Έρχεται το νέο βιβλίο Supernatural: The Men of Letters Bestiary

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Οι Men of Letters μπήκαν στη ζωή μας στην 8η του Supernatural, όταν οι Winchesters ανακάλυψαν ότι ο παππούς τους και πατέρας του John, ο Henry, είναι ένας από τους Ανθρώπους των Γραμμάτων που ασχολούνται με το Υπερφυσικό. Το νέο βιβλίο της σειράς έρχεται σύντομα(στις 12 Σεπτεμβρίου 2017) και ονομάζεται “The Men of Letters Bestiary”.

Το βιβλίο εστιάζει στην βιβλιοθήκη και στην γνώση των Ανθρώπων των Γραμμάτων και υπογράφει ο Sam Winchester και ο αδερφός του Dean. Θα δούμε τέρατα που είδαμε στην 1η σεζόν του Supernatural, μέχρι και τον ίδιο τον Θεό. Όλα τα πλάσματα που κυνήγησαν οι Winchesters, οι καλοί και… κακοί που συμμάχησαν και το πως θα τα αντιμετωπίσετε. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Marianna Winchester
Marianna Winchester
6 years ago

Λογικα θα το φερει κανα Public στην Ελλαδα. ΤΟ ΘΕΛΩ!

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα