Επιστρέφει και πάλι στο Supernatural o Jim Beaver!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Ένας από τους πλέον αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού του Supernatural, ο Μπόμπι Σίνγκερ, επιστρέφει και πάλι στη σειρά. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την επιστροφή αλλά η λογική λέει ότι ο Jim Beaver έρχεται για το τέλος του Μεταποκαλυπτικού κόσμου. Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί ο Jim Beaver αναφέρει ένα… οικογενειακό reunion.

Θα υπάρξει και πάλι συνάντηση μεταξύ Μπόμπι-2 με Σαμ και Ντιν; Να τονίσουμε ότι τα γυρίσματα βρίσκονται στο 22ο επεισόδιο(13×22) το οποίο είναι και το προ-τελευταίο της σεζόν. Είναι η τελευταία ευκαιρία των σεναριογράφων να φέρουν και πάλι τον Jim Beaver στη σειρά μόνιμα; Θα θέλατε τον Μπόμπι-2 να έρθει στο δικό μας σύμπαν;

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This