Οι J2 μιλουν για την 11η σεζόν: “Ο Sam κι ο Dean παλεύουν με το ότι δεν ξέρουν τι είναι αληθινό και τι όχι”

Must Try

Sofia
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Supernatural season 11 poster

Έρχεται η 11η σεζόν του Supernatural και υπάρχει νέο τέρας, το Σκοτάδι, το οποίο τύλιξε τα αδέρφια στο τέλος της 10ης σεζόν! Από όσα ξέρουμε, το Σκοτάδι είναι μια προβιβλική οντότητα που θα εμφανιστεί στα αδέρφια με τη μορφή ενός ατόμου, ή πιο συγκεκριμένα μιας γυναίκας. Επίσης, ξέρουμε ότι το «προβιβλικό» στοιχείο θα οδηγήσει τα αγόρια να αναζητήσουν τη βοήθεια του Θεού.

Για όλα τα άλλα, το Entertaiment Weekly, ρώτησε ερωτήσεις των fans, στον Jensen Ackles και τον Jared Padalecki. Εδώ είναι ό,τι είχαν να πουν για αυτά που θα επακολουθήσουν:

Ποια θα είναι η σχέση τους σε αυτή τη σεζόν;

JENSEN ACKLES: Για άλλη μια φορά βρίσκουμε τον Sam και τον Dean στο κατώφλι ενός καταστροφικού συμβάντος. Αυτή είναι μια ιστορία που προηγείται της βιβλικής Αποκάλυψης, οπότε πρόκειται για κάτι που δεν έχουν ξανασυναντήσει ποτέ. Αυτό τους κάνει να γίνουν ξανά μια ομάδα, με ένα σκοπό, και να ενωθούν για αυτή την αποστολή.

JARED PADALECKI: Νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος του fandom θα χαρεί να μάθει ότι επιτέλους αποδεχόμαστε το γεγονός ότι είμαστε ισχυρότεροι μαζί από ότι χωριστά. Και μέχρι τώρα στη σεζόν, λειτουργεί πολύ αυτό και προσωπικά μου αρέσει πολύ. Είμαι αδελφός και έχω ένα μεγάλο αδελφό και ο Jensen είναι αδελφός, έτσι μου αρέσει η ιστορία που τα αδέρφια συνεργάζονται.

Αυτή η σεζόν σας θυμίζει κάποια προηγούμενη;

ACKLES: Έχει κομμάτια από προηγούμενες σεζόν, ίσως την 1η και τη 2η, όταν τα αδέρφια πάλευαν λιγότερο μεταξύ τους και περισσότερο για την ανθρωπότητα, ως ομάδα. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει μια εναλλαγή ανάμεσα στον Sam να έχει κάτι και τον Dean να κάνει ό,τι μπορεί για να τον σώσει, και μετά τον επόμενο χρόνο ο Dean κάνει κάποια απαίσια επιλογή, όπως το Σημάδι του Κάιν, και έτσι είναι η σειρά του Sam  να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον αδερφό του. Το έχουμε κάνει αυτό. Τα αδέρφια τώρα έχουν σωθεί, το Σημάδι έχει φύγει, και τώρα που εξαπέλυσαν αυτήν την άγνωστη οντότητα πρέπει να συνεργαστούν για να βρουν πώς να την αντιμετωπίσουν.

PADALECKI: Μοιάζει λιγάκι με την 4η, που παλεύουμε ενάντια σε κάτι που είναι πολύ μεγαλύτερο από εμάς. Τα αγόρια πάντα αγωνίζονται πάντα με κάτι μεγαλύτερο από αυτούς, και υποθέτω ότι έχει λίγο από αρκετές σεζόν, ίσως ακόμη και της 5ης σεζόν. Είναι ότι συνειδητοποιούν ότι δε μπορούν να το κάνουν μόνοι τους και πρέπει να λάβουν όση βοήθεια μπορούν.

Θα είναι ο Dean με κάποιον τρόπο συνδεδεμένος με το Σκοτάδι, δεδομένου ότι είχε το Σημάδι;

ACKLES: Λόγω του χρόνου που πέρασε με το Σημάδι, έμεινε σίγουρα ένα αποτύπωμα στον Dean. Σίγουρα νιώθει κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνει. Δεν έλκεται ή επηρεάζεται απαραίτητα από αυτό, αλλά υπάρχει κάτι που αντηχεί στον Dean σχετικά με το Σημάδι, επειδή ταλαιπωρήθηκε από αυτό για αρκετό καιρό, ώστε να του αφήσει κάποια σημάδια. Οπότε τώρα υπάρχει κάποια σύνδεση, που μόνο αυτός μπορεί να έχει και να καταλάβει, και έτσι πρόκειται να βρει τον εαυτό του να αντιμετωπίζει.

Επίσης, σκότωσε τον Θάνατο στο φινάλε. Τι συνέπειες θα του επιφέρει αυτό;

ACKLES: Ίσως όχι ειδικά για τον Dean,  αλλά υπάρχει μια γενική συνέπεια με τον θάνατο του Θανάτου. Τι σημαίνει αυτό για τους Θεριστές; Και τι σημαίνει αυτό για αυτό το μέρος της εξίσωσης; Και πώς αυτό θα εκδηλωθεί, γιατί το ξέρεις ότι σίγουρα θα εκδηλωθεί με κάποιον τρόπο. Οπότε πιστεύω ότι δεν είναι τόσο φταίξιμο του Dean καθαρά,  όσο μια φάση τύπου: ‘Κάνατε θάλασσα την φυσική τάξη των πραγμάτων και τα πράγματα θα ξεφύγουν πολύ’.

Τι ρόλο θα παίξουν τα οράματα του Sam σε αυτή τη σεζόν; 

PADALECKI: Ο Sam κι ο Dean παλεύουν με την ιδέα ότι δεν ξέρουν πάντα τι είναι αληθινό και τι όχι, και ότι και οι δύο έχουν κατά κάποιον τρόπο οράματα — ή ότι και οι δυο νομίζουν ότι έχουν οράματα. Το φυσικό ένστικτο του Sam είναι να τα αγνοήσει στην αρχή γιατί τον πάνε πίσω σε ένα πολύ σκοτεινό για αυτόν μέρος και δεν ξέρει για ποιο λόγο συμβαίνουν. Το λέω αυτό με έναν αστερίσκο διότι μιλάμε για το υπερφυσικό, αλλά ο Sam είναι ένας αρκετά προσγειωμένος τύπος, σε επαφή με την πραγματικότητα της κατάστασης και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει με σχολαστικό τρόπο. Όταν ξεκινούν τα οράματα, είναι λιγότερο ανήσυχος με αυτό που βλέπει στα οράματα και αγχώνεται περισσότερο για το λόγο που τα έχει και ποιος του τα στέλνει. Θα δούμε τον Sam να κάνει κάτι που δεν τον έχουμε δει ποτέ να κάνει: να προσεύχεται. Δεν ξέρει σε ποιον προσεύχεται αλλά απλά ζητά βοήθεια επειδή συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση δεν είναι στο χέρι του, ούτε στου Dean. 

Τι θα γίνει με την Rowena και το Βιβλίο των Καταραμένων; Θα είναι το βιβλίο σημαντικό για τη μυθολογία της σειράς; 

PADALECKI: Το πιστεύω και το εύχομαι. Η Rowena αγνοείται αυτή τη στιγμή και σίγουρα δεν θέλει να βρεθεί και τα αγόρια πέφτουν συνέχεια σε αδιέξοδα. Αν και ο Sam είναι έμπειρος ερευνητής, δεν υπάρχουν και πολλά γραπτά για το Σκοτάδι, άρα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση από την ανάποδη και δυστυχώς θα πρέπει είτε να ζητήσουμε βοήθεια από τους εχθρούς μας ή να δείρουμε τους εχθρούς μας μέχρι να μας βοηθήσουν. Θα δούμε σε ποια κατηγορία θα ανήκει η Rowena, πάντως λατρεύουμε την Ruth [Connell] εδώ πέρα και είμαι ενθουσιασμένος που θα την έχουμε πίσω, όποτε και να επιστρέψει.

Εύχομαι να έχουμε κάποια πιο ανάλαφρα, διασκεδαστικά επεισόδια. Θα δούμε κανένα;

ACKLES: Ω, ναι. Στην τελική, είναι μια σειρά που φημίζεται για το πως έχει καταφέρει να εξισορροπήσει τα σκοτεινά επεισόδια με τα ανάλαφρα και όλα τα ενδιάμεσα. Πιστεύω πως αυτη η αντιπαράθεση είναι το σήμα κατατεθέν μας. Παρόλο που οι δυο τελευταίες σεζόν μας ήταν αρκετά βαριές και δραματικές, πιστεύω τώρα που θα έχουμε τα αδέρφια πάλι μαζί, θα έχουμε περισσότερες τέτοιες στιγμές. Και προβλέπω ατάκες γραμμένες πάνω σε πολλά κοντομάνικα και αυτοκόλλητα (από το επεισόδιο 4).

PADALECKI: Θα σας δώσω ένα στοιχείο: αυτή τη στιγμή πάω να γυρίσω μια σκηνή σε πλυντήριο αυτοκινήτων. 

Επιμέλεια μετάφρασης: Sofia & Amalia

ΠΗΓΗ

- Advertisement -spot_img
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
- Advertisement -

Latest

More Articles Like This