Ο Misha μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness!

Must Try

Sofia
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

misha-collins-sets-guinness-world-recordΟ Misha Collins, ιδρυτής των GISHWHES, χρησιμοποίησε τη βοήθεια χιλιάδων fans σε όλο τον κόσμο, για να δημιουργήσει το μεγαλύτερο online άλμπουμ από αγκαλιές, καταφέρνοντας να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ. Η τελική μέτρηση για online αγκαλιές είναι συνολικά 108.121 φωτογραφίες από τον περασμένο Αύγουστο, ως μέρος της εκστρατείας “GISHWHES αγκαλιές του κόσμου 2013!”.

“Είναι υπέροχο να βλέπουμε, τόσους πολλούς ανθρώπους να προχωρούν μπροστά και να δείχνουν λίγο αγάπη στο Διαδίκτυο το οποίο έχει γίνει πια, φορέας της ψευτοδημοσιότητας” λέει ο Misha στα Guinness World Records. “Είμαι πάντα εντυπωσιασμένος από την καλλιτεχνία και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων που λαμβάνουν μέρος στα GISHWHES”.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Collins έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Κατέχει επίσης βραβείο για την οργάνωση του Largest Media Scavenger Hunt, και σχεδιάζει για το σπάσιμο δύο ακόμη ρεκόρ φέτος στο GISHWHES Scavenger Hunt.

- Advertisement -spot_img
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
- Advertisement -

Latest

More Articles Like This