Ο Rob Benedict είναι πιο χαρούμενος από ποτέ που επέστρεψε στο Supernatural!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

O Rob Benedict μίλησε στο Mashable για την επιστροφή του ως Chuck σε πολύ διαφορετικές συνθήκες, φέρνοντας ένα αγαπημένο κομμάτι της ιστορίας του Supernatural μαζί του, και για το μέλλον του στη σειρά.

Don't Call Me Shurley chuck 11x20

MASHABLE: Πώς ήταν να επιστρέφεις ως Chuck;

ROB BENEDICT: Ήταν καταπληκτικό. Τόσο διασκεδαστικό. Όλο αυτό ήταν μια απόλαυση, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι όταν ξεκίνησα στο Supernatural στη 4η σεζόν ήταν για ένα επεισόδιο και τώρα, τόσα χρόνια αργότερα, όλο αυτό είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου. Κάνουμε πολλά συνέδρια κάθε χρόνο, έτσι ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να γυρίσω πίσω. Και το να κάνουμε αυτό το μικρό storyline φέτος, και να το δέχονται τόσο καλά οι φανς, αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα. 

Μ: Δεν έφυγες από την Supernatural οικογένεια όταν έφυγε και ο Chuck. Πότε έμαθες για την επιστροφή του;

ROB: Δεν ήξερα σίγουρα μέχρι τον Ιανουάριο αυτού του έτους και πήγα για γυρίσματα αρχές Μαρτίου. Έτσι άκουσα φήμες γι′αυτό στην αρχή της σεζόν. Ακουγόταν ότι κάποιος θα αντιμετωπίσει το Σκοτάδι στο τέλος της σεζόν και πιθανότατα θα είναι ο Θεός. Είχα ακούσει κάποιους ψιθύρους σχετικά με το θέμα, αλλά στην πραγματικότητα δεν το πήρα στα σοβαρά. Ποτέ δεν το κάνω μέχρι να συμβεί. Γι’αυτό ήταν πραγματικά σπουδαίο όταν συνέβη. Δεν ήξερα στα σίγουρα, μέχρι που γράφτηκε το σενάριο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μπορώ επιτέλους να μιλήσω γι αυτό.

M: Το γεγονός ότι τραγούδησες στο επεισόδιο, ήταν ένα κλείσιμο του ματιού στους φανς που ξέρουν ότι τραγουδάς και σε έχουν δει σε συνέδρια. Το ζήτησες ή ήταν ένα μικρό δώρο από τον (σεναριογράφο) Robbie Thompson;

ROB: Δεν ήταν κάτι που ζήτησα. Νομίζω ότι φταίει το γεγονός ότι ο Robbie είναι ταυτόχρονα και φαν της σειράς και τα καταλαβαίνει αυτά και νομίζω ότι γράφει επεισόδια που οι φανς εκτιμούν. Μέχρι και τα σενάρια του εμπεριέχουν πράγματα όπως το “samulet”, που είναι λέξη που εφηύραν οι φανς. Οπότε, όχι, ήταν δική του ιδέα.

M: Μιλώντας για το ‘Samulet’, ενθουσιάστηκες όσο και οι φανς που επέστρεψε; Έδωσαν μία κάπως διφορούμενη απάντηση για το που ήταν όλον αυτόν τον καιρό. Ο Chuck είχε την ατάκα “δε φαντάζεσαι που ήταν τόσο καιρό” και το είχε στο χέρι του, αλλά μετά εμφανίστηκε στη τσέπη του Sam. Ήταν στην τσέπη ή κάπου αλλού;

ROB: Νομίζω ότι ο Robbie θέλει αυτό να είναι λίγο διφορούμενο και να υπάρχει κάποιο μυστήριο γύρω από ορισμένα πράγματα. Ο Metatron με διακόπτει και ποτέ δε τελειώνω το τι ήθελα να πω. Αλλά όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη ήταν αυτή η στιγμή. Ακόμα και καθώς έπαιζα, σκεφτόμουν: “Αυτό είναι τεράστιο. Δε το έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό.” Και το ότι απαντήσαμε το γιατί δεν έλαμψε την πρώτη φορά μπροστά μου και όλα αυτά.

11x21 All In The Family Rob Benedict as Chuck Shurley god

M: Που θα βρούμε τον Chuck στο επεισόδιο της Τετάρτης;

ROB: Νομίζω είναι ξεκάθαρο το ότι υπάρχει μια δουλειά που πρέπει να γίνει. Πρέπει να αντιμετωπίσω το Σκοτάδι κάποια στιγμή, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να ξεκαθαρίσω τα πράγματα με τον Sam και τον Dean και να τους πείσω ότι είμαι αυτός που είμαι και όχι απλώς ο Chuck. Άρα, νομίζω ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει. Χρειάζομαι την εμπιστοσύνη τους και πρέπει να ξέρουν και να κατανοήσουν ποιος είμαι. Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε.

M: Πώς θα γίνει αυτό; Ακούγεται σαν ένα πραγματικά προσωπικό επεισόδιο.

ROB: Είναι και τα δύο. Γίνονται κάποια διασκεδαστικά πράγματα στην προσπάθεια να τους πείσει ότι δεν είναι απλά ο Chuck που κάνει περίεργα πράγματα.

M: Το οποίο είναι μία πιθανότητα.

ROB: Ακριβώς! Αλλά ο Chuck είναι ακόμα ο Chuck και είναι ακόμα ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και αυτό δεν φεύγει. Υπάρχει ακόμα αυτή η ισορροπία μεταξύ Chuck και Θεού. Είναι ο Θεός και χρειάζεται να είναι ο Θεός, αλλά σίγουρα υπάρχουν μερικές σκηνές που είναι προσωπικές και υπάρχουν μερικές εξηγήσεις που πρέπει να δώσει στα αγόρια. Οπότε αυτό τακτοποιείται.

M: Δεδομένου ότι δεν έχεις παίξει τον Chuck για αρκετό χρονικό διάστημα, τι έφερες στον χαρακτήρα στο τελευταίο επεισόδιο, για να δείξεις στο κοινό πως έχει αλλάξει από τότε που τον είδαν τελευταία φορά;

ROB: Νομίζω η μεγαλύτερη αλλαγή στο παίξιμο αυτή τη φορά ήταν το ότι είναι ο Θεός και έπαιζε αυτό το παιχνίδι της εξαφάνισης και της ανωνυμίας. Οπότε, το να δείξουμε τον Chuck να συμπεριφέρεται ως Chuck, να ακούμε κυριολεκτικά τι έχει κάνει όλον αυτόν τον καιρό, ότι έχει δημιουργήσει ένα blog, ότι μπήκε στο Snapchat, ότι ταξίδεψε στον κόσμο όλο, ότι είχε ερωμένες και εραστές.  Αλλά η μεγάλη αλλαγή έγινε όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι, επιστρέφει και μπορεί να γίνει ξανά ο Θεός. Οπότε, έπρεπε να το δείξω αυτό στις δυο-τρεις τελευταίες σκηνές του περασμένου επεισοδίου. Δεν είχε χρειαστεί να το κάνω ποτέ πριν αυτό. Δεν είχε χρειαστεί ποτέ να είμαι οργισμένος ή οτιδήποτε τέτοιο. Δεν είχε χρειαστεί ποτέ να ‘πατάξω’ κάποιον, το οποίο είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό για μένα ως ηθοποιός να πηγαίνω μπρος πίσω [από Chuck σε Θεός και αντίστροφα]. 

M: Είναι σαν τον διασκεδαστικό θείο που ξαφνικά σου φωνάζει επειδή κάνεις ανόητα αστεία.

ROB: Σωστά! Σε φάση: “Είναι ο τρελάρας θείος Chuck! Γιατί φωνάζει;”

M: “Γιατί πατάσσει;”

ROB: [Γελάει]

Μ: Τέλος, θα έλεγες ότι η σχέση του με τα αδέλφια θα είναι διαφορετική σε αυτό το επεισόδιο;

ROB: Νομίζω ότι υπάρχει ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης και αγάπης μεταξύ τους και προφανώς τώρα έχουν να ασχοληθούν με σημαντικότερα πράγματα από ότι παλιότερα. Το στοίχημα είναι εξαιρετικά μεγάλο. Έτσι πηγαίνει βαθύτερα από ότι πριν, διότι το εμπόδιο μπροστά τους είναι μεγαλύτερο από ότι ποτέ πριν.

Μετάφραση: Σοφία – Επιμέλεια: Αμαλία

ΠΗΓΗ

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Περισσότερα Άρθρα