Ο Eric Kripke κι ο Shawn Ryan υπογράφουν συμβόλαιο για μια σειρά φαντασίας στο NBC

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

2012+Summer+TCA+Tour+Day+4+Eric+KripkeTo Time θα είναι μια περιπετειώδης σειρά επιστημονικής φαντασίας από τον δημιουργό του Supernatural Eric Kripke κι από τον δημιουργό του The Shield Shawn Ryan, η οποία έρχεται για να ζωντανέψει τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα τέσσερα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια των ΗΠΑ. Το project από την Sony Pictures TV και την Davis Entertainment, κατέληξε στο κανάλι NBC με ένα συμβόλαιο για πιλότο.  

Οι δημιουργοί του το περιγράφουν ως μια σειρά δράσης υψηλών οκτανίων όπου το Επιστροφή στο Μέλλον συναντά το Επικίνδυνες Αποστολές. Η ιστορία θα ακολουθεί ένα τρίο αταίριαστων ηρώων που ταξιδεύουν στο χρόνο για να αντιμετωπίσουν άγνωστους εγκληματίες και να προστατέψουν την ιστορία όπως την ξέρουμε. Ο Ryan κι ο Kripke συνυπογράφουν το σενάριο και θα τελέσουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους John Davis και John Fox της εταιρίας παραγωγής Davis Entertainment.

Οι φήμες λένε πως ο Kripke και η Davis Entertainment σκεφτόταν εδώ και λίγο καιρό να εξερευνήσουν μια φιλόδοξη ιστορία δράσης με χρονοταξίδι. Απευθύνθηκαν στον Ryan, που δουλεύει σε δυο σειρές για την Sony TV αυτή τη στιγμή: το Mad Dogs στο κανάλι Amazon και το επερχόμενο The Get Down στο Netflix. Ο Kripke κι ο Ryan, δεσμευμένοι και οι δυο μέσω συμβολαίου με τη Sony TV, τα βρήκαν, και μέσα σε λίγες εβδομάδες έχτισαν την ιστορία και τους χαρακτήρες για το Time.

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη πληροφορία για το πότε θα δούμε τον πιλότο του Time στις οθόνες μας…

ΠΗΓΗ

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Amalia
Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean Winchester και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Περισσότερα Άρθρα