Ο Gil McKinney επιστρέφει ως Henry Winchester

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Πιστοί στην υπόσχεσή τους ότι θα μας δώσουν όσα γίνεται περισσότερα γνώριμα από το Supernatural πρόσωπα, οι παραγωγοί του The Winchesters στρατολόγησαν τον Gil McKinney για να επιστρέψει στο ρόλο του Henry Winchester.

Ο McKinney έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως πατέρας του John Winchester και παππούς των Dean και Sam, σε ένα επεισόδιο της 8ης σεζόν του Supernatural, όπου γνώρισε τους μελλοντικούς εγγονούς του μέσω του θαύματος του χρονοταξιδιού. Η αποστολή του να σταματήσει τη δαιμόνισσα Abaddon είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του, κάτι που σήμαινε ότι ο John μεγάλωσε νομίζοντας ότι ο πατέρας του τον εγκατέλειψε. Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε σε ακόμη ένα επεισόδιο της 9ης σεζόν του Supernatural όπου, μέσω ενός εκτενούς flashback στο 1958, είδαμε τη δράση του Henry ως Άνθρωπος των Γραμμάτων.

Ο McKinney θα εμφανιστεί επί της οθόνης στο 7ο επεισόδιο του The Winchesters, αλλά ακούσαμε ήδη τη φωνή του στον πιλότο, όταν ο John διαβάζει το γράμμα που έλαβε από τον πατέρα του. Στο prequel, ο Henry είναι η “πνευματική κεφαλή της φατρίας των Winchester”, σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του χαρακτήρα. “Προερχόμενος από μια μακρά γενιά Ανθρώπων των Γραμμάτων, ο Henry αφιέρωσε πλήρως τη ζωή του στο ίδρυμα. Όμως, όταν μια αποστολή των Ανθρώπων των Γραμμάτων οδηγεί τον Henry σε πρόωρο θάνατο, η απουσία του και η μυστικότητα που περίφραζε τη ζωή του μέσα στην οργάνωση, δημιουργούν μια ανεπανόρθωτη ρήξη στην οικογένειά του.”

Σε όλες τις πρόσφατες συνεντεύξεις του, ο showrunner Robbie Thompson προετοιμάζει τους φανς για την επανεμφάνιση πολλών βετεράνων του Supernatural στο δεύτερο μισό των 13 επεισοδίων της 1ης σεζόν του spin-off. “Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος για αυτό,” είπε. “Επίσης, έχουμε πλάνα για να φέρουμε πίσω, όχι μόνο κάποια γνώριμα πρόσωπα, αλλά και νεαρότερες εκδοχές χαρακτήρων που ίσως δεν έχουμε δει ακόμη.

Στην άλλη μεριά του οικογενειακού δέντρου, ανακοινώθηκε πρόσφατα η πρόσληψη του Tom Welling στο ρόλο του Samuel Campbell, πατέρα της Mary Campbell και έτερο παππού των Dean και Sam.

SourceTVLine

2 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

2 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Orestis
Διαχειριστής
1 year ago

Έχει πολύ ζουμί πλέον η σειρά! Αν δεν είναι για Flashback η επιστροφή του ή Παράδεισο, τότε αλλάζουν όλα όσα ξέρουμε για την ιστορία του Henry!

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα