Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, o Misha Collins θα παίξει στο προ-τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν του Timeless που θα προβληθεί στις 13/02, στο οποίο σεναριογράφος είναι ο Eric Kripke. Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας εδώ.
Ο Jim Beaver, από την άλλη, δεν θυμίζει σε καθόλου τον αγαπημένο μας Μπόμπι και θα παίξει στο επεισόδιο στις 6/02, που είναι και το επόμενο. Οι παραγωγοί κάνουν ό,τι μπορούν για να αυξήσουν τις τηλεθεάσεις της σειράς καθώς το Timeless είναι πολύ ακριβό για το κανάλι και τα νούμερα δεν είναι ικανοποιητικά. Κλικ εδώ για πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα του Jim.
Γιατί βρε παιδιά τόσο κακά νούμερα έχει?? Κρίμα… 🙁
Η πλάκα είναι ότι το επεισόδιο αυτό είναι, από μόνο του, κλείσιμο του ματιού στους SPN fans. Ο Misha (ένας από τους πρωταγωνιστές του SPN) θα υποδυθεί τον Elliot Ness (ο οποίος εμφανίστηκε στο SPN, πάλι με χρονοταξίδι – να μου πείτε, πώς αλλιώς να εμφανιστεί;) . Ο δε Jim Beaver (αγαπητός ηθοποιός του SPN, πάλι) κάνει κι αυτός την εμφάνιση του – ειρωνικά – ως πράκτορας του FBI (;) Μια προσωπική γνώμη είναι ότι θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό το επεισόδιο (εγώ και τα premonitions μου πια! 😉 )
Και γιατί, παρακαλώ, να έχει κακά νούμερα τηλεθέασης το Timeless; Ελπίζω να μην το κόψουν όταν τελειώσει η σεζόν – αξίζει, γαμώτο!
Για το NBC που ειναι μεγάλο κανάλι τα νουμερα του Timeless ειναι χαμηλά. Αν με τα ίδια νουμερα η σειρά ηταν στο CW, θα μιλουσαμε για την επιτυχια του αιωνα για το καναλι! 😛
Μακάρι αυτά τα δυο guest να τραβήξουν κι άλλους φανς του ΣΠΝ και να ανεβει λιγο η σειρά γιατι το αξίζει!
Ναι, μωρέ, κρίμα από τον Τσακ, δηλαδή!