Συνέντευξη του “Θανάτου” – Julian Richings

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

julian2

Ο Julian Richings, γνωστός από τον μεγάλο ρόλο του στο Supernatural ως Θάνατος, μίλησε σε συνέντευξή του και για την σειρά μας, το Orphan Black καθώς και για πιθανή επανεμφάνισή του:

Είσαι γνωστός και λατρεμένος από την κοινωνία του Supernatural ως ένας από τους Καβαλάρηδες, ο Θάνατος. Είχες κάποια έμπνευση για τον ρόλο;

Ως ηθοποιός, χρησιμοποιείς τις πηγές σου και το πως σου βγαίνει φυσικό αλλά εμένα μου δόθηκε ως δώρο το σενάριο. Ήταν πανέμορφο και μου άρεσε η όλη ιδέα του Θανάτου, ακόμα και το ότι του αρέσει το πρόχειρο φαγητό. Προσέγγισα τον ρόλο και υποδύθηκα τον Θάνατο ως ένας αριστοκράτης ο οποίος δεν ανησυχεί για κανέναν. Δεν ένιωσα την παραμικρή πίεση να είμαι τρομακτικός, δυνατός ή απειλητικός. Νιώθω ότι για να τα προσεγγίσεις αυτά απλά δεν πρέπει να τα κυνηγάς. Θυμάμαι την πρώτη μου σκηνή όπου ήταν με τέτοιο τρόπο γραμμένη ώστε απλά έπαιζα. Συγκεντρώθηκα στον Jensen και στο σενάριο.

Μιας και που αναφέραμε τον Jensen και τον Jared είναι εξαίρετοι ηθοποιοί. Η σειρά είναι επιτυχία για πολυάριθμους λόγους αλλά ένας από αυτούς είναι επειδή είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Ο Jensen δημιούργησε μια πολύ δραματική σκηνή και ένιωσα ότι έπαιζε υπέροχα και με κανε παντοδύναμο μόνο και μόνο επειδή έπαιζε φοβισμένος την σκηνή.

Πέρασες από audition συγκεκριμένα για τον ρόλο του Θανάτου;

Η αλήθεια είναι ότι είχα στείλει στο Pestilence ένα βίντεό μου αλλά δεν είχα κανένα νέο από ‘κει και έτσι προχώρησα. Μία ημέρα πήρα ένα σημείωμα από τον ατζέντη μου που έγραφε “σου ζητήθηκε να παίξεις τον Θάνατο στο Supernatural.” Πήγα στην audition αλλά όχι συγκεκριμένα για τον Θάνατο. Μόλις με είδαν, κατάλαβαν ότι κάνω για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Πιστεύεις ότι ο Θάνατος θα ξαναεμφανιστεί στο Supernatural;

Το ελπίζω! Ειλικρινά δεν ξέρω, αλλά δεν θα ήταν και καμιά έκπληξη. Νομίζω χρησιμοποίησαν τον χαρακτήρα μου με οικονομία, αλλά αυτό είναι καλό.

Εν τω μεταξύ είχα γυρίσματα με το Orphan Black, είμαι σίγουρος ότι κάτι πήρε το αυτί σας.

Turns out, Death rather enjoys junk food.

Μόλις θα σε ρωτούσα. Γνωρίζω ότι δεν μπορείς να πεις και πολλά…

Δεν μου το επιτρέπουν, αλλά θα δείτε σε λίγες μέρες. Τα πράγματα θα αποκαλυφτούν τότε. Είναι τόσο ωραία για μένα, να είμαι σε μια σειρά σαν το Supernatural, το οποίο έχει τόσο μεγάλο fan base και παίζει σημαντικό ρόλο στους fans, και να συζητώ με fans σε conventions. Η διπλή απόλαυση όμως είναι να είσαι σε μια σειρά όπως το Orphan Black. Γνωρίζω τον σκηνοθέτη, τον Τζον, και τον συγγραφέα, τον Γκράχαμ, και έχω συνεργαστεί μαζί τους. Τους γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό και ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να δουλέψω μαζί τους και να δω ότι έχουν στον έλεγχό τους μια εκπληκτική σειρά.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This