Το CW τελειώνει την συμφωνία με το Netflix!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Πολλές από τις ήδη υπάρχουσες σειρές του CW έχουν βρει ένα μεγάλο κοινό χάρη στη μακροχρόνια συμφωνία μεταξύ του καναλιού αλλά και του Netflix. Αυτή η συμφωνία όμως φαίνεται να οδεύει στο τέλος της.

Η συμφωνία, λοιπόν, μεταξύ των 2 εταιριών έλεγε ότι σειρές του CW όπως το Supernatural, το The Flash, και το Arrow θα πήγαιναν κατευθείαν στην πλατφόρμα του Netflix αμέσως μετά το πέρας των σεζόν τους. Η συμφωνία υπεγράφη το 2011 και ανανεώθηκε το 2016 αλλά το CW φαίνεται να μην θέλει να την συνεχίσει. Αυτό σημαίνει, ότι νέες σειρές όπως οι Batwoman, Nancy Drew, & Riverdale spinoff Katy Keene δεν θα καταλήξουν αυτόματα στο Netflix.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι το Netflix θα πάψει να δείχνει κάθε σειρά του CW! Σύμφωνια με πληροφορίες του “The Verge” η streaming πλατφόρμα θα συνεχίσει να λαμβάνει νέες σεζόν σειρών όπως τα Riverdale, Flash, Dynasty. 

Το Netflix ουσιαστικά θα επιλέγει, πλέον, ποιες σειρές να πάρει από το CW. Οι άδειες και τα χρήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο μιας και πολλές σειρές του CW ανήκουν στο CBS ή στην Warner Bros. Television, και υπάρχουν χαρακτήρες από την DC Comics (Batwoman) ή την Archie Comics (Riverdale). Το Nancy Drew είναι αποκλειστικά από την CBS TV Studios, ενώ το Katy Keene από την Warner Bros. TV, και την CBS TV.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα