Ο Jared Padalecki θέλει να παίξει τον Nightwing

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Η Warner Bros ανακοίνωσε μια DCEU Nighwing ταινία, και οι fans ξεσάλωσαν για το ποιος ηθοποιός θα πρέπει να παίξει τον χαρακτήρα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Steven Yeun του The Walking Dead, ο Steven R. McQueen και ο Zac Efron είναι τα top τρία ονόματα για Nightwing από τους υποψηφίους που διάλεξαν οι fans.

Όσον αφορά τον δικό μας Jared Padalecki, ένας fan ρώτησε τον ηθοποιό του Supernatural μέσω Twitter και ο ψηλός μας απάντησε: “Πάντα το ήθελα…”

Η ταινία Nightwing είναι ακόμα στην ανάπτυξη και ο Chris McKay, ο οποίος σκηνοθέτησε το LEGO Batman Movie συζητά για την σκηνοθεσία και αυτής της DC ταινίας. Στο σενάριο θα βρίσκεται ο Bill Dubuque.

Ο Chris McKay πρόσφατα περιέργραψε την δική του Nightwing ταινία ως “μια ενδιαφέρουσα, ταινία δράσης. ”

Εσείς θα θέλατε τον Jared Padalecki στην δική του πρωταγωνιστική ταινία ως Nightwing;

 

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ncis merlin like
ncis merlin like
6 March 2017 13:06

Παιδιά, για ‘μενα είναι σαν να λέτε ο Misha να παίξει τον Batman. Δε λέω, οι άνθρωποι είναι ΤΑΛΕΝΤΑΡΕΣ, απλά δεν μπορώ να τους φανταστώ σ’ αυτούς τους ρόλους… Δεν ξέρω, μπορεί να ‘ναι κι απίθανος ο Jared αν τον πάρεο τον ρόλο. Θα δείξει…

- Advertisement -

Latest

More Articles Like This