Άνοδος για το 20ο επεισόδιο σε σχέση με το προηγούμενο. Φτάσαμε στο σύνολο στους 1,51 εκατομμύρια τηλεθεατές με 0,5% στα Demo.
ΥΓ: Επειδή πολλοί βρίσκουν αφορμές για να κράξουν λόγω χαμηλών τηλεθεάσεων και κάποιοι ανησυχείτε, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα περί τηλεθέασης:
- Το Supernatural έκανε τις χειρότερες τηλεθεάσεις στην ιστορία του στην 12η σεζόν.
- Τα νούμερα όλο και πέφτουν όσο φτάνουμε στο τέλος.
- Τα 1,2 δεν σημαίνουν καταστροφή. Σημαίνουν λογική. Μια σειρά 12 σεζόν δεν μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή. Δεν μπορεί να βλέπουμε τηλεθεάσεις που βλέπουμε στην 8η πχ. Όπως επίσης και όσο καλοκαιριάζει, ο κόσμος βγαίνει έξω και δεν θα κάτσει μέσα να δει τηλεόραση.
- Έχω ακούσει σχόλια από Αμερική ότι ο κόσμος βάζει τα παιδιά του για ύπνο την ώρα του Supernatural κι έτσι χάνουν τη σειρά.
- Ακόμα όμως κι αν χάσουν ένα επεισόδιο, έχουν ένα μαγικό feature που λέγεται DVR. Στο DVR οι Αμερικάνοι μπορούν να γράψουν ΝΟΜΙΜΑ ένα επεισόδιο και να το δουν όποια ώρα θέλουν. Τα DVR δεν πιάνονται στις τελικές τηλεθεάσεις, αλλά υπολογίζονται στο τέλος από τα κανάλια.
- Το Supernatural θεωρείται μια γηραιά σειρά. Καταφέρνει όμως να κάνει πολύ καλά νούμερα παρ’ότι την πτώση,
- Το CW φέτος έχει συνολικά 15 σειρές. Ε, η 13η σεζόν φέρνει στην 3η θέση καλύτερων σειρών από άποψη τηλεθεάσεων για όλο το κανάλι.
- H σειρά για 11 σεζόν έπαιζε στις 21:00. Πλέον παίζει στις 20:00. Τεράστια αλλαγή. Συν ότι σχεδόν κάθε χρόνο το κανάλι του αλλάζει και την ημέρα προβολής. Γιατί; Γιατί έχει σταθερό κοινό, πάει πολύ καλά και είναι ο μπαλαντέρ του.
gia mena einai kataplhktikos o 12 kyklos(o kalyteros meta ton 5o)krima gia thn thletheash
Και το big bang theory που είναι 10 σεζόν γιατί έχει 12 εκατομμύρια άτομα που το βλέπουν ?
γιατί το big bang theory είναι και άλλου στιλ σειρά, απευθύνεται σε ενα πολύ μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών. Δεν έχει όπλα σκοτωμούς και λοιπά είναι κωμική σειρά. προφανώς θα υπάρχουν και άλλοι λόγοι που δεν γνωρίζω, αλλά αυτός είναι ένας βασικός.
To ΤΒΒΤ παίζεται στο μεγαλύτερο κανάλι της Αμερικής οπότε λογικό να φτάνει τόσο ψηλά. Αλλά για να καταλάβεις τι παίζει, ιδού η πτώση τηλεθεάσεων και στο ΤΒΒΤ:
H φετινή του πρεμιέρα είχε 15.82 εκ.
Το περσινό Season Finale είχε 14.73 εκ.
Άρα καταλαβαίνεις ότι και εδώ είναι μεγάλη η πτώση 😉