είναι τρομερό για εκείνον.
JB: Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται περίεργο αλλά είμαι πολύ ευτυχής γι’ αυτό. Μου αρέσει μπορώ να πω. Μια κοπέλα σήμερα μου έστελνε συνέχεια tweets ώστε να καταλάβει που βρίσκομαι. Και συνειδητοποιούσα από τα tweets της ότι όλο και με πλησίαζε. Δεν μου αρέσει να απογοητεύω τον κόσμο αλλά δεν μπορούσα να της πω που ακριβώς μένω.

JB: Πόση ώρα κάνατε για να έρθετε;
Ο: Περίπου 30 λεπτά.
JB: Όταν ήρθα μου έκανε εντύπωση το πόσο μεγάλη είναι η Αθήνα. Πόσους κατοίκους έχει; 3 εκατομμύρια;
Ο: Περίπου 3-3,5 εκατομμύρια.
JB: Σχεδόν όσο το Los Angeles! Δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο των κατοίκων. Αλλά πραγματικά δεν είχα συνειδητοποιήσει την έκταση της Αθήνας.
Ο: Με τι μέσο ήρθες από το αεροδρόμιο έως εδώ;
JB: Με τα πόδια.
Ν: Από το αεροδρόμιο; Μέχρι εδώ;
JB: Δεν με πιστεύετε;
N: Όχι.
{Γέλια}
JB: Ήθελα να πάρω το μετρό αλλά μου είπαν ότι δεν λειτουργούσε σήμερα λόγω έργων. Πήρα ταξί λοιπόν.
Ο: Καλύτερα που δεν πήρες μετρό γιατί θα σε αναγνώριζαν πολλοί και δεν θα μπορούσες να βγεις.
{Γέλια}

JB: Όχι δεν νομίζω. Ήμουν σε ένα μαγαζί πριν και μου λέει η πωλήτρια: “Όου τι κάνεις; Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω!” και είπα ευχαριστώ. Τότε μου λέει “πότε επέστρεψες;” και λέω “Τι;” και μου απαντά “ήσουν εδώ λίγες ημέρες πριν” και λέω όχι. Και μου λέει “α σε πέρασα για κάποιον άλλον”. Οπότε δεν νομίζω ότι θα ήταν πρόβλημα το μετρό.

Ο: Θέλω να μου πεις με μία λέξη τι σημαίνει για σένα το Supernatural;
JB: Δραχμή! {Γέλια} Όχι όχι. Με μία λέξη θα μπορούσα να πω ότι είναι διασκεδαστικό για εμένα. Περνάω τόσο καλά εκεί. Ακόμα και όταν είναι σκοτεινό και δραματικό περνάω πολύ καλά.

Ο Jim φορούσε ένα καπέλο από τα επετειακά προϊόντα για τα 10 χρόνια Supernatural..

Ο: Τι γίνεται στα γυρίσματα της σειράς; Έχουμε δει πολλά και μεγάλα gag reel. Οι πλάκες εκεί μέσα είναι πολλές; Έχουμε δει μέχρι και τούρτες να τρώνε στα μούτρα οι Jensen και Misha.
JB: Ναι όταν σκηνοθέτησαν επεισόδια. Δεν ήμουν εκεί δυστυχώς. Γι’ αυτό δεν σκηνοθετώ.
Ν: Θα το ήθελες;
JB: Όχι. Έχει πάρα πολύ δουλειά. Ένας σκηνοθέτης πρέπει να βρίσκεται στα γυρίσματα και πριν και μετά. Οι ηθοποιοί κάνουν την σκηνή τους και ξεκουράζονται, ενώ ο σκηνοθέτης πρέπει πάντα να είναι εκεί. Εγώ πηγαίνω, λέω τις ατάκες μου και πάω και ξαπλώνω. {Γέλια}. Ό,τι καλύτερο!

jim beaver interview supernatural greece athens sophia

Ο: Πως είναι να βρίσκεται μέσα στην Ιμπάλα; Αγαπάμε αυτό το αυτοκίνητο. Είναι όλα αληθινά; Ο ήχος που βγάζει είναι εφέ;
JB: Όχι είναι τα πάντα αληθινά. Υπάρχουν πολλές Impalas και τις χρησιμοποιούν αναλόγως με το τι θέλουν να κάνουν με αυτές. Κάποιες υπολειτουργούν αλλά είναι πολύ ωραίες και απλά κάθονται στην άκρη. Κάποιες δεν είναι ωραίες αλλά τρέχουν πολύ γρήγορα. Ορισμένες φορές πρέπει να τις καταστρέφουν σε επεισόδια. Οδήγησα Ιμπάλα μία φορά στο επεισόδιο Yellow Fever.
Ο: Α! Το επεισόδιο με το Eye of the Tiger και όταν ο Ντιν ούρλιαξε με την γάτα.
JB: Ναι ναι το θυμάμαι. Εκείνη την ημέρα οδήγησα ένα από τα αυτοκίνητα.
Ο: Πρέπει να είναι πολύ μεγάλο.
JB: Είναι πολύ! Την δεκαετία του ’60 κατασκεύαζαν πολλά τέτοια αυτοκίνητα. Την Ιμπάλα μπορεί να την οδήγησα μία φορά αλλά είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Όμως καίει πολύ βενζίνη. Στην σειρά κυρίως οδηγώ το δικό μου αμάξι και δεν μου άρεσε τόσο πολύ γιατί οι ταχύτητες ήταν πολύ κοντά στο ταμπλό και συνέχεια χτυπούσα τα δάχτυλά μου.

Ο: Θα ήθελα να σε ρωτήσω για ένα παλαιότερο project σου, το Harper’s Island. Έχω δει την σειρά και μου άρεσε πολύ. Μόνο 13 επεισόδια και ήταν υπέροχη. Έπαιζε και η δικιά μας η Ρούμπι, η ξανθιά.
JB: Ναι, η Katie!
Ο: Πως ήταν η εμπειρία σε αυτή τη σειρά;
JB: Όλοι πέθαναν σε αυτή τη σειρά.
Ο: Spoilers…
JB: Δεν είναι μεγάλο spoiler. Όλοι έπρεπε να πεθάνουν σε αυτή τη σειρά.
Ο: Γιατί υπήρχε μόνο μία σεζόν;
JB: Όλοι είχαμε πεθάνει!
Ο: Ναι ήταν ένα πρόβλημα. Το συμβόλαιό σας όμως έλεγε από την αρχή για μία σεζόν ή απλά έπεσαν τα νούμερα;
JB: Ήταν σχεδιασμένο για μόνο μία σεζόν. Όταν μου ζήτησαν να το κάνω ήμουν λιγάκι νευρικός γιατί τα γυρίσματα θα ήταν στο Vancouver. Θα έπρεπε να ζω εκεί συνέχεια και δεν μπορούσα γιατί η κόρη μου πήγαινε σχολείο στο Los Angeles και δεν ήταν εύκολο να την μετακινώ. Και μου είπαν να μην ανησυχώ γιατί θα πεθάνω. Στο Harper’s Island όταν είσαι νεκρός, παραμένεις νεκρός. Δεν γυρίζεις ως φάντασμα. Επέστρεψα βέβαια για ένα flashback. Η σειρά ήταν μια ωραία εμπειρία, ήταν πολύ περίεργα γιατί κανείς μας δεν ήξερε ποιος είναι ο δολοφόνος. Δεν ξέραμε καν αν ήμασταν εμείς οι ίδιοι.
Ο: Ήταν δύσκολο να παίξετε και τις σκηνές.
JB: Ήταν δύσκολο! Είμαι κακός ή καλός; Είμαι δολοφόνος ή όχι; Και μετά από πολλά επεισόδια καταλαβαίναμε “Α, εντάξει ήταν καλός καθ’ όλη τη διάρκεια.” Ήταν δύσκολο και περίεργο. Δεν ξέραμε καν αν θα πεθάνουμε. Κάθε εβδομάδα οι παραγωγοί έπαιρναν κάποιον και του έλεγαν ότι θα πεθάνει. Οπότε κανείς δεν σήκωνε τηλέφωνα τις Παρασκευές {Γέλια}. Ένιωσα πολύ ωραία εκεί. Ήταν διασκεδαστικό, ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα.

Ο: Πάμε τώρα σε μελλοντικά projects σου. Περιμένουμε μια ταινία σου με τον Tom Hiddleston.
JB: Hiddleston;
Ο: Ναι ναι αν δεν κάνω λάθος παίζει τον Λόκι;
JB: Κάτι έχω ακούσει, που να ξέρω… {Γέλια}
JB: Είναι πολύ καλό παιδί.
Ο: Είχα διαβάσει σε μια συνέντευξή σου ότι τον χαρακτήριζες σαν γιο σου.
JB: Είναι σαν γιος μου και σαν αδερφός μου. Ήταν καταπληκτικός, μου άρεσε να δουλεύω μαζί του. Καμιά φορά οι μεγάλοι αστέρες δεν είναι καλά παιδιά. Αλλά ο Τομ είναι φοβερός. Το διασκέδασα πολύ. Η ταινία μας(Crimson Peak) γυρίζει στον 19o αιώνα, στην Αγγλία και στην Αμερική. Είναι μια ιστορία φαντάσματος, έχετε δει το trailer;
Ο: Ναι φυσικά.
JB: Φαίνεται αρκετά τρομακτικό και είναι πολύ ωραία σχεδιασμένο. Τα κουστούμια είναι υπέροχα. Ο Stephen King είπε ότι είναι η πιο τρομακτική ταινία που έχει δει ποτέ, οπότε…
Ο: Σκηνοθέτης ο Guillermo Del Toro;
JB: Ναι, σκηνοθέτης και παραγωγός. Είναι καταπληκτικός, πιστεύω είναι μια πολύ ωραία ταινία.

Ο: Τι άλλα projects έχεις για το μέλλον;
JB: Προς το παρόν δεν έχω κάτι.
Ο: Επιστρέφεις στο Supernatural; Έτσι νομίζω…
JB: Δεν ξέρω… Σε εμένα δεν έχουν πει κάτι.
Ο: Να το πιστέψουμε;
JB: Μην πιστεύετε τίποτα από όσα λέω.
Ο: Την τελευταία φορά που σε είδαμε ως Μπόμπι, ήταν στο 17ο επεισόδιο της 10ης σεζόν. Στην τελευταία σκηνή είδαμε τον Μπόμπι να φυλακίζεται από Αγγέλους. Δεν γίνεται να τελειώνει εδώ το στόρι του Μπόμπι.
JB: Δεν ξέρω.
Ο: Κάτι μου λέει ότι θα σε δούμε στο φινάλε της 10ης σεζόν.
JB: Δεν ξέρω. Θυμάστε το επεισόδιο Slash Fiction;
Ο: Στην 7η σεζόν.
JB: Υπήρχε ένας φυλακισμένος Λεβιάθαν στο υπόγειο. Θυμάστε που ανέβηκα τις σκάλες και φίλησα την σερίφη Μίλς; Πίστευα ότι δεν θα υπήρχε στο επεισόδιο αυτή η σκηνή, ότι θα την έκοβαν.
Ο: Δεν ήταν στο σενάριο το φιλί;
JB: Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα σκέφτηκα “κάτι πρέπει να γίνει τώρα”. Οπότε πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι μπορεί να αφήσουν κάτι χωρίς κάποιο τέλος.

Ο: 11η σεζόν λοιπόν για το Supernatural…
JB: Νομίζω θα πάμε και σε 12η σεζόν.
Ο: Γνωρίζεις κάτι;
JB: Όχι δεν ξέρω κάτι. Απλά ξέρω ότι όλοι το θεωρούν σπίτι τους. Δεν λέω ότι δεν θα ξεπεράσει τις 12 σεζόν. Απλά νομίζω ότι θα φτάσει τουλάχιστον σε μια 12η. Ο Jensen μου είπε ότι έκαναν ένα μεγάλο πάρτι για τα 200 επεισόδια της σειράς και ο πρόεδρος του καναλιού είπε “φτάσαμε στα μισά του δρόμου!” Δεν ξέρω αν το έλεγε στα σοβαρά αλλά ποιος ξέρει;

Ο: Είναι δύσκολο και για εμάς να τελειώσει όλο αυτό. Στην ιστοσελίδα μας κάνουμε Reviews των επεισοδίων, τα σχολιάζουμε και τα αναλύουμε, γράφουμε θεωρίες. Κάνουμε ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ κάνουμε και πάρτι εδώ και 3 χρόνια στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Πολλά άτομα ανταποκρίνονται, ακούμε ροκ μουσική από την σειρά, κάνουμε Cosplays, καραόκε και περνάμε πολύ ωραία.
JB: Γιατί ποτέ δεν με προσκαλέσατε;
Σ: Θα ερχόσουν;
Ο: Στις 23 Μαΐου, σε λίγες μέρες έχουμε το επόμενο μεγάλο μας πάρτι. Έλα!
JB: Σε 2 εβδομάδες; Η κόρη μου θα με σκότωνε. Έχει συναυλία στις 23/05. Πάντως όπως το ακούω είναι σαν να κάνετε ένα Convention!
Σ: Ναι ναι!

jim beaver interview supernatural greece athens natasa

Στη συνέχεια δώσαμε μια αφίσα από το Χριστουγεννιάτικο πάρτι μας της Θεσσαλονίκης, ώστε να το έχει για ενθύμιο!

JB(κοιτάζοντας την αφίσα): Ωπ ο Benedict Cumberbatch! Νιώθω λες και τον γνωρίζω αν και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Ήταν να παίξει τον ρόλο του Tom Hiddlestone στο Crimson Peek αλλά κάτι του έτυχε και δεν τα κατάφερε.
Ο: Βλέπεις την σειρά Sherlock;
JB: Ναι είναι τρομερή! Υπέροχη…

Ο: Ποιες άλλες σειρές βλέπεις;
JB: Βλέπω το House of Cards. Το Justified, και έχω πάθει εμμονή με μια σειρά που δεν γνωρίζω αν την έχετε, λέγεται “Air disasters”. {Γέλια} Είναι μια σειρά με πτώσεις αεροπλάνων.


Στο σημείο αυτό ζητήσαμε να καλέσουμε την αδερφή της Νατάσας, τη Σαββίνα, η οποία είναι τεράστια φαν του Jim. Εκείνος δέχτηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και μίλησε μαζί της μέσω κινητού.

Ο: Μην φοβηθείς αν ουρλιάξει.
JB: Έχω συνηθίσει στα ουρλιαχτά, έχω παίξει στο Supernatural.


Ο: Γνωρίζεις spoilers για το φινάλε της 10ης σεζόν;
JB: Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω καν πως θα υπάρξει season finale καθώς ο Σαμ και ο Ντιν πεθαίνουν στο επεισόδιο 22. Μόνο ο Κας μένει στο επεισόδιο 23. Τι θα κάνει μόνος του;

Ο: Ποιο είναι το αγαπημένο σου επεισόδιο της σειράς;
JB: Είναι δύσκολο να διαλέξεις ένα. Το ‘Weekend at Bobbys‘ είχε πολύ πλάκα. Το ‘Death’s Door‘ ήταν πολύ δραματικό. Μου άρεσε πολύ και το ‘Dead Men Don’t Wear Plaid‘. Αλλά νομίζω το αγαπημένο μου επεισόδιο είναι το ‘Weekend at Bobbys’.
O: Το σκηνοθέτησε ο Jensen Ackles.
JB: Ναι, ήταν το πρώτο επεισόδιο που σκηνοθέτησε.

O: Παρακολουθείς την σειρά;
JB: Κάποιες φορές.

Ο: Ποιο είναι το τελευταίο επεισόδιο που είδες;
JB: Το 10×17. Δεν έχω τόσο χρόνο όσο θα ήθελα για να βλέπω την σειρά, καθώς έχω μια 13χρονη κόρη. Στον ελεύθερό μου χρόνο προτιμώ να δω μια ταινία. Αλλά όποτε μπορώ βλέπω το Supernatural. Τα τελευταία 3 χρόνια είναι περίεργα. Δεν είναι ότι δεν βλέπω την σειρά επειδή λείπω απ’ αυτήν, αλλά το πρόγραμμά μου είναι φορτωμένο. Για παράδειγμα όταν πήγα για τα γυρίσματα του 10×17, δεν είχα ιδέα τι ήταν όλα αυτά για τους Men of Letters. Και ακόμα δεν ξέρω. Ο Σαμ στο επεισόδιο αρχίζει να αναλύει τα πάντα στον Μπόμπι αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε. Ουσιαστικά δηλαδή ποτέ δεν μου τα είπε. Σε ένα επεισόδιο στην 3η ή 4η σεζόν, δεν θυμάμαι το όνομά του, βρήκαμε μια οικογένεια να έχει πεθάνει βλέποντας τηλεόραση. Τότε αρχίσαμε να ρίχνουμε αλάτι γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες. Τότε γύρισα προς τον Jensen και τον ρώτησα “Γιατί το κάνουμε αυτό;”Δεν ήξερα. Και εκείνος μου απαντά “δεν έχεις δει την σειρά;” Όχι ιδιαίτερα, του απάντησα. Πήγα λοιπόν στους παραγωγούς και τους ζήτησα τα DVDs όλων των σεζόν. Δεν πρόλαβα να τις δω γιατί μου τα ζήτησαν πολύ γρήγορα πίσω. Έχω δει όμως μεγάλα κομμάτια των σεζόν κατά καιρούς. Υπάρχουν πολλά επεισόδια που δεν έχω δει όμως.

Ο: Αν δεν είχες τον ρόλο του Μπόμπι, ποιον άλλον θα διάλεγες να παίξεις;
JB: Ποιος έχει τα περισσότερα κορίτσια; Ο Σαμ ή ο Ντιν;
Σ: Ο Ντιν.
JB: Τον Ντιν!
{Γέλια}

Ο: Πως ένιωσες που επέστρεψες στην 10η σεζόν;
JB: Ήταν υπέροχα. Ήμουν πολύ χαρούμενος αλλά και απογοητευμένος που όλα γυρίστηκαν μέσα σε μία ημέρα. Έτσι δεν είχα πολύ χρόνο να καθίσω αλλά ήμουν εκεί για μιάμιση ημέρα περίπου. Κάτι είναι κι αυτό.

Ο: Ποια είναι η πιο συναισθηματική σκηνή του Μπόμπι με τους Winchesters;
JB: Είχα πολλές συναισθηματικές σκηνές με τον έναν ή τον άλλον ξεχωριστά. Υπήρχε μια σκηνή στην 2η σεζόν όπου ο Μπόμπι καταλαβαίνει ότι ο Ντιν πούλησε την ψυχή του για να σώσει τον Σαμ. Αυτή είναι η αγαπημένη μου.

jim beaver interview supernatural greece athens orestis

Ο: Έχεις φανταστεί ποτέ το τέλειο τέλος της σειράς;
JB: Όχι. {Γέλια}. Ποιο είναι το δικό σας;
Σ: Πεθαίνουν, πηγαίνουν στον Παράδεισο και συναντούν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι Winchesters χαμογελούν.
JB: Πολύ καλή ιδέα.

Ο: Και μια ερώτηση αστείου περιεχομένου. Έβαλες όντως γλώσσα στο φιλί με τον Κράουλη;
JB: ΌΧΙ!!! {Γέλια} Ένα μεγάλο χοντρό όχι! Εκείνος προσπάθησε…

Ο: Θα ήθελες να επιστρέψεις για τα καλά στο Supernatural;
JB: Ναι! Θα το ήθελα πολύ. Έχουν γίνει τόσα ωραία πράγματα από τότε που πέθανε ο Μπόμπι, αλλά δεν θα ήθελα να ήταν νεκρός. Ήταν όμως μια ωραία ιστορία, ένα όμορφο δράμα.

Ο: Τι είναι αυτό που αγαπάς περισσότερο στον χαρακτήρα του Μπόμπι;
JB: Είναι πολύ όμορφος! {Γέλια} Είναι πολύ θαρραλέος. Είναι πιο έξυπνος από εμένα…

Ο: Το πρώτο σου επεισόδιο ήταν στην 1η σεζόν. Περίμενες ότι θα παίξεις σε τόσα πολλά επεισόδια στο μέλλον;
JB: Ο χαρακτήρας του Μπόμπι ήταν μόνο για 1 επεισόδιο. Ούτε οι ίδιοι οι παραγωγοί δεν ήξεραν αν θα ξαναδείξουν τον Μπόμπι. Δεν ήταν σχεδιασμένος ο χαρακτήρας για κάτι παραπάνω. Και μάλιστα ήμουν αντικαταστάτης ενός ηθοποιού που δεν προλάβαινε να παίξει τον ρόλο. O χαρακτήρας της Μιζούρι, που την έπαιξε η ηθοποιός Loretta Devine, ήταν αρχικά σχεδιασμένο να παίξει στο Devil’s Trap. Αλλά είχε άλλη δουλειά εκείνη την περίοδο. Έτσι οι παραγωγοί είπαν ‘ας δημιουργήσουμε έναν άλλον χαρακτήρα που θα έκανε την ίδια δουλειά’. Έτσι δημιουργήθηκε ο Μπόμπι και ήρθε το τέλος της Μιζούρι.

Ο: Θα ήθελες να ζεις στην Ελλάδα μόνιμα; Φυσικά μαζί με την οικογένειά σου.
Σ: Είναι εδώ μόνο 3 ώρες!
JB: Είμαι εδώ 6 ώρες, οπότε αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Ελλάδα είναι πανέμορφη. Οι άνθρωποι που γνώρισα είναι πολύ καλοί. Φαίνεται μια καταπληκτική χώρα.
Ο: Ποια είναι τα σχέδιά σου για αυτές τις μέρες;
JB: Θα μείνω εδώ μέχρι την Παρασκευή πρωί όπου θα πετάξω για Σαντορίνη από πολύ νωρίς για 4 ημέρες.

Ο: Τι έμαθες από το Supernatural;
JB: Family don’t end with blood…

Ν: Ποιος είναι ο αγαπήμενος σου κακός στη σειρά;
Σ: Ο Ντικ;
JB: Όχι όχι. Αγαπώ τον James, όχι τον Ντικ. Νομίζω ο αγαπημένος μου είναι ο Κράουλη. Δεν φιλάει καθόλου ωραία βέβαια. {Γέλια} Και η σερίφης Μίλς φιλάει πολύ καλύτερα. {Γέλια} Πολλούς από τους μεγάλους κακούς τους γνώρισα από κοντά.

Ο: Πως ήταν να παίζεις τον Λεβιάθαν σε ένα επεισόδιο;
JB: Ήταν πολύ παράξενο. Είχε πλάκα. Αλλά το περίεργο ήταν ότι έπαιζα στην ίδια σκηνή με τον εαυτό μου. Επίσης ένας αγαπημένους μου κακός ήταν το σκουλήκι που έμπαινε από τα αυτιά. Μου άρεσε το επεισόδιο και ήταν αρκετά δύσκολο. Όλοι στα γυρίσματα ήμασταν άρρωστοι. Κάποιοι πήγαν στο νοσοκομείο. Νόμιζα θα πεθάνω. Και ο Jensen το ίδιο. Ο μόνος που δεν έπαθε τίποτα ήταν ο Jared. Αλλά με βοήθησε όλο αυτό σε μια σκηνή. Ήμουν πάρα πολύ κρυωμένος και πονούσε ο λαιμός μου. Αυτό με βοήθησε να αλλάξω την φωνή μου όταν το σκουλήκι μπήκε μέσα μου και έκανα τον κακό. {Εδώ κάνει την φωνή του κακού Μπόμπι}

Ο: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας πέρα του Μπόμπι;
JB: Είναι δύσκολο να επιλέξω. Μιας και στη σειρά παίζουν κυρίως άντρες, θα πω κάποια κορίτσια που μου άρεσαν αρκετά. Η σερίφης Μίλς, η γυναίκα του Μπόμπι, η Κάρεν Σίνγκερ. Αλλά μάλλον μου αρέσουν τόσο γιατί λατρεύω να δουλεύω με αυτές τις 2 ηθοποιούς. Δεν μπορώ να αγνοήσω τους Σαμ και Ντιν. Δεν μπορώ να διαλέξω έναν γιατί με όλους πέρασα υπέροχα. Τις καλύτερες σκηνές μου νομίζω τις είχα με τον Ντιν. Ο Μπόμπι και ο Ντιν είχαν τις πιο δυνατές σκηνές. Δεν μπορώ να διαλέξω έναν χαρακτήρα.
Ο: Άρα σερίφης Μίλς.
JB: Τρομερό φιλί!

Ν: Ο Jared και ο Jensen κάνουν πλάκες σε όλους στα γυρίσματα. Έχουν κάνει σε εσένα;
JB: Όλοι λένε για τις πλάκες αλλά δεν είναι τόσες πολλές. Διότι η δουλειά είναι πολύ μεγάλη.
Σ: Δεν το πιστεύω {Γέλια}
JB: Έχω παίξει περίπου στο 25% των επεισοδίων και είναι πολύ λίγο. Δεν υπήρξα στα γυρίσματα πάντα οπότε δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα. Αλλά από την εμπειρία μου δεν γίνονται τόσες πλάκες. Υπάρχουν όμως κάποιες μικρές. Κάθε φορά που έχω σκηνή σε κρεβάτι, στο νοσοκομείο π.χ, o Jared συνεχώς ανεβοκατεβάζει το κρεβάτι όσο εγώ προσπαθώ πω κάποια λόγια. Προσπαθεί συνέχεια να με κάνει να γελάσω. Κάνω το λάθος όμως και μένω σοβαρός όταν κάνει κάτι. Έτσι προσπαθεί ακόμα περισσότερο να κάνει πλάκες. Είναι μια πρόκληση για μένα. Θα πρέπει να μην μένω σοβαρός. O Jared και ο Jensen πάντα προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να γελάσει.
Σ: Είναι σαν 2 μεγάλα παιδιά.
JB: Ναι, και αναρωτιέμαι όταν φτάσουμε στην 20η σεζόν αυτοί θα είναι γέροι και θα συμπεριφέρονται σαν παιδιά. Αλλά νομίζω αυτό είναι ωραίο. Είναι καλύτερο από το να συμπεριφέρονται σαν γέροι.

Ο: Ας πιστέψουμε ότι δεν θα βρίσκεσαι ξανά στην 10η σεζόν, όπως είπες. Πιστεύεις όμως ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψεις ξανά;
JB: Ναι πιστεύω θα επιστρέψω. Δεν ξέρω πότε.
Ο: Ο Μπόμπι στο 10×17 έκλεισε με cliffhanger.
JB: Μέχρι το 23ο επεισόδιο θα έχει ξεχαστεί αυτό το cliffhanger, γιατί θα υπάρχουν άλλα 5-6 cliffhanger που πρέπει να δούμε.
Ο: Εμείς δεν ξεχνάμε όμως.
JB: Οι φάνς ναι δεν ξεχνάνε! Αν τα cliffhangers δεν αντιμετωπιστούν κατευθείαν από τους σεναριογράφους μπορεί να ξεχαστούν. Οι φανς ανησυχούν πολύ περισσότερο από τους σεναριογράφους για τα cliffhangers.

Χτυπάει το κινητό της Σοφ με το Carry on my wayward son |
JB: Κάπου το έχω ακούσει αυτό το τραγούδι.

Ο: Είδες το 200ο επεισόδιο;
JB: Ναι, ναι, το είδα. Ήταν ωραίο, αστείο.

Ο: Πως ήταν να μην βρίσκεσαι εκεί;
JB: Ήθελα να είμαι εκεί. Και υπάρχουν πολλά επεισόδα που θα ήθελα να είμαι εκεί. Όπως το French Mistake. Ήθελα τόσο να είμαι σε αυτό το επεισόδιο! Το αρχικό σενάριο έλεγε ότι θα παίξω και εγώ εκεί. Αλλά ήταν τόσο μεγάλο που έπρεπε να κοπούν σκηνές. Στο 200ο επεισόδιο μου άρεσε ο Μπόμπι. Ήταν πολύ όμορφος. Όχι όσο εγώ, αλλά στο περίπου. {Γέλια} Η stage manager που έπαιξε στο επεισόδιο είναι φίλη μου.

JB: Στην Ελλάδα το βλέπετε στα αγγλικά ή στα ελληνικά;
Σ: Αγγλικά.
JB: Στην Βραζιλία νομίζω το βλέπουν στα πορτογαλικά και αναρωτιόμουν πως μεταφέρεται το Idjits!

Ο: Πως νιώθεις που είσαι μεγάλο μέρος του Supernatural; Μιας σειράς που στην 11η της σεζόν γίνεται η μεγαλύτερη σειρά φαντασίας σε επεισόδια ολόκληρου του πλανήτη;
JB: Είναι καταπληκτικό να είσαι σημαντικό μέλος από κάτι που έχει διεθνή αναγνώριση. Όταν έπαιξα πρώτη φορά στη σειρά, ούτε καν ήξερα τι ήταν. Είχαν παιχτεί λίγα επεισόδια τότε. Το πήρα σαν μια απλή δουλειά. Αντιλήφθηκα όμως ότι την σειρά την βλέπουνε πάρα πολλοί άνθρωποι. Κατάλαβα πόσο ωραία σειρά είναι, με όμορφο σενάριο. Το υλικό ήταν καλό, οι σκηνές ήταν καλές, οι διάλογοι ήταν καλοί. Με λίγα λόγια όλα όσα ζητάει ένας ηθοποιός. Δεν το περίμενα στην αρχή. Κατέληξε όμως σε μια έξυπνη σειρά με πολλές ανθρώπινες συνδέσεις. Όταν πήγα στο πρώτο Convention κάποιοι φανς μου μίλησαν και μου είπαν κάτι πολύ ενδιαφέρον: ότι θα έβλεπαν την σειρά ακόμα και αν δεν είχε μέσα το υπερφυσικό στοιχείο. Μόνο και μόνο για τις σχέσεις των χαρακτήρων. Άνοιξε τα μάτια μου για το πως οι φανς βλέπουν την σειρά. Η σειρά είναι πολύ έξυπνη γιατί ο καθένας μπορεί να κάνει μια σειρά με εφέ και τέρατα, αλλά θέλει το κάτι παραπάνω ώστε να γράψεις κάτι που αγγίζει τους ανθρώπους στην καρδιά και τους κρατά μαζί για τόσα χρόνια.

Ο: Υπάρχει κάποιο τέρας που θα ήθελες να δούμε στην σειρά από κάποια μυθολογία που δεν έχουμε δει ποτέ;
JB: Λίγο πριν με σκοτώσουν είχα αποφασίσει να γράψω ένα σενάριο.
Ο: Σενάριο της σειράς;
JB: Ναι. Είχα μια πολύ καλή ιδέα, ένα ωραίο στόρι. Και έβαλα ένα τέρας που δεν έχουμε δει ποτέ. Ούτε καν τώρα. Αλλά δεν πρόκειται να πω σε κανέναν ποιο τέρας ήταν.
Ο: Γιατί;
JB: Γιατί θέλω να έχω ακόμα ελπίδες ότι μπορεί να κάνω κάτι με αυτό! Το σενάριο λαμβάνει χώρα κυρίως στο σπίτι του Μπόμπι. Όπως ξέρουμε όμως, το σπίτι έχει καεί. Το τέρας αυτό ήταν από την ελληνική μυθολογία.

Ο: Έχουμε δει πολλά ελληνικά στοιχεία στη σειρά. Τέρατα και βιβλία. Σε ένα επεισόδιο μάθαμε ότι ο Μπόμπι ξέρει ελληνικά. Ο Σαμ μίλησε κιόλας ελληνικά σε ένα επεισόδιο.

Ο: Γιατί ο Μπόμπι έχει το όνομα ενός παραγωγού;
JB: Ξεκίνησε σαν αστείο. Στο πρώτο επεισόδιο που έπαιξα το όνομά μου ήταν απλά Μπόμπι. Αργότερα αποφάσισαν για πλάκα να βάλουν το “Singer” ως επίθετο. Το κάνουν συχνά, όπως με το Carver Edlund. Αλλά δεν αντιλαμβάνονται εκείνη την ώρα ότι ο χαρακτήρας θα επιστρέψει. Και τελικά ο κόσμος μαθαίνει το επίθετο του χαρακτήρα και έτσι κολλήσαμε με το Bobby Singer. Στον αληθινό Bob Singer δεν άρεσε καθόλου η ιδέα! Όλοι οι φίλοι του τον πείραζαν. Πάντως έχει πλάκα.

Ο: Ποια είναι η αγαπημένη σου σειρά;
JB: Η αγαπημένη μου σειρά είναι αυτή που γύρισα πριν το Supernatural. Το Deadwood. Τόσο έξυπνη, τόσο καλοφτιαγμένη σειρά και είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος της. Ακριβώς το ίδιο νιώθω και για το Supernatural. Αλλά για το Deadwood υπάρχει κάτι μοναδικό και θα ήταν η αγαπημένη μου σειρά ακόμα κι αν εγώ δεν είχα παίξει εκεί.

O: Αγαπημένη ταινία;
JB: Αγαπημένη ταινία είναι του 1959, του John Ford, που λέγεται The Searchers.

Ο: Έχω μεγάλο πάθος με τους υπερήρωες. Τι γνώμη έχεις; Παρακολουθείς ταινίες;
JB: Μεγάλωσα βλέποντας Superman. Τώρα πιστεύω πράγματα έχουν αλλάξει. Υπάρχουν πάρα πολλοί υπερήρωες. Τι παραπάνω μπορούν να κάνουν; Πετάνε και δέρνονται. Αυτά τα έχουμε δει ξανά και ξανά. Το Superman στην εποχή μου ήταν διαφορετικό. Έπαιζε στην τηλεόραση και ήταν μια ακριβή παραγωγή. Δεν είχε μεγάλα εφέ. Τώρα όμως, ό,τι έχει ονειρευτεί ένα παιδί το έχει ήδη δει. Δεν ξέρω τι καινούριο μπορεί να δείχνουν. Επίσης δεν μου άρεσε που πλέον κάποιες από αυτές τις ταινίες έχουν γίνει πολύ σκοτεινές. Οι ταινίες γίνονται όλο και πιο σκοτεινές. Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε με το Man of Steel. Τα κάναν όλα λαμπόγυαλο, πολλές καταστροφές. Όταν πηγαίνω σινεμά δεν θέλω να ακούω τόσο θόρυβο.

Ο: Αγαπημένος υπερήρωας;
JB: Superman. Είχα πολλά κόμικς. Μακάρι να τα είχα ακόμα.
Ο: Τι τα έκανες;
JB: Η μητέρα μου τα πέταξε, όπως όλα τα υπόλοιπα.

Ο: Έχεις μια κόρη δεκατριών ετών. Πως είναι να σε βλέπει στην τηλεόραση;
JB: Βλέπει το Supernatural, απλά όχι μαζί μου. Με τους φίλους της. Για εκείνη είναι αστείο να με βλέπει στην τηλεόραση, με κοροϊδεύει. Νομίζω είναι περήφανη για μένα, απλά δεν μου το λέει. Νομίζω αν την ρώταγες αν ήταν περήφανη για μένα θα σου έλεγε “Ναι, σιγά!”

Ο: Πάντως όλοι μας είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα. Και για σένα και για όλους τους ηθοποιούς τους Supernatural.
JB: Ευχαριστώ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στη σειρά, είμαστε ευτυχισμένοι με αυτή τη σειρά. Οι ηθοποιοί περνάνε πολύ καλά εκεί.

Ο: Ποιες οι ομοιότητές σου με τον Bobby;
JB: Ο Μπόμπι είναι πιο γενναίος, πιο έξυπνος. Είναι πιο έντονος, πιο κυνικός. Και οι 2 είμαστε κατά βάθος ρομαντικοί, και έχουμε την αίσθηση του σαρκασμού και του χιούμορ.
Ο: Χρησιμοποιείς στη ζωή σου τις λέξεις “Balls” και “Idjits”;
JB: Όχι. Τις λέξεις αυτές δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ πριν την σειρά. Μετά την σειρά, οι μοναδικές φορές που τις χρησιμοποιώ είναι στα Conventions. Στα Social Media μπορεί να πω ότι κάποιος είναι ‘Idiot’. Και όλοι γράφουν από κάτω “εννοούσε Idjit”.


 

Η Νατάσα έβγαλε και έδειξε το βιβλίο του Jim Beaver το οποίο είχε αγοράσει προ μηνών. Το βιβλίο αναφέρεται σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του ηθοποιού και έχει γραφτεί από τον ίδιο. Μιλά για τον χαμό της γυναίκας του. Ο Jim έδειξε να εκπλήσσεται ότι ενδιαφερθήκαμε για το βιβλίο.

Ν: Θα ήθελες να μας μιλήσεις για το βιβλίο σου; Είναι καταπληκτικό.
JB: Ευχαριστώ. Έχεις διαβάσει το βιβλίο οπότε ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Είναι η ιστορία μιας δύσκολης περιόδου της ζωής μου, όταν η γυναίκα μου, η Ελληνο-Ιταλίδα γυναίκα μου Cecily, έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα. Ουσιαστικά είναι η ιστορία με το τι συνέβαινε σε εμάς εκείνη την περίοδο. Μετά εξελίχθηκε σαν μια ιστορία με το τι μαθήματα πήρα από όλο αυτό και ποιες οι εμπειρίες μου.
Ν: Πως πήρες την απόφαση να το εκδώσεις;
JB: Αρχικά μου φαινόταν πολύ προσωπικό. Δεν περίμενα ότι θα ενδιαφερθεί κάποιος να το διαβάσει. Όμως δεν ήταν η αλήθεια. Πολλοί άνθρωποι το προωθούσαν συνεχώς. Όλοι έχουν μια θλιβερή ιστορία. Ήξερα ότι η δικιά μου ήταν ξεχωριστή για μένα. Αλλά δεν έβρισκα τον λόγο για τον οποίο κάποιος άλλος θα την έβρισκε ξεχωριστή. Πολλοί όμως μου είπαν ότι, όχι απλά θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιστορία, αλλά θα βοηθούσε τον κόσμο σε δύσκολες καταστάσεις. Δεν ήμουν σίγουρος στην αρχή. Όμως είδα ότι το διάβασαν αρκετοί (όσο υπήρχε σε e-mail και προωθούταν) και βοήθησε πολύ κόσμο και μου το έλεγαν. Και είπα ότι αν υπάρχει και μια πιθανότητα να βοηθήσει κάποιον ας το εκδώσω. Είμαι σοκαρισμένος και έκπληκτος για το πόσους ανθρώπους βοήθησε.
Σ: Όπως και το βιβλίο σου, έτσι και το Supernatural έχει σώσει ζωές.
Ο: Κάποιες φορές λέμε ότι το Supernatural δεν είναι απλά μια σειρά. Για ορισμένους ακούγεται χαζό. Είναι όμως ένας φίλος, μια συντροφιά στα δύσκολα. Έχω διαβάσει αρκετές δημοσιεύσεις στα Social Media όπου ο κόσμος γράφει ότι το Supernatural τους έσωσε την ζωή. Όταν κάποιες φορές είχα δυσκολίες στη ζωή μου, το Supernatural και το ελληνικό μας σάιτ με βοήθησε πολύ στο να ξεπεράσω τα όποια προβλήματα, γι’ αυτό αγαπάμε την σειρά. Είναι στην καρδιά μας και την ζεσταίνει. Είναι μοναδική για εμένα. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το αντιληφθείτε εσείς ως ηθοποιοί όλο αυτό.
JB: Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντιληφθώ, δεν μπορώ να το καταλάβω ακριβώς. Αλλά αναγνωρίζω το γεγονός. Λαμβάνω πολλά μηνύματα, αμέτρητα, από ανθρώπους που μου λένε ότι έχουν αυτοκτονικές τάσεις και η σειρά τους έχει βοηθήσει. Δεν το καταλαβαίνω, αλλά το αναγνωρίζω.
Ο: Προσπαθούμε και μέσω του σάιτ μας να βοηθήσουμε τον κόσμο όσο μπορούμε. Θυμάμαι είχα γράψει κάποτε ένα άρθρο που έλεγε ότι όλοι είμαστε ήρωες στη ζωή όπως οι Winchesters. Ο Σαμ στο 8×23 ήθελε να θυσιάσει τον εαυτό του. Δεν καταλάβαινε γιατί να μην αυτοκτονήσει. Αλλά ο Ντιν του έδειξε τον δρόμο. Έτσι και στη ζωή πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει δίπλα του άτομα που τον αγαπούν. Το Supernatural έχει βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους.
JB: Χαίρομαι γι’ αυτό. Κάποιες φορές οι ηθοποιοί νομίζουν ότι η ηθοποιία δεν είναι κάποια δουλειά με μεγάλη σημασία για ένα άτομο. Αλλά δεν το πιστεύω αυτό. Μπορεί να είναι χαζό, αλλά δίνουμε ορισμένες φορές στον κόσμο κάτι που μπορεί να μην είχε. Νιώθω καλά γι’ αυτό, είμαι περήφανος. Είναι σημαντική αυτή η κοινότητα που έχετε για εσάς. Όταν πήγα στο πρώτο μου Convention, κάποιοι fans μου είπαν ότι θα έρχονταν, ακόμα και εάν οι ηθοποιοί δεν ήταν εδώ.


 

jim beaver interview supernatural greece athens autograph Αποκλειστική συνέντευξη Jim Beaver στο Supernatural Greece

Ο Jim Beaver πήγε στο ξενοδοχείο του για ξεκούραση, αφού πρώτα έβγαλε πολλές φωτογραφίες μαζί μας και φυσικά μας υπέγραψε αυτόγραφα. Μας είπε ότι πέρασε πολύ ωραία μαζί μας. Ένα από τα πιο όμορφα απογεύματα της ζωής μας που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…

Ένα απόγευμα με τον Bobby Singer…

15 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

15 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Luna Park
Luna Park
10 May 2015 23:45

Μπράβο σας παιδιά!! Ευχαριστούμε τόσο πολύ!!Και εις ανώτερα!!
Να στε όλοι καλά!!

Ντέμπορα Τρεγκιάι
Ντέμπορα Τρεγκιάι
11 May 2015 00:10

Τα λέμε στο επόμενο επεισόδιο Bobby 🙂

Dimitris St
Dimitris St
11 May 2015 00:24

Μπράβο σας παιδιά!!!Πάντα τέτοια και εις ανώτερα!!!Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!Φοβερός Jim Beaver!!!

Ater Animus
11 May 2015 00:32

Thank you!
Bless you. Every single one of you <3

Sensei Konstantinos
Sensei Konstantinos
11 May 2015 00:44

Μπραβο παιδιά , Συγχαρητηρια ! Φανταστική συνέντευξη .Πάντως διακρίνω αν δεν κάνω λάθος μια πικρία απο τον Jim που έφυγε απο το SN, οχι μόνο για την σειρά αλλά και για την σχέση που είχε με τους ηθοποιούς και δεν διατηρηθηκε . Ισως περίμενε οχι μόνο μεγαλύτερη διάρκεια στον χαρακτήρα του αλλα και να έχει διατηρησει μια καλυτερη επαφη με τα παιδια . Ομως ετσι ειναι οι δουλειές δυστυχώς .Ολες οι δουλειες . Πάντως λείπει απο το SN σίγουρα

Sawyer Orestis
11 May 2015 10:02

Κοίταξε η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκε που έφυγε όπως μας λέει. Αλλά όπως είπε του βγήκε και σε καλό. Δηλαδή έκανε πράματα που δεν θα μπορούσε αν παρέμενε.
Για τους ηθοποιούς δεν έριξε το φταίξιμο σε κάποιον. Απλά ουσιαστικά είπε ότι δεν μιλάνε πολύ λόγω έλλειψης χρόνου και νομίζω είναι φυσιολογικό 😉

Σοφια Π.
Σοφια Π.
11 May 2015 13:52

Μπραβο παιδια!! θα πρεπει να ηταν πολυ υπεροχα. Τι γλυκουλης μωρε, παντως

Μαρία
Μαρία
11 May 2015 15:09

Πολύ ωραία συνέντευξη!!!

Liza Katherine
Liza Katherine
11 May 2015 15:34

Παρα πολυ ωραια συνεντευξη κ πολυ γλυκια…ο jim ειναι πραγματικα καταπληκτικος κ εσεις το ιδιο παιδια……το τελειο π εμαθα για την συνεργασια τ μ τν tom hiddleston sto crimson peak !!! Ο τομ ειναι ενας καταπληκτικος ηθοποιος κ ανθρωπος, ανερχομενος της γενιας τ κ χαιρομαι αφανταστα π συνεργαστηκαν!!!!

SavvinaVvi
SavvinaVvi
11 May 2015 16:01

Τι υπεροχος ανθρωπος πραγματικα…! Δεν πιστευα οτι γινεται να τον συμπαθησω πιο πολυ! Ευχαριστω απειρα για το τηλεφωνημα…. 😀 😀 😀 😀 😀
(Επισης ευχαριστω που δεν προσθεσες στο αρθρο τις τσιριδες μου και οσα ακουσε ο ανθρωπος :Ρ)

Sofia.T.
Sofia.T.
11 May 2015 20:10

Συγχαρητήρια παιδιά!!!Υπέροχη συνέντευξη!

Katerina Z.
Katerina Z.
13 May 2015 16:05

Παιδια μπραβο σας ηταν μια παρα πολυ καλη συνεντευξη και μας κανατε περηφανους! Ας ελπιζουμε οτι καποια στιγμη θα ερθει η οικογενεια του Supernatural!! 🙂

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
27 May 2015 23:28

Έλα ρεεεεεε <3
Απέφευγα να μπω μέχρι να δω τα τελευταία επεισόδια(για να μη σποιλεριαστώ) κι έχασα τη συνέντευξη…!

Τι καλός! Στο δε βίντεο άρχισα να τσιρίζω μόλις είπε το "idjits"!
Σας ζηλεύω 🙂
(εν τω μεταξύ αυτό που λέει με το ότι είχαν αρρωστήσει όλοι στο πλατό εκτός από τον Jared το θυμάμαι απ' τα τουίτς που είχαν γράψει τότε οι συντελεστές -μεταξύ τους και ο Jim- :Ρ)

Μπράβο παιδιά! Και εις ανώτερα!
Γι' ακόμη μια σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη δουλειά που κάνετε σ' αυτό το σάιτ!

τακ
τακ
4 July 2015 12:09

ποτε δεν περιμενα απο μια fan page να δω μια τετοια συνεντευξη οπως και να χει ευχαριστω και ελπιζω να να ερθει η σειρα να παρετε και απο τα αστερια της σειρας συνεντευξεις

eva k.
eva k.
7 May 2016 13:22

Μπραβο μπράβο μπράβο!! δεν είχα διαβάσει τη συνέντευξη, ενθουσιάστηκα με την τόσο καλή δουλειά που κάνατε και φυσικά πρέπει να πω, correction! επιβάλετε να πω το πόσο πολύ μας λείπει ο Bob!

Latest

More Articles Like This